emsiziomal 22.06.11, 10:14 dostałem swiadectwo tata kupił lody w sniezce....puscili własnie wode w fontannie. Ciekawe kiedy przecieknie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: login_t Re: historyczna chwila IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.11, 10:25 Ze świadectwem po lody tylko do Maleńkiej. Odpowiedz Link Zgłoś
emsiziomal Re: historyczna chwila 22.06.11, 10:30 jeszcze tylko czerwony pasek....na cytopydze i wakacje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: historyczna chwila IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.11, 10:35 emsiziomal napisał: > jeszcze tylko czerwony pasek....na cytopydze i wakacje.... Wyrośnięty pierwotniak? Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: historyczna chwila 22.06.11, 10:37 kiedyś było fajniej ;) dostałam biało-czerwony pasek i "Wróbelka Elemelka" a teraz ... paski od czwartej klasy, nagród brak i błąd w świadectwie :( kicha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fjufju Re: historyczna chwila IP: *.gpsk.am.poznan.pl 22.06.11, 11:25 a ja mam zresetowana pamiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emsiziomal Re: historyczna chwila IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.11, 14:22 A jaj jestem w piatej klasie i pasek mam....nie jak Calama tylko do trzeciej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fjufju Re: historyczna chwila IP: *.gpsk.am.poznan.pl 22.06.11, 17:31 masz pasek bo namalowales go pisakami nie liczy sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d Re: historyczna chwila 22.06.11, 21:38 jeszcze tylko wpier**l i wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaHa! Sejwa czai sie do skoku! IP: *.de 23.06.11, 00:16 Przyczajony Sejwa i ekipa czai sie do skoku! [url=http://www.gorzow.pl/przystan/aktualnosci/pl/6065/1/Lamus_remontuje_pomieszczenia/[/url] Chyłkiem po plecach Lamusa zlodzieje wchodza do Kamienicy! Zajęcia w pracowni będą opłacane przez uczestników w formie skromnych składek pieniężnych. Pracownia ruszy na przełomie września i października.!!!! Na konto 3 osobowej ekipy "Kamienica"!!!??? Kto podskoczy Sejwie? Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: historyczna chwila 23.06.11, 12:39 >puscili własnie wode w fontannie. Ciekawe kiedy przecieknie? A dokąd ma przecieknąć - metra już nie ma… (takie było duże M w kółeczku, jak się schodziło na dół, zupełnie jak teraz w W-wie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magik Re: historyczna chwila IP: *.dynamic.chello.pl 23.06.11, 12:58 metra już nie ma… - Jest! Nie ma sracza ale pod miska fontanny jest sterownia! To zemsta Prezia! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: historyczna chwila 23.06.11, 15:59 dostałem swiadectwo tata kupił lody w sniezce.... ... a może... "dostałem lody tata kupił swiadectwo w sniezce"....? :) Odpowiedz Link Zgłoś