josner 13.07.11, 07:29 To jest PWSZ, czy PSW w Gorzowie? Artykuł z grudnia: gorzow.gazeta.pl/gorzow/1,88509,8830662,PWSZ_juz_nie_zawodowa__Czas_na_PSW_Gorzow__Wiecej.html Strona uczelni: www.pwsz.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: login_t Re: Drogie studia lubuskie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 08:05 I to jest słuszny kierunek. Studia w Gorzowie powinny być drogie, wtedy będą się na nie zapisywali tylko bogaci i tym sposobem podniesie sie ich poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
dachowiecgorzowski Re: Drogie studia lubuskie 13.07.11, 09:13 Nauka to też biznes. Jak jest konkurencja ceny spadają. Do tego Jeśli podliczyć koszty dojazdów i noclegów w Poznaniu czy Szczecinie okaże się, że cena o 200-300 zł na semestr więcej w Gorzowie to i tak "tanio". Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Drogie studia lubuskie 13.07.11, 10:00 Jak jest konkurencja ceny spadają ... poziom edukacji rośnie? Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d PSW czyli HGW 13.07.11, 17:18 niemcy sprowadzają polaków i uczą ich zawodu. a u nas się produkuje bezrobotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: PSW czyli HGW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 18:13 wolfenstein3d napisał: > niemcy sprowadzają polaków i uczą ich zawodu. > a u nas się produkuje bezrobotnych. Bardzo celna uwaga. Mam podobne obsrewacje. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfenstein3d nie wiadomo czy śmiać się czy płakać 13.07.11, 17:26 www.pwsz.pl/content.php?mod=sub&cms_id=1000349&lang=pl&p=p11&s=s11&gr=5 JA takich rzeczy na swoich studiach pwsz NIE MIAŁEM. byłem ostatni rocznik gdzie było wszystko normalnie. stara matura z matmy, egz wstępny z matmy, rekrutacja 1,7 osób na 1 miejsce i trudne stare studia dzienne. teraz to co się wyprawia w ala wiszu to gimnazjum z podstawówką. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmmmm000 kolejny dziwny tytuł... 13.07.11, 22:13 Rozumiem studia medyczne, studia prawnicze, ale "studia lubuskie" nie rozumiem! Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Drogie studia lubuskie 14.07.11, 10:05 josner napisał: > To jest PWSZ, czy PSW w Gorzowie? Wygląda na to, że albo minister, albo Rada Ministrów nie zgodziła się na zmianę. Senat zobowiązał też rektora, prof. Andrzeja Bałabana, aby poprosił ministra nauki i szkolnictwa wyższego o wystąpienie z wnioskiem do Rady Ministrów o dokonanie zmiany nazwy uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś