Dodaj do ulubionych

Modowa inicjatywa Askany

25.05.11, 13:15
witam, Ostatnio dowiedziałam się o ciekawej imprezie modowej zorganizowanej przez Galerię Askana. Askana Street Fashion Festival ma na celu wyłonienie największej ikony modowej w naszym mieście. Spośród mieszkańców Gorzowa ekipa galerii będzie wyłapywać na ulicy orginalnie wybranych ludzi, by Ci wzięli udział w wielkim finale, gdzie ich styl będzie oceniał sam Jacykow.

Powiem Wam, że jestem szczęśliwa, że nasze miasto się rozwija i robi inicjatywy dzięki którym jest o nim głośno. A wy co o ASFF myślicie? Bo ja to chyba pokuszę się i wezmę udział;)
Obserwuj wątek
    • Gość: login_t Re: Modowa inicjatywa Askany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.11, 13:44
      ann_ek8 napisała:

> wyłapywać na ulicy orginalnie wybranych ludzi,

Niezłe.

Do szkoły a nie na ulicę.
    • e_werty Re: Modowa inicjatywa Askany 25.05.11, 14:25
      wyłapywać na ulicy orginalnie wybranych ludzi

... szansa dla obszczymurkow?
      • Gość: klamliwa malpa Re: Modowa inicjatywa Askany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 21:06
        normalnie same zlosliwe dziady sie dopisuja
        • Gość: free Re: Modowa inicjatywa Askany IP: *.gorzow.hypnet.pl 25.05.11, 21:12
          Jacyków autorytet wielki zrobi z kogoś gwiazdę? chyba rozgwiazdę
          • Gość: klamliwa malpa Re: Modowa inicjatywa Askany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 21:17
            kolejny zlosliwy dziad

a poza tym Jacykow nie zrobi gwiazdy tylko Gwiazdora z kogos tam
            • e_werty Re: Modowa inicjatywa Askany 25.05.11, 21:36
              kolejny zlosliwy dziad

... dla tych dziadów sie stroicie...
              • Gość: klamliwa malpa Re: Modowa inicjatywa Askany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.11, 22:43
                nie slodz sobie werty
    • Gość: forumowicz Re: Modowa inicjatywa Askany IP: 77.242.238.* 25.05.11, 21:32
      "Prosimy nie zamieszczać reklam. Ogłoszenie można dodać na forum ogłoszeniowym. "
      • Gość: free Re: Modowa inicjatywa Askany IP: *.gorzow.hypnet.pl 25.05.11, 22:03
        no tak to już reklama: a-ssana i jacyków ssak niewielki
        • Gość: forumowicz Re: Modowa inicjatywa Askany IP: *.net.pbthawe.eu 25.05.11, 22:29
          ass-ana?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka