e_werty Potęga schabu! 14.10.11, 09:26 Przywieźli piekny schab do mięsnego ... a ja nie mogę go kupić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Potęga schabu! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.11, 09:37 e_werty napisał: > Przywieźli piekny schab do mięsnego > > ... a ja nie mogę go kupić! Wieprzowina nieczysta i niezdrowa. Szczęściarz jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Potęga schabu! 14.10.11, 10:24 Wieprzowina nieczysta i niezdrowa ... wiecej ludzi umiera z glodu niz z wieprzowiny powodu! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Zywność modyfikowana... 14.10.11, 23:46 Co lepsze - smierc z głodu czy zywność transgeniczna? Czy lęk przed trzecia ręka ktora moze wyrosnąc konsumentom takiego jadła może skazać na smierć głodową milony ludzi? A może ta trzecia reka będzie pomocna w pracy? Moze sie np. drapac po dupsku - i stwarzac wrażenie że wszystko OK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus "walka ze zmianami klimatycznymi" IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.11, 09:04 e_werty napisał: > Co lepsze - smierc z głodu czy zywność transgeniczna? najlepsza jest "walka ze zmianami klimatycznymi". okazała się rogiem obfitości. dawniej mówiono "walka z globalnym ociepleniem", ale klimat na ziemi nie współdziałał i jak na złość zaczął się ochładzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus trzeba patrzeć pozytywnie. IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.11, 09:09 e_werty napisał: > ... a ja nie mogę go kupić! ale możesz uczcić 40 dniowym postem fakt, że pis nie doszedł do władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: trzeba patrzeć pozytywnie. 15.10.11, 10:20 uczcić 40 dniowym postem ... zamiast wysyłaś Merkel kamienne tablice... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: trzeba patrzeć pozytywnie. IP: *.dip.t-dialin.net 15.10.11, 15:20 e_werty napisał: > uczcić 40 dniowym postem > > ... zamiast wysyłaś Merkel kamienne tablice... a kto wysyłał merkiel kamienne tablice? oficjalnie słyszałem jedynie, że wszyscy wysyłają jedynie przeprosiny i wyrazy oburzenia na słowa jarosława kaczyńskiego, który napisał że nie sądzi: "żeby kanclerstwo Angeli Merkel było wynikiem czystego zbiegu okoliczności" oznacza to, że oficjalne stanowisko polskiego prezydenta, polskiego rządu i równie wykształconej części polaków jest diametralnie różne niż kaczyńskiego. jak się okazało, ludzie platformy sądzą, że tylko czysty zbieg okoliczności mógł sprawić, aby taki "moher", córka pastora z nrd, została kanclerzem państwa które utrzymuje polskę. "oni płacą, my otrzymujemy" - napisał waldemar kuczyński. ani temu byłemu członkowi pzpr, ani polskiemu prezydentowi, nie mieści się w głowie, że państwo rządzone przez "mohery" utrzymuje finansowo państwo rządzone przez "ludzi wykształconych z dużych miast". to musi być jedynie jakiś przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: trzeba patrzeć pozytywnie. 15.10.11, 15:42 kto wysyłał merkiel kamienne tablice ... Kaczyński pogroził paluszkiem... ze do władzy doszła nieuczciwie łamiąc przykazania pastora z nrd... A wlasnie Dekalog widnieje na kamiennych tablicach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Potęga słów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.11, 09:36 Znakomite. Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: Potęga słów 14.10.11, 09:41 "Granice mojego języka są granicami mojego świata" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Potęga słów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.11, 09:50 Trochę oczywiście krętactwo, bo skąd wie, że dzień piękny skoro onego nie widzi? Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: Potęga słów 14.10.11, 10:01 Krętactwo, ale piękne... Oby tylko takie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Potęga słów IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.11, 10:02 login_t napisał(a): > krętactwo uniwersalność Odpowiedz Link Zgłoś
blic Potęga ZMYsłów 14.10.11, 10:18 Piękny dzień można poczuć. Przynajmniej trzema innymi zmysłami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Potęga słów IP: *.dip.t-dialin.net 14.10.11, 10:13 czysty_harry napisał: > "Granice mojego języka są granicami mojego świata" władza niemieckiego prezydenta, ogranicza się jedynie do słów które wypowiada. w świecie słowian wiele roków musi upłynąć, by słowo coś znaczyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: login_t Re: Potęga słów IP: *.t-mont.net.pl 15.10.11, 17:00 www.youtube.com/watch?v=_ifJapuqYiU&feature=related No po prostu nie mogę się powstrzymać... Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_harry Re: Potęga słów 15.10.11, 19:29 Przynajmniej w jednym się zgadzamy:) To jest muzyka ! Dobre i to:) Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Potęga słów 16.10.11, 02:44 Abra kadabra, kraksa masakra, banda makabra, i klops! Odpowiedz Link Zgłoś