gemolek 22.05.11, 16:20 I to dopiero jest patologia! Poprawczak! Żadnej resocjalizacji! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: login_t Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.t-mont.net.pl 22.05.11, 18:22 Gorzów stara się konsekwentnie pozbyć wszystkich dyscyplin sportowych. Po takim wypadku nie posłałbym dziecka na trening wioślarski, czy tam kajakarski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.05.11, 19:16 Moze zazdroscili, bo ich rodzicow nie stac na kajak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 19:29 Nie posłałbyś bo twoje dziecko na moście stoi i rzuca kamieniami. Durniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupki_są_wśród_nas Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 22:54 Po takim wypadku nie posłałbym dziecka na trening wioślarski, czy tam kajakarsk > i. Ty login_t to jednak głupek jesteś, twoje wnioski od dupy strony. Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodnicz... 22.05.11, 19:09 Gość portalu: login_t napisał(a): > Gorzów stara się konsekwentnie pozbyć wszystkich dyscyplin sportowych. Po takim wypadku nie posłałbym dziecka na trening wioślarski, czy tam kajakarsk > i. Dobrze, że za zdarne kolany nie zabierają rodzicom dzieci, bo w PRLu wszystkie trafiłby do domu dziecka ;) Nie przesadzajmy, od rzucania kamieniami do patologii jeszcze trochę drogi jest. Odpowiedz Link Zgłoś
tugen_axalla Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni 22.05.11, 19:13 Może zmienisz zdanie jak kamień rzucony przez takiego gó...arza trafi w szybę samochodu którym będziesz jechał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 19:31 Jakiego samochodu ? to małorolne chlopstwo ciagnie za lejce żony, córki na polu. W kobiety chcesz rzucać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 19:30 POwiec gdzie mieszkasz debilu. Porzucam w ciebie. Ty cepie malorolny, twojego dziadka batami bili i matke i ojca, bo chłopy małorolne. Teraz ci sie wydaje, ze to nic wielkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.11, 19:36 To się nazywa projekcja, to co cię trapi, nieszczęsny pisiaczku ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.dip.t-dialin.net 22.05.11, 21:37 a tobie to szkole podstawowa podpalili glombie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 20:58 jesteś debilem i trollem internetowym z poziomem inteligencji na poziomie poziomki zamknij mordę i internet hamie i buraku Odpowiedz Link Zgłoś
chris2010 Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodnicz... 22.05.11, 19:11 Pan Prezes dał sygnał-będziemy bronić jak niepodległośći młodocianych bandytów stadionowych więc na pewno innych zdziczałych podrostków też.Kraj się niestety sypie.Wkrótce wyrżniemy się sami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młotnaczarownice Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 21:04 Ciekawi mnie takie zagadnienie: czy dwa dziesięciolecia wychowania religijnego w szkole przyczyniło się do zmniejszenia czy do zwiększenia zdziczenia społeczności. Może ktoś prowadzi takie badania na poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
vis-01 Rodzice złapanego chłopaka poskarżyli się... 22.05.11, 19:19 Rodzice złapanego chłopaka poskarżyli się policjantom, że... ktoś uderzył i zatrzymał ich syna. rece opadają, ale co dziwic sie gowniarzom jak maja takich debilnych rodzicow Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Rodzice złapanego chłopaka poskarżyli się... 24.05.11, 09:31 > co dziwic sie gowniarzom jak maja takich debilnych rodzicow To są geny - debile rodzice i debile dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Tatuś i mamusia tego chłopaczka pewnie też byli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.11, 19:34 wychowywani "bezstresowo", więc swojego bachora również traktują ulgowo. Za moich czasów rodzic spuściłby gó...arzowi takie manto, że do końca życia zapamiętałby lekcję. I nikt by mu słowa nie powiedział, co najwyżej dołożyłby swoje. Co więcej, każdy gó...arz wiedział już, że zrobił źle i za to dostał - bez urazy do rodzica. Wielu urwisów wyrosło na porządnych ludzi i dzisiaj głośno dziękuje, że w odpowiednim momencie ktoś im "ręcznie przemówił do rozumu". Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: Tatuś i mamusia tego chłopaczka pewnie też by 22.05.11, 19:40 WOLSKA KIBOLSKA obroni małych squ...synów, bo przecież to niewinne dzieci, w demokracji mają prawo rzucać kamieniami w kogo chcOM, tylko Tusk im przeszkadza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Tatuś i mamusia tego chłopaczka pewnie też by IP: *.uznam.net.pl 22.05.11, 20:07 Ależ ci bici w dzieciństwie są właśnie teraz rodzicami i oni głownie "wychowują" taki element. W normalnych rodzinach bicia się nie stosuje, bo dzieci nie są małoletnimi przestępcami, aby trzeba było je dyscyplinować pięścią. Tylko najprymitywniejsza warstwa społeczna "radzi" sobie przy pomocy kija. Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Tatuś i mamusia tego chłopaczka pewnie też by 24.05.11, 09:33 >Tylko najprymitywniejsza warstwa społeczna "radzi" sobie przy pomocy kija. Nie przy pomocy kija tylko kamieni i bruku. A z tych bachorów wyrosną porządni kibole. Odpowiedz Link Zgłoś
ollycrock Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodnicz... 22.05.11, 19:38 co za pie...na dzicz, inaczej nie da się tego nazwać , po prostu załamka Odpowiedz Link Zgłoś
autodeco3 ...wina kibola 22.05.11, 19:45 łobuz rzucił w kajaka patola ...wina kibola! Odpowiedz Link Zgłoś
ollycrock Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodnicz... 22.05.11, 19:46 O tak to działa, człowiek pisze pie...na dzicz, bo tak trzeba po imieniu to nazwać , a tu automatycznie pojawiają się kropeczki, no bo można przypadkiem kogoś obrazić. Żeby można było tych rzucających kamieniami sku...synów wykropkować, albo wziąć gumkę i ich wygumkować , wytrzeć by nie plugawili swoją obecnością tego nędznego padołu. Odpowiedz Link Zgłoś
delivered Nuda? 22.05.11, 20:02 Trzeba naprawdę się nudzić aby wpaść na tak idiotyczny pomysł aby rzucać kamieniami w kajakarzy. Gorzowska specjalność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menda Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 20:04 Przywrocic kare publicznej chlosty. Dostalby taki skur*wysyn pare batow na zad publicznie na rynku przy wszystkich ku uciesze gawiedzi to by sie nastepnym razem zastanowil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.uznam.net.pl 22.05.11, 20:08 Nie, należy przywrócić wychowanie młodzieży. Teraz uprawia się hodowlę (karmienie, ubieranie) i katechizację. Dziwicie się, że po ponad dwudziestu latach, podczas których zarzucono wszelkie wychowanie i minimalizuje się edukację (szkodzi wierze), mamy tak liczne stada troglodytów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemot >>> Przywrócić karę chłosty!!!! IP: *.awakom.net 22.05.11, 21:26 I to publicznej chłosty wraz z podaniem do publicznej wiadomości imienia i nazwisko oraz zdjęcia! Szybko spadnie przestępczość "o niskiej szkodliwości społecznej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.gdynia.mm.pl 22.05.11, 20:57 Chłosta? A po co... Istnieje małe prawdopodobieństwo, że mojego pomysłu nie da się zrealizować: pedalenie księdzem. Na pewno jakiś chętny klecha się znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.dynamic.caiway.nl 22.05.11, 20:24 zamknac rodzicow i bachora dsla przykladu mosza byc wieksze kary dowalic zgrubej rury Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Po 50 pałek na d...ka młodocianych chuliganów a 22.05.11, 20:25 z pewnością odechce im się rzucania kamieniami do ludzi. Do umysłów tego typu bezmyślnych gó...arzy najłetwiej dotrzec przez tyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
filutek1122 Re: Po 50 pałek na d...ka młodocianych chuliganów 22.05.11, 20:44 Porządek utrzymuje świat a ludzi bat.Tak mówiła moja babka.Za moich młodych lat dostało się wp...l i nikt się nie skarżył.A było ze mnie niezłe ziółko.I do dzisiaj pamiętam nie jedno manto za wykroczenia.A jak się poskarżyłem rodzicowi że ktoś mnie zbił to w domu oberwałem drugi raz za to że się dałem pobić. w ten sposób nauczono mnie szacunku dla siebie i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 No bo wtedy nie dotarła jeszcze do Polski 22.05.11, 21:08 wymyśłona przez psychiatrów made in USA idiotyczne teoria wychowanie bezstressowego, dzięki której ci cwaniacy zapewnili sobie nieustający dopływ klientów a nasi teoretycy wychowania musieli oczywiście ten idiotyzm wprowadzić do wychowania naszej młodzieży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tutułeczta Re: Po 50 pałek na d...ka młodocianych chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 21:59 guru133 napisał: > z pewnością odechce im się rzucania kamieniami do ludzi. Do umysłów tego typu b > ezmyślnych gó...arzy najłetwiej dotrzec przez tyłki. To, że najlepiej i najskuteczniej dotrzeć przez tyłki, już dawno stwierdzili niektórzy biskupi i nikt się nie skarży i wszyscy są zadowaleni. Odpowiedz Link Zgłoś
tautur Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodnicz... 22.05.11, 20:42 Glupia sprawa, drodzy dziennikarze, ale oni mowia, ze beda dalej rzucac tymi kamieniami Pomoge wam troche w sledztwie, i dam wam trop, nasi fotoamatorzy przylapali dziadka na rozdawaniu tych kamieni: picasaweb.google.com/tautur/WitkacyPhotos#5565480859532566050 niech pan prokurator, ten czolowy, koniecznie dolaczy do akt... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POwiec Nasz elektorat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 21:12 Młodzi, wykształceni, z dużego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: / z rodzicami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.11, 21:13 powinni ich wsadzic do pierdla - razem z ojcem i matka i orzec kare finansowa - zeby do konca zycia placili - tylko wtedy spoleczenstwo pozbedzie sie bandytow - na wychowanie nie bedziemy tracic naszych pieniedzy]ktos kto do takich rzeczy dopuszcza jest zwyklym psychopata ktoremu nie pomoze zadne opowiadanie - tylko kaganiec nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
stary.gniewny Synciu, nie rzucaj kamieniami w ludzi 22.05.11, 21:39 bo się spocisz Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 I tu się mylisz. Po pierwsze jakie duże miasto? 22.05.11, 21:46 Po drugie, jacy wykształceni? (bajki opowiadane na religii przez plebana, to żadne wykształcenie? No i po trzecie dlaczego elektorat PO, skoro podobnych im bandytów z boisj footbolowych z takim zacięciem broni PiS prezes? Chyba broni swoich? Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma Rzucali kamieniami, a bydlę 22.05.11, 21:47 Kaczyński będzie ich bronił bo, jego zdaniem to nie bandytyzm tylko ....... przejaw "wolności obywatelskiej" ! Odpowiedz Link Zgłoś
togo13 Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodnicz... 22.05.11, 22:01 Niepojęte zachowanie. Tylko przemowić do kieszeni rodzicow, - to zajma sie dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
thebird2 Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni 23.05.11, 13:03 Kibole = przyszli wyborcy pisu "Prawdziwi Polacy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.11, 14:02 thebird2 napisał: > Kibole = przyszli wyborcy pisu kibole lecą na ładne cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.11, 13:30 gemolek napisał: gemolek napisał: > I to dopiero jest patologia! > Poprawczak! Żadnej resocjalizacji! najpierw trzeba dokładnie poznać motywy działania. jeżeli chcieli pozbyć się odmiennego niż żużel sportu z miasta, albo jeżeli chcieli zmusić turystów wodnych do przystanięcia w myśl hasła "gorzów przystań", to by znaczyło, że chcieli poprzeć politykę magistratu. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni 23.05.11, 13:36 Czterech niepełnoletnich nastolatków ... a co robili pełnoletni nastolatkowie? pewnie okupowali plaże i chlali na bulwarze...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiro popieram! rzucać! IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.11, 13:45 można wyzywać prezydenta rp to można porzucać kamieniami do kaczek na wodzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.11, 14:06 e_werty napisał: > Czterech niepełnoletnich nastolatków > > ... a co robili pełnoletni nastolatkowie? > pewnie okupowali plaże i chlali na bulwarze...? pełnoletni nastolatkowie, to już po maturze, młodzi, wykształceni z dużych miast... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus młodzi gorzowianie witają turystów, ... IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.11, 13:37 ... podobnie jak młodzi ostfriesen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-53 Re: młodzi gorzowianie witają turystów, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 14:15 No to nic się nie zmieniło . Wiele lat temu też trenowałem w Admirze, jeszcze na fabrycznej i też rzucano we mnie kamieniami a raz nawet butelką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemolek Re: młodzi gorzowianie witają turystów, ... IP: *.gorzow.hypnet.pl 23.05.11, 20:30 Dlatego jest mi Ciebie bardzo szkoda :) Pewnie tamte incydenty, pozostawiły skazę na Twojej psychice? Proszę, bez urazy.Ja też czasami współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B-53 Re: młodzi gorzowianie witają turystów, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 21:19 gemolek napisał-a: Pewnie tamte incydenty, pozostawiły skazę na Twojej psychice ? Nie mnie oceniać moją psychę, niemniej jednak chyba ze mną nie jest najgorzej. Pomimo przeciwności trenowałem dalej, nigdy nie byłem u czubków, choć swego czasu psychotesty przechodziłem co roku. W sport bawię się nadal , choć do boju wysyłam młodszych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: młodzi gorzowianie witają turystów, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 21:27 B-53 może zasługujesz na order....? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B- 53 Re: młodzi gorzowianie witają turystów, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 21:39 me napisał(a): >B-53 może zasługujesz na order ...? No jasne że zasługuję. he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemolek Re: młodzi gorzowianie witają turystów, ... IP: *.gorzow.hypnet.pl 24.05.11, 00:33 Szacunek.Taka postawa mi się podoba. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myrox Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: 204.45.133.* 24.05.11, 09:50 danny_boy napisał : Tylko najprymitywniejsza warstwa społeczna "radzi" sobie przy pomocy kija. Nie przy pomocy kija tylko kamieni i bruku. A z tych bachorów wyrosną porządni kibole. No cóż danny toż to dzieci pokolenia JP II więc czego się spodziewałeś. Rodzice nie mieli czasu wychowywać swoich pociech bo w tym czasie były wyższe priorytety. Odpowiedz Link Zgłoś