markus_kowalski 28.09.11, 16:35 Gdzie w Gorzowie można iść na dobrą kawę i pyszne ciacho? Chodzi mi o miejsce sprawdzone, nie o wyszukanie adresów kafejek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
florka00 Re: Dobra kawiarnia 28.09.11, 22:03 Ja ze swojego doświadczenia polecam kawiarnię ZAŚCIANEK przy ul. Borowskiego :) Pyszne ciacha, koktajle i kawa dobra :) Odpowiedz Link Zgłoś
josner Re: Dobra kawiarnia 29.09.11, 11:03 wolfenstein3d napisał: > na szczecińską Wolfi, kolega pisząc "pyszne ciacho" nie miał na myśli męskiej prostytutki :) Odpowiedz Link Zgłoś
florka00 Re: Dobra kawiarnia 29.09.11, 11:18 josner napisał: > wolfenstein3d napisał: > > > na szczecińską > > Wolfi, kolega pisząc "pyszne ciacho" nie miał na myśli męskiej prostytutki :) > Po pierwsze koleżanka, po drugie Wolfi lubi się wyżywać na forum ;) Już to zauważyłam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
josner Re: Dobra kawiarnia 29.09.11, 12:26 florka00 napisała: > Po pierwsze koleżanka, po drugie Wolfi lubi się wyżywać na forum ;) Już to zauważyłam ;D markus_kowalski jest kobietą? Odpowiedz Link Zgłoś