Dodaj do ulubionych

Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodnicz...

22.05.11, 16:20
I to dopiero jest patologia!
Poprawczak! Żadnej resocjalizacji!
Obserwuj wątek
    • Gość: login_t Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.t-mont.net.pl 22.05.11, 18:22
      Gorzów stara się konsekwentnie pozbyć wszystkich dyscyplin sportowych.

Po takim wypadku nie posłałbym dziecka na trening wioślarski, czy tam kajakarski.
      • Gość: gość Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.05.11, 19:16
        Moze zazdroscili, bo ich rodzicow nie stac na kajak?
      • Gość: gosc Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 19:29
        Nie posłałbyś bo twoje dziecko na moście stoi i rzuca kamieniami. Durniu.
      • Gość: dupki_są_wśród_nas Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 22:54
        Po takim wypadku nie posłałbym dziecka na trening wioślarski, czy tam kajakarsk
        > i.

Ty login_t to jednak głupek jesteś, twoje wnioski od dupy strony.
    • ulanzalasem Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodnicz... 22.05.11, 19:09
      Gość portalu: login_t napisał(a):
      > Gorzów stara się konsekwentnie pozbyć wszystkich dyscyplin sportowych. Po takim wypadku nie posłałbym dziecka na trening wioślarski, czy tam kajakarsk
      > i.

Dobrze, że za zdarne kolany nie zabierają rodzicom dzieci, bo w PRLu wszystkie trafiłby do domu dziecka ;)
      Nie przesadzajmy, od rzucania kamieniami do patologii jeszcze trochę drogi jest.
      • tugen_axalla Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni 22.05.11, 19:13
        Może zmienisz zdanie jak kamień rzucony przez takiego gó...arza trafi w szybę samochodu którym będziesz jechał
        • Gość: gosc Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 19:31
          Jakiego samochodu ? to małorolne chlopstwo ciagnie za lejce żony, córki na polu. W kobiety chcesz rzucać ?
      • Gość: gosc Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 19:30
        POwiec gdzie mieszkasz debilu. Porzucam w ciebie. Ty cepie malorolny, twojego dziadka batami bili i matke i ojca, bo chłopy małorolne. Teraz ci sie wydaje, ze to nic wielkiego.
        • Gość: z Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.11, 19:36
          To się nazywa projekcja, to co cię trapi, nieszczęsny pisiaczku ;P
        • Gość: kibol Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.dip.t-dialin.net 22.05.11, 21:37
          a tobie to szkole podstawowa podpalili glombie.
      • Gość: x Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 20:58
        jesteś debilem i trollem internetowym z poziomem inteligencji na poziomie poziomki zamknij mordę i internet hamie i buraku
    • chris2010 Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodnicz... 22.05.11, 19:11
      Pan Prezes dał sygnał-będziemy bronić jak niepodległośći młodocianych bandytów stadionowych więc na pewno innych zdziczałych podrostków też.Kraj się niestety sypie.Wkrótce wyrżniemy się sami.
      • Gość: młotnaczarownice Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 21:04
        Ciekawi mnie takie zagadnienie: czy dwa dziesięciolecia wychowania religijnego w szkole przyczyniło się do zmniejszenia czy do zwiększenia zdziczenia społeczności. Może ktoś prowadzi takie badania na poważnie.
    • vis-01 Rodzice złapanego chłopaka poskarżyli się... 22.05.11, 19:19
      Rodzice złapanego chłopaka poskarżyli się policjantom, że... ktoś uderzył i zatrzymał ich syna.

rece opadają, ale co dziwic sie gowniarzom jak maja takich debilnych rodzicow
      • danny_boy Re: Rodzice złapanego chłopaka poskarżyli się... 24.05.11, 09:31
        > co dziwic sie gowniarzom jak maja takich debilnych rodzicow
        To są geny - debile rodzice i debile dzieci.
    • Gość: z Tatuś i mamusia tego chłopaczka pewnie też byli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.11, 19:34
      wychowywani "bezstresowo", więc swojego bachora również traktują ulgowo.
      Za moich czasów rodzic spuściłby gó...arzowi takie manto, że do końca życia zapamiętałby lekcję. I nikt by mu słowa nie powiedział, co najwyżej dołożyłby swoje. Co więcej, każdy gó...arz wiedział już, że zrobił źle i za to dostał - bez urazy do rodzica. Wielu urwisów wyrosło na porządnych ludzi i dzisiaj głośno dziękuje, że w odpowiednim momencie ktoś im "ręcznie przemówił do rozumu".
      • fury11 Re: Tatuś i mamusia tego chłopaczka pewnie też by 22.05.11, 19:40
        WOLSKA KIBOLSKA obroni małych squ...synów, bo przecież to niewinne dzieci, w demokracji mają prawo rzucać kamieniami w kogo chcOM, tylko Tusk im przeszkadza:)))
      • Gość: podatnik Re: Tatuś i mamusia tego chłopaczka pewnie też by IP: *.uznam.net.pl 22.05.11, 20:07
        Ależ ci bici w dzieciństwie są właśnie teraz rodzicami i oni głownie "wychowują" taki element. W normalnych rodzinach bicia się nie stosuje, bo dzieci nie są małoletnimi przestępcami, aby trzeba było je dyscyplinować pięścią. Tylko najprymitywniejsza warstwa społeczna "radzi" sobie przy pomocy kija.
        • danny_boy Re: Tatuś i mamusia tego chłopaczka pewnie też by 24.05.11, 09:33
          >Tylko najprymitywniejsza warstwa społeczna "radzi" sobie przy pomocy kija.
          Nie przy pomocy kija tylko kamieni i bruku.
          A z tych bachorów wyrosną porządni kibole.
    • ollycrock Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodnicz... 22.05.11, 19:38
      co za pie...na dzicz, inaczej nie da się tego nazwać , po prostu załamka
    • autodeco3 ...wina kibola 22.05.11, 19:45
      łobuz rzucił w kajaka patola
      ...wina kibola!
    • ollycrock Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodnicz... 22.05.11, 19:46
      O tak to działa, człowiek pisze pie...na dzicz, bo tak trzeba po imieniu to nazwać , a tu automatycznie pojawiają się kropeczki, no bo można przypadkiem kogoś obrazić. Żeby można było tych rzucających kamieniami sku...synów wykropkować, albo wziąć gumkę i ich wygumkować , wytrzeć by nie plugawili swoją obecnością tego nędznego padołu.
    • extrafresh Pokolenie JP2 22.05.11, 19:46

Kibole = przyszli wyborcy pisu.
    • delivered Nuda? 22.05.11, 20:02
      Trzeba naprawdę się nudzić aby wpaść na tak idiotyczny pomysł aby rzucać kamieniami w kajakarzy. Gorzowska specjalność?
    • Gość: menda Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 20:04
      Przywrocic kare publicznej chlosty. Dostalby taki skur*wysyn pare batow na zad publicznie na rynku przy wszystkich ku uciesze gawiedzi to by sie nastepnym razem zastanowil.
      • Gość: podatnik Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.uznam.net.pl 22.05.11, 20:08
        Nie, należy przywrócić wychowanie młodzieży. Teraz uprawia się hodowlę (karmienie, ubieranie) i katechizację. Dziwicie się, że po ponad dwudziestu latach, podczas których zarzucono wszelkie wychowanie i minimalizuje się edukację (szkodzi wierze), mamy tak liczne stada troglodytów?
        • Gość: Behemot >>> Przywrócić karę chłosty!!!! IP: *.awakom.net 22.05.11, 21:26
          I to publicznej chłosty wraz z podaniem do publicznej wiadomości imienia i nazwisko oraz zdjęcia! Szybko spadnie przestępczość "o niskiej szkodliwości społecznej"
      • Gość: :) Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.gdynia.mm.pl 22.05.11, 20:57
        Chłosta? A po co... Istnieje małe prawdopodobieństwo, że mojego pomysłu nie da się zrealizować: pedalenie księdzem. Na pewno jakiś chętny klecha się znajdzie.
    • Gość: wolny Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.dynamic.caiway.nl 22.05.11, 20:24
      zamknac rodzicow i bachora dsla przykladu mosza byc wieksze kary dowalic zgrubej rury
    • guru133 Po 50 pałek na d...ka młodocianych chuliganów a 22.05.11, 20:25
      z pewnością odechce im się rzucania kamieniami do ludzi. Do umysłów tego typu bezmyślnych gó...arzy najłetwiej dotrzec przez tyłki.
      • filutek1122 Re: Po 50 pałek na d...ka młodocianych chuliganów 22.05.11, 20:44
        Porządek utrzymuje świat a ludzi bat.Tak mówiła moja babka.Za moich młodych lat dostało się wp...l i nikt się nie skarżył.A było ze mnie niezłe ziółko.I do dzisiaj pamiętam nie jedno manto za wykroczenia.A jak się poskarżyłem rodzicowi że ktoś mnie zbił to w domu oberwałem drugi raz za to że się dałem pobić. w ten sposób nauczono mnie szacunku dla siebie i innych.
        • guru133 No bo wtedy nie dotarła jeszcze do Polski 22.05.11, 21:08
          wymyśłona przez psychiatrów made in USA idiotyczne teoria wychowanie bezstressowego, dzięki której ci cwaniacy zapewnili sobie nieustający dopływ klientów a nasi teoretycy wychowania musieli oczywiście ten idiotyzm wprowadzić do wychowania naszej młodzieży.
      • Gość: tutułeczta Re: Po 50 pałek na d...ka młodocianych chuliganów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 21:59
        guru133 napisał:

> z pewnością odechce im się rzucania kamieniami do ludzi. Do umysłów tego typu b
        > ezmyślnych gó...arzy najłetwiej dotrzec przez tyłki.

To, że najlepiej i najskuteczniej dotrzeć przez tyłki, już dawno stwierdzili niektórzy biskupi i nikt się nie skarży i wszyscy są zadowaleni.
    • tautur Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodnicz... 22.05.11, 20:42
      Glupia sprawa, drodzy dziennikarze,
      ale oni mowia, ze beda dalej rzucac tymi kamieniami

Pomoge wam troche w sledztwie, i dam wam trop,
      nasi fotoamatorzy przylapali dziadka na rozdawaniu tych kamieni:
      picasaweb.google.com/tautur/WitkacyPhotos#5565480859532566050
      niech pan prokurator, ten czolowy, koniecznie dolaczy do akt...
    • Gość: POwiec Nasz elektorat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 21:12
      Młodzi, wykształceni, z dużego miasta.
    • Gość: / z rodzicami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.11, 21:13
      powinni ich wsadzic do pierdla - razem z ojcem i matka i orzec kare finansowa - zeby do konca zycia placili - tylko wtedy spoleczenstwo pozbedzie sie bandytow - na wychowanie nie bedziemy tracic naszych pieniedzy]ktos kto do takich rzeczy dopuszcza jest zwyklym psychopata ktoremu nie pomoze zadne opowiadanie - tylko kaganiec nic wiecej
    • stary.gniewny Synciu, nie rzucaj kamieniami w ludzi 22.05.11, 21:39
      bo się spocisz
    • guru133 I tu się mylisz. Po pierwsze jakie duże miasto? 22.05.11, 21:46
      Po drugie, jacy wykształceni? (bajki opowiadane na religii przez plebana, to żadne wykształcenie? No i po trzecie dlaczego elektorat PO, skoro podobnych im bandytów z boisj footbolowych z takim zacięciem broni PiS prezes? Chyba broni swoich?
    • tetradrachma Rzucali kamieniami, a bydlę 22.05.11, 21:47
      Kaczyński będzie ich bronił bo, jego zdaniem to nie bandytyzm tylko ....... przejaw "wolności obywatelskiej" !
    • togo13 Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodnicz... 22.05.11, 22:01
      Niepojęte zachowanie. Tylko przemowić do kieszeni rodzicow, - to zajma sie dziećmi.
    • thebird2 Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni 23.05.11, 13:03
      Kibole = przyszli wyborcy pisu
      "Prawdziwi Polacy"
      • Gość: nicelus Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.11, 14:02
        thebird2 napisał:

> Kibole = przyszli wyborcy pisu

kibole lecą na ładne cycki.

• Gość: nicelus Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.11, 13:30
      gemolek napisał:

gemolek napisał:

> I to dopiero jest patologia!
      > Poprawczak! Żadnej resocjalizacji!

najpierw trzeba dokładnie poznać motywy działania. jeżeli chcieli pozbyć się odmiennego niż żużel sportu z miasta, albo jeżeli chcieli zmusić turystów wodnych do przystanięcia w myśl hasła "gorzów przystań", to by znaczyło, że chcieli poprzeć politykę magistratu.

• e_werty Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni 23.05.11, 13:36
        Czterech niepełnoletnich nastolatków

... a co robili pełnoletni nastolatkowie?
        pewnie okupowali plaże i chlali na bulwarze...?
        • Gość: hiro popieram! rzucać! IP: *.gorzow.mm.pl 23.05.11, 13:45
          można wyzywać prezydenta rp to można porzucać kamieniami do kaczek na wodzie!!!
        • Gość: nicelus Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.11, 14:06
          e_werty napisał:

> Czterech niepełnoletnich nastolatków
          >
          > ... a co robili pełnoletni nastolatkowie?
          > pewnie okupowali plaże i chlali na bulwarze...?

pełnoletni nastolatkowie, to już po maturze, młodzi, wykształceni z dużych miast...

• Gość: nicelus młodzi gorzowianie witają turystów, ... IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.11, 13:37
      ... podobnie jak młodzi ostfriesen.

• Gość: B-53 Re: młodzi gorzowianie witają turystów, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 14:15
        No to nic się nie zmieniło . Wiele lat temu też trenowałem w Admirze, jeszcze na fabrycznej i też rzucano we mnie kamieniami a raz nawet butelką.
        • Gość: gemolek Re: młodzi gorzowianie witają turystów, ... IP: *.gorzow.hypnet.pl 23.05.11, 20:30
          Dlatego jest mi Ciebie bardzo szkoda :)
          Pewnie tamte incydenty, pozostawiły skazę na Twojej psychice?
          Proszę, bez urazy.Ja też czasami współczuję.
          • Gość: B-53 Re: młodzi gorzowianie witają turystów, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 21:19
            gemolek napisał-a:
            Pewnie tamte incydenty, pozostawiły skazę na Twojej psychice ?

Nie mnie oceniać moją psychę, niemniej jednak chyba ze mną nie jest najgorzej. Pomimo przeciwności trenowałem dalej, nigdy nie byłem u czubków, choć swego czasu psychotesty przechodziłem co roku. W sport bawię się nadal , choć do boju wysyłam młodszych.
        • Gość: me Re: młodzi gorzowianie witają turystów, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 21:27
          B-53 może zasługujesz na order....? :)
          • Gość: B- 53 Re: młodzi gorzowianie witają turystów, ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.11, 21:39
            me napisał(a):

>B-53 może zasługujesz na order ...?
            No jasne że zasługuję. he,he
            • Gość: gemolek Re: młodzi gorzowianie witają turystów, ... IP: *.gorzow.hypnet.pl 24.05.11, 00:33
              Szacunek.Taka postawa mi się podoba.
              Pozdrawiam.
    • Gość: myrox Re: Rzucali kamieniami w kajakarzy. Młoda zawodni IP: 204.45.133.* 24.05.11, 09:50
      danny_boy napisał :
      Tylko najprymitywniejsza warstwa społeczna "radzi" sobie przy pomocy kija.
      Nie przy pomocy kija tylko kamieni i bruku.
      A z tych bachorów wyrosną porządni kibole.

No cóż danny toż to dzieci pokolenia JP II więc czego się spodziewałeś. Rodzice nie mieli czasu wychowywać swoich pociech bo w tym czasie były wyższe priorytety.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka