Dodaj do ulubionych

Radni bronią prokuratora

IP: *.gorzow.mm.pl 14.05.04, 18:30
Nareszcie ktoś dobierze się do tyłka Panu Prokuratorowi Okręgowemu z Gorzowa,
on juz dawno utracił zdolność kierwania tą jednostką i zdrowy rozsądek. Ten
człowiek jest zaprzeczeniem niezależności prokuratorskiej . Jego miejsce jest
na śmietniku historii.
Obserwuj wątek
    • Gość: Obserwator Re: Radni bronią prokuratora IP: *.gorzow.mm.pl 15.05.04, 10:25
      E tam zaraz dobierze się do skory... przecież to są świete krowy... Prokuatura
      i Sądy są w naszym kraju świętymi krowami... nie ma sensu składać na nich
      skarg, bo zawsze tłumaczą się niezależnością i takimi tam... Popieram
      inicjatywe samorządowcow... Romana Witkowskiego znam... jest uczciwy... ale
      było już kilka spraw sterowanych przez aferzystów... bo kto ma pieniądze ten ma
      władze i na usługach wiele instytucji w tym nawet rządowych ... tak jest
      niestety ułożony ten świat... Ci którzy nakradli w PBI mają tyle pieniędzy, że
      wolnośc mogą sobie kupic... na wszelkie sposoby... mogą sterować poczynaniami
      innych na zasadzie układów i ukladzikow... taki sobie gąszcz...no co widocznie
      Prokurator Okręgowy w Gorzowie Wlkp. jest uwikłany w jakimś gąszczu...
    • Gość: Krzysztof Re: Radni bronią prokuratora IP: *.zgora.dialog.net.pl 15.05.04, 12:20
      to kolejna próba w starym stylu by chronić SLD,jak mafia to mafia- tu chodzi
      zdaje się o duże pieniądze i duże środowisko-polityka i pieniądz, znaczony
      przez SLD
    • Gość: Obserwator Re: Radni bronią prokuratora IP: *.gorzow.mm.pl 15.05.04, 13:23
      Czy czerwone czy czarne to to samo... zależnie ktore jest przy władzy... mó
      jeden mądry kolega, ktory zajmuje sie polityką jednoznacznie powiedział...
      zależnie kto jest u władzy... to proste czerwoni nie bedą dawać czarnym
      zarobić...a czarni będąc u wladzy nie dadzą zarobić czerwonym... na tym to
      polega... czarni zazdroszczą czerwonym a więc wyszukuje się afery a po
      przejęciu władzy przez czarnych, czerwoni wyszukują afery czarnym... Politycy
      czarni i czerwoni mają w dupie zwykłych obywateli... każda grupa wspomaga
      swoją "rodzinę", znajomych... na tym właśnie polega polityka.... nikt tego nie
      zmieni... takie są koleje polityki... czyli każda władza pochodząca z wyboru
      zajmuje się swoją opcją polityczną.. robi czystki... usuwa niepokornych
      prokuratorów... komendantow policji... ministrow i urzędnikow...
    • Gość: open Re: Radni bronią prokuratora IP: *.gorzow.mm.pl 15.05.04, 21:50
      Prokurator krajowy K. Napierski zarządził przeprowadzenie analizy akt PBI .
      Jeżeli prokurator pragnie wyjaśnić działanie gorzowskiej prokuratury powinien
      dokonać analizy aktDS 990/03 ,DS 782/00 i korespondencji pana inspektora MJ z
      prokuraturą Okregowa (I Dsn 13/00/StK. Sprawa dotyczy właścicieli elewatorów
      zbożowych zarazem funkcyjnych członków AWS-SKL (szkoda ,że nie z SLD).
      Prokurato Okregowy twierdzi ,że brak znamion znamion przestępstwa i kradzieży
      państwowych pieniędzy. W lipcu ubiegłego roku tych dwóch facetów zapudłowano w
      Szczecinie za kradzież tyle że 20 tys ton zboża i fałszowania dokumentacji .
      Chetnie wyśle korespondencję na adres Prokuratora Krajowego ale nie mam adresu
      • aborys Re: Radni bronią prokuratora 15.05.04, 22:17
        Gość portalu: open napisał(a):

> Jeżeli prokurator pragnie wyjaśnić działanie gorzowskiej prokuratury powinien
        > dokonać analizy /.../
        Open, załóż jakieś kursa dla inspektorów i prokuratorów.
        Bez Twoich wskazówek mogą się zagubić i ukarać niewłaściwe osoby.
        Przede wszystkim, broń Boże nie powinni sprawdzać Tych akt, tylko Tamte.
        • Gość: open Re: Radni bronią prokuratora IP: *.gorzow.mm.pl 15.05.04, 23:20
          aborys - w takich sprawach jak uwalnianie złodzieji to uwazam ,że żarty sie
          skończyły.Co to nas obchodzi ,ze faceci budowali domy wojewody czy prezydenta ?
          Ja nie mam kwalifikacji do prowadzenia kursów ale polecam kolegę, o którym
          wspominam powyżej.Jego wskazówki juz nie jednego złodzieja zaprowadziły na
          słuszne miejsce. Ja chcesz zobaczyć jak facet wygląda to pomóż mi w
          zamieszczeniu w internecie korespondencji pism dokumentów odrzucanych przez
          prokuraturę i zdjęć gazetowych.Mam to wszystko jutro otrzymać
          Mnie osobiście interesuje jeszcze sprawa zamknietych 12 osób na czele z
          Farysejem również za zbożowe przekręty, za którymi wstawiał sie kapciowy
          Wałęsy Wachowski .Ilu ich jeszcze siedzi? Sprawa poszła do Szczecina i CISZA
          Co do sprawdzania akt jest w tym problem ,że akta sa sprawdzane wybiórczo
          zależnie od faktu jaki polityk stoi za złodziejem.
          Pozdrawiam
          • Gość: Obserwator Re: Radni bronią prokuratora IP: *.gorzow.mm.pl 16.05.04, 11:05
            ... a swoją drogą chcę poinformować... że jeden z przekręciarzy zbożowych
            niejaki Jankowski za ktorym wstawiał się kapciowy Wachowski i taki jeden prezes
            ktory coś tam robi w Angli Bielecki... ma się dobrze kończy budowę domu w
            Baczynie i został już prezesem albo jakimś pomniejszym (w zarządzie) spółki
            sprzątającej miasto... karany? i zajmuje juz kierownicze stanowiska... oznacza
            niewinny... i nadal jest osobą powiązaną z władzami miasta i lokalnymi
            układami...
          • aborys Re: Radni bronią prokuratora 17.05.04, 08:33

> Ja chcesz zobaczyć jak facet wygląda to pomóż mi w
            > zamieszczeniu w internecie korespondencji pism dokumentów odrzucanych przez
            > prokuraturę i zdjęć gazetowych.
            Podeślij pdfy.

Fakt, że ktoś tam naprzekręcał więcej niż budowlańcy, nie oznacza, że nie
            trzeba się zajmować budowlańcami.
            Prokuratura i sądownictwo to syf.
            Gwiazdą gorzowskiej prokuratury jest chyba dalej Józef Nenycz, podstawowy
            oskarżyciel w procesach politycznych za komuny.
            Itd.
      • Gość: open Re: Radni bronią prokuratora IP: *.gorzow.mm.pl 15.05.04, 23:06
        Otrzymałem zgode na opublikowanie całej sprawy jak mozna w prokuraturze
        ukręcic sprawę zbożową i występować w roli obrońcy złodziei nie dostrzegając
        przestepstwa bo za złodziejami stoi polityka. Moge opublikowac całą
        korespondencje z gorzowską Okregową Prokuraturą (ciekawa ) oraz artykuły
        prasowe w tej sprawie (Ziemia Gorzowska , Lubuska ,Nie, SuperEkspres. Jest
        jeden problem jak to uczynić .

Co do komputera i jego mozliwości to troche sie za wcześnie urodziłem w epoce
        liczydeł. Hehe.
        Może macie pomysł jak to uczynić ?
        • blic Re: Radni bronią prokuratora 15.05.04, 23:50

> Otrzymałem zgode na opublikowanie całej sprawy jak mozna w prokuraturze
          > ukręcic sprawę zbożową

Dobrze, już dobrze.
          Czy to o tej właśnie sprawie napisany jest komentowany artykuł?
          Bo jeśli nie, to może lepiej osobny wątek założyć?
        • Gość: Obserwator Re: Radni bronią prokuratora IP: *.gorzow.mm.pl 16.05.04, 11:10
          Myslę, że warto założyć najprostszą stronę w necie i tam umieszczać zeskanowane
          dokumenty i kopiować artykuły... praktycznie w portalu Wirtualna Polska lub
          Interia mając konto pocztowe jako dokładka istnieje mozliwośc utworzenia
          strony... a następnie wystarczy we wszelkich komentarzach podawać link do
          strony aż stania się znana ...swoją drogą ciekawe jest założenie anonimowego
          forum ... podającego niezależnie od wszelkich władz... dokumenty i niezależne
          kometarze... Podejrzewam, że niektórzy ze złości i strachu się posraja.
      • Gość: Maciek Re: Radni bronią prokuratora IP: *.gorzow.mm.pl 28.05.04, 12:55
        open - wysłałem na adres ministerstwa sprawiedliwości twoja wypowiedz i
        pozostałe z prośba o Się ustosunkowanie na forum.
        Czekamy
    • Gość: Obserwator Re: Radni bronią prokuratora IP: *.gorzow.mm.pl 16.05.04, 11:12
      Wydaje mi się, że wszędzie nalezy się wypowiadać w sprawach nurtujących
      niezależnie od tego czy komentaż jest daleki od wątku... niestety wszystkie
      wątki lączą się w jeden, na imię mu - KORUPCJA...
      • blic Re: Radni bronią prokuratora 16.05.04, 13:50
        Gość portalu: Obserwator napisał(a):

> Wydaje mi się, że wszędzie nalezy się wypowiadać w sprawach nurtujących
        > niezależnie od tego czy komentaż jest daleki od wątku...

Nikomu nie można tego zabronić. Niemniej jednak, jeśli ktoś w wątku o
        ulubionych kolorach zacznie dywagować na temat komunizmu i klerykalizmu, bo mu
        się tylko z tym czarny i czerwony kojarzy, to będzie uznany za dziwadło,
        chociażby nie wiem ile racji miał.

> niestety wszystkie
        > wątki lączą się w jeden, na imię mu - KORUPCJA...

Tym bardziej warto walczyć z każdym jej przejawem skutecznie. Nie licytować się
        na to, czyja korupcja jest, czy była większa. Wtedy wychodzi z tego dziecinna
        przepychanka.
        • Gość: Obserwator Re: Radni bronią prokuratora IP: *.gorzow.mm.pl 17.05.04, 16:15
          Tym bardziej warto walczyć z każdym jej przejawem skutecznie. Nie licytować się
          na to, czyja korupcja jest, czy była większa. Wtedy wychodzi z tego dziecinna
          przepychanka - daleki jestem od przepychania... bo i jednych i drugich mam
          gdzieś ale będę im patrzyl na ręce... i byc może też inni będą patrzeć na ręce
          nie patrząc na kolor "skóry"...
    • Gość: XXXX Re: Radni bronią prokuratora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.04, 19:18
      Radni bronią bo liczą na wyrozumiałść jak nadejdzie ich dzień.... zapłaty....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka