Gość: zzz IP: *.chello.pl 21.11.03, 11:06 oglądałem ten film jakies 2-3 mieciące temu i uwazam ze jest przeciętny,takie kino akcji ,jak komus sie nudzi to moze sie wybrac ,ale na własną odpowiedzialnosc.w filmie jest motyw z polskim "terrorysta" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norbert1988 Re: S.W.A.T. 30.11.03, 12:05 Strasznie podoba mi się jednostka specjalna S.W.A.T. Mam grę SWAT 3 ona jest o jednostce-jest dość realistyczna. Filmu nie widziałem, ale się wybieram i mam nadzieję, żę jest niezły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt S.W.A.T.K.A. w akcjii ! IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 01.12.03, 13:58 Nic nowego , ale niektorzy to lubiom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: S.W.A.T.K.A. w akcjii ! IP: 81.210.119.* 01.12.03, 19:44 tak, np Ja to też lubiem Odpowiedz Link Zgłoś
being28 Re: S.W.A.T. 01.12.03, 21:32 O co chodzi z tym "polskim" terorysta? PS. Film klasycznie bzdurny, od kilkudzisieciu lat motyw ten sam tylko zmieniaja miasta, mundurki, pozostaja strzelaniny, kolega-zdrajca i podobne pierdoly, na koncu jak zawsze dobrzy wygrywaja, zli przegrywaja. Ile mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: S.W.A.T. IP: *.chello.pl 03.12.03, 15:07 jakis stary wariat zamyka sie w domu i cos tam robi i wzywaja SWAT na miejsce i okazuje sie ze ten "wariat" to Polak i Samuel L Jackson sobie zartuje z kims tam ze to polski terrorysta itd itp ,wkraczaja do domu ,a tam stary dziad w majtkach siedzi- "terrorysta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OGI Re: S.W.A.T. IP: 62.233.164.* 04.12.03, 12:53 A ja naiwny już myslałem że to poseł samoobrony i w ręku trzyma fiolke z wąglikiem zakupionym w Klewkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ygdaa Re: S.W.A.T. IP: 194.9.92.* 05.12.03, 22:59 being28 napisał: > > PS. Film klasycznie bzdurny, od kilkudzisieciu lat motyw ten sam tylko > zmieniaja miasta, mundurki, pozostaja strzelaniny, kolega- zdrajca i podobne > pierdoly, na koncu jak zawsze dobrzy wygrywaja, zli przegrywaja. Ile mozna? No ba.. NAjwazniejsze że gra tam Collin Farrell.. Fabuła nie jest wazna.. ważne jest to, że Collin Występuje tam prawie nagi i emanuje rozkosznym fenotypem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poznaniak Re: S.W.A.T. IP: *.wnet / 10.0.0.* 06.12.03, 02:17 BARDZO BARDZO PRZEREKLAMOWANY Witam wszystkich; Jeżeli jeszcze nie byliście na tym filmie, a macie zamiar isc to szczerze odradzam, film ma beznadziejny scenarusz, a co sie z tym laczy jest nic nie warty, przez prawie 2 godziny siedzisz w kine i sie nudzisz, bo miales zamiar ogladnac dobry film akcji, a trafilem na pospolita kiłe; przy tak dobrej obsadzie dokladnie spiepszyli wszystko i jeszcze w beznadziejny sposób dołączony watek polaka terrorysty, ktory nie ma zadnego zwiazku z reszta filmu. nie wiem wogole jak tak alitarne jednostki jak s.w.a.t mogl pozwolic na wyprodukowanie, a co gorsze rozpowszechnianie filmu gdzie osmiesza ich totalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: S.W.A.T. 06.12.03, 02:25 A mi się podobał. Oglądałem wiecznego marsa na czole Rodriguez, wieczną kpinę w oczach Jacksona i wieczny zarost na brodzie Farrella i tak sobie myślałem - mój Boże, jak to dobrze że nie muszę przy tym filmie myśleć! A i pośmiałem się troszkę (manewr z lądującym samolotem rozbawił mnie do łez) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nitroo a co nie tak z lądującym samolotem? IP: 213.76.178.* 07.12.03, 02:54 ? a co było nie tak z tym lądującym samolotem...? przepraszam, może przysnąłem albo przestałem myśleć /przy tym filmie to nie sztuka/ i jakoś nie łapię co było nie tak z samolotem? tzn. założę się, że byli to piloci z polski... a to jest (jak wiemy od 2 dni) światowa elita i wylądowali na tym nietypowym pasie... a tak a'propos - co się z nimi stało... bo jakoś po unieruchomieniu przez SWAT tego latawca nie pojawili się już w kadrze(?) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: a co nie tak z lądującym samolotem? 07.12.03, 10:54 UWAGA SPOJLER Co było nie tak? Zdziwiła mnie niezwykle mała ilość miejsca między końcówkami skrzydeł samolotu a latarniami. Sama idea lądowania na moście, i to w nocy, w dodatku nie awionetką która ma prędkość lądowania rzędu prędkości rozpędzonego rowerzysty, ale bussiness jetem, narodziła się chyba w głowach scenarzystów po jakiejś niezwykle aktywnej towarszysko nocy. Gdyby samolotu tak ładnie i równo ladowały, lotniska byłyby robione po prostu z odcinków ulic. Poza tym mi się wydaje że piloci zginęliz ręki złych ludzi, nie? Bo faktycznie jakoś ich potem brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: a co nie tak z lądującym samolotem? IP: *.net 13.12.03, 20:57 pzrez moment widac lezacego pilota, na fotelu, za szyba, w samolocie. Pewnie stracil przyttomnosc lub costakiego kiedy swatowcy zatrzymali startujacy samolocik. no ale to szczegol przy ladowaniu na moscie :PP Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: a co nie tak z lądującym samolotem? 13.12.03, 22:37 Może zasnęli wyczerpani - w końcu takie lądowanie to nie w kij pierdział :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta Re: a co nie tak z lądującym samolotem? IP: *.net 16.12.03, 14:33 moze i zasneli w koncu to polscy odwazni piloci musieli byc...no a wiadomo kiedy Polak odwaznieje...cwiartka z gul i do Iraku :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk nie warto!!!! zupelnie!!!!! IP: *.dak / 192.168.2.* 08.12.03, 10:00 Gazeto kochana nie dawaj temu filmowi 3 gwiazdek bo sie kinoswiatowe w grobie przewraca. juz nie wspominajac o tych beznadziejnych polish jokes:polski terrorysta i ten baran w mundurze policjanta stojacy na tle polkich hot-dogow.rece opadaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: S.W.A.T. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 09.12.03, 16:34 dzisiaj byłam na tym filmiku;) uważam, że jest "fajniusi":) bardzo mi się podobał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: S.W.A.T. IP: 194.76.49.* 10.12.03, 13:28 Jak piszesz "fajnusi" to myslisz o dobrym swat'cie czy demonicznym francuziku ? Widzialem film wczoraj, dobra papka, jak sie ktos nudzi to mozna to zobaczyc. Ale tez, jak ktos wczesniej juz to zauwazyl, wymieklem przy samolocie podchodzacym do ladowania. Naprawde bzdura. Z motywu lotniczego, zawsze smieszy mnie, jak dzielna grupa poscigowa doganie juz rozpedzajacy sie odrzutowiec, a kolesie, po dogonieniu, przez minute, lub dluzej, kopia sie na skrzydlach (a samolot wciaz sie rozpedza). Tego moja percepcja wciaz nie jest w stanie strawic. Kto czasami lata wie o co mi chodzi, T. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacho Re: S.W.A.T. IP: *.multicon.pl / 192.168.0.* 11.12.03, 22:44 Typowa kaszana dla bezmuzgów w dresach.Pierdoła o amerykańskich macho którzy którzy aż kipią bezinteresownym poswięceniem.Jest to prawda ale tylko na ekranie , po za ekranem zawsze dają zadka. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: S.W.A.T. 11.12.03, 23:50 Gość portalu: Jacho napisał(a): > .Jest > to prawda ale tylko na ekranie , po za ekranem zawsze dają > zadka. Ej dzięki stary, w życiu bym nie wpadł na to. teraz wiem jak żyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta "typowa kaszana dla bezmuzgów w dresach"?? IP: *.net 12.12.03, 18:51 przekonales mnie!!! musze to zobaczyc!! musze zobaczyc co ogladaja dresiarze!!! pewniej jestes od tego ekspertem, ziomal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcela Re: S.W.A.T. IP: *.alpha.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.03, 16:02 film jest strasznie schematyczny.. od początku wiedzialam, co wydarzy się za chwilę- zero zaskoczenia! dla mnie to niewybaczalne, po co oglądać film skoro już za pierwszym razem wiemy jak się skończy? a jeśli chodzi o farella- lepiej zagrał w "telefonie".. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rasta tak jak bondy IP: *.net 13.12.03, 20:29 po co oglądać film skoro > już za pierwszym razem wiemy jak się skończy? juz odpowiada.z tych samych powodow co serie Bondow. -bo dobrze sie skonczy a "my" wygramy. -bo ludzie boja sie nieznanego i wybieraja bezpieczenstwo i komfort(ludzie sa nudni?) -bo nie kazdy film musi byc robiony by zaskoczyc fabula itd.itp. Nie to zebym specjalnie bronil tego filmu, poniewaz jest przecietny i przereklamowany ale czasami warto sobie zobaczyc taki filmik, chocby po to by miec jakies porownanie. Symptomatyczna jest ocena filmu "Dzien proby" pzrez mojego qmpla. Jemu nie podobalo sie zakrecone, zaskakujace zakonczenie. Rozpieprzony tu zostal schemat dobrego gliny i zlych dilerow. A dla mnie to bylo fantastyczne !!! jeszcze polecam 60 sekund. Szybki film akcji, szybkie, wyczesane bryki, swietny Cage oraz niesamowita muza(Bring Sally up, Low driver). Nie meczacy, swietnie zmontowany film. Fabula nie jest wazna, nawet schematyczna ale nie o to w tym filmie chodzi. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: tak jak bondy 13.12.03, 20:49 no i Angelinka, zapomniałeś o najważniejszym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Black Hawk S.W.A.T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 19:41 SWAT zarąbisty film !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mruwa (SPAT) Re: S.W.A.T. IP: 62.233.173.* 16.12.03, 00:25 Ten film to tragedia ! ! ! 1) Nie ma w nim zadnej akcji 2) Gra aktorow to amatorstwo przez duze A 3) Zdjecia zupelnie przecietne 4) Scenariusz i rezyseria wolaja o pomste do nieba 5) Film mial byc o S.W.A.T., niestety nie byl 6) Mierne kino akcji, malo filmow ogladam, ale ten byl tragiczny i bardzo nierealistyczny 7) To byl dobry przyklad jak mozna spieprz... dobry temat 8) Dla punktu 7 warto to obejrzec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamel Re: S.W.A.T. IP: 195.136.119.* 18.12.03, 18:38 YO! oglądałem ten film i jest extra ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hankja Re: S.W.A.T. IP: *.chello.pl 31.12.03, 12:15 no fabula moze nie jest szczegolnie zaskakujaca i ambitna, ale film calkiem smieszny. niektore sceny<napewno te na poczatku> wzorowane na tych z "real tv". duzo strzelania i huku. momentami niezle texty. jak dla mnie bardzo rozluzniajacy filmik :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Gra IP: *.echostar.pl / 217.153.106.* 10.01.04, 10:24 Film nie ma jakiejs super fabuly, ale to dlatego, ze nie o to w nim chodzi przeciez...Kolejny film akcji...dla mnie dobry...Podoba mi sie jak i gra aktorska Jeremy'ego Rennera (Brian Gamble)...DEnerwuje mnie w tym filmie tylko wyidealizowany i przeslodzony Jim Street... Ja ten film oceniam pozytywnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edziak Przesada IP: *.rutc.ac.uk 12.01.04, 16:14 Wszyscy przesadzaja o tym polskim teroryscie duzo dymu malo ognai, raczej zalosny typek. Za to Oliver cudo. Odpowiedz Link Zgłoś