Dodaj do ulubionych

Marek Borowski w Gorzowie

IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.04, 19:09
Wojciechowska uczyła w elektryku... pewnie po znajomości... załatwiła
Borowskiemu salę... Wojciechowska ma tam znajomości... Wszystko dla mnie
byłoby OK... gdyby Borowski lub Wojciechowska godnie zapłacili za wynajem
sali... szkoła cos miałaby z tego... oczywiście zlot (sabat) mogłby się
raczej odbywać poza godzinami lekcyjnymi... bo przecież Borowski to już nie
marszałek a renegat... spotkanie podczas zajęc ma tylko wtedy sens gdyby
Borowski byłby marszałkiem a tak jest tylko kolejnym politykiem, który
polityke pcha do szkół... Jestem zniesmaczony...
Potem może w szkole być PiS, UW, PO, Liga...oraz sam mistrz demagogi Lepper i
innej maści politykierzy... wszystko dla młodzieży... a może darmowy kabaret
należy się uczniom?
Obserwuj wątek
    • Gość: heh Re: Marek Borowski w Gorzowie IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.04, 19:21
      przeciez jest napisane, ze spotkanie sie odbyło w pubie (sic!)
      szkoda, że nie było młodzieży z innych szkół. mogliby pogadać konkretnie z
      borowskim. a tak to Gorzów wyszedł na idiotów :/
      • Gość: Wyborca Re: Marek Borowski w Gorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 21:59
        Czy ktokolwiek jest w stanie uwierzyć w to co mówi Wojciechowska? Ja bym od nie
        na targu pietruszki nie kupił... a co dopiero uwierzył że Ona cokolwiek dla
        mnie zrobi jako radna.... czy jakaś inna wladza. Przecież pazerność od niej
        wionie na kilometry..... A Borowski to pewnie nie miał wyboru.... Baba go
        zakrzyczała.... dobrze mu tak....
    • Gość: ciekawy Re: Marek Borowski w Gorzowie IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.04, 22:17
      Gość portalu: Obserwator napisał(a):
      > Wojciechowska uczyła w elektryku...

Apropo.
      Jakich przedmiotów uczyła Wojciechowska i w których w szkołach? Na to pytanie
      od kilku lat nie mogę znaleźć odpowiedzi.
      • Gość: W-F Re: Marek Borowski w Gorzowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 13:20
        Uczyła W-F'u....
      • Gość: Ya Re: Marek Borowski w Gorzowie IP: *.net.pl 06.06.04, 00:48
        Pani Wojciechowska dobrych już kilka lat temu uczyła mnie w Elektryku.... WF-u -
        tak, tak - wychowania fizycznego! (nie mylić z fizyką!) Nauka WueFu w 99% to
        była tzw. "róbta co chceta" a głowy mi nie zawracajta.
      • Gość: Obserwator Re: Marek Borowski w Gorzowie IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.04, 14:11
        ... uczyła W-F.... złośliwa.... baba.
    • Gość: Mateusz Re: Marek Borowski w Gorzowie IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.04, 08:58
      Ta Pani, jak zawsze, nie potrafi nic normalnie zorganizować! Wszystko musi
      być "załatwione", nic z normalności!
      Żenujące widowisko!
    • Gość: IIIks Re: Marek Borowski w Gorzowie IP: *.ztpnet.pl 05.06.04, 12:43
      W Zielone Górze były SLD-owski wiceprezydent do spraw oświaty-Domaszewicz
      podczas kampanii wyborczej w 2002 roku zapierd...po przedszkolach i rozdawał
      cukierki krówki ze swoim nazwiskiem,a tutaj wielce problemy widzi naczelnik
      Kozłowski.
      • ranigastt Re: Marek Borowski w Gorzowie 05.06.04, 14:38
        Tak samo było z kampanią przedreferendalną do Unii. Wszyscy święci uderzali do
        szkół. Bo tak najłatwiej.
    • Gość: kangur Re: Marek Borowski w Gorzowie IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.04, 22:51
      Gorzowska Cycolina przeszła samą siebie ( a to łatwe nie jest).
      Ale cała ta socjaldemokracja jakoś znajoma. Radny Dębicki-kiedyś naczelny SLD-
      owski właziwdup (można poczytać zeszłoroczne gazety, jeśli ktoś zapomniał)-
      został sięsocjaldemokratą i kandydatem na posla do parlamentu europejskiego.
      Komunę trzeba z list wyciąć-jak listę krajową w 1989.
    • Gość: znachor SKANDAL! IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.04, 01:53
      Jakto "posądzeni" o prowadzenie agitacji politycznej. Przecież to jest agitacja
      polityczna w czasie zajęć szkolnych. Co na to komitet rodzicielski? Przecież
      rodzice posyłają dzieci do szkoły nie po to aby były systematycznie ogłupiane,
      tak jak to miało miejsce w PRL-u!

• Gość: Absolwent Reminiscencje IP: *.ds1.tuniv.szczecin.pl 06.06.04, 15:21
      Hmm... Było się swego czasu uczniem "elektryka"... Przyjemne czasy... Dyrektor
      Jodko to równy człowiek, był również moim wychowawcą. Poza Nim bardzo miło
      wspominam Panie Pawłowską i Jodko (matura!), Andruszkiewicz, Nowakowską, Pyrę.
      Czy "elektryk" ma jakąś porządną stronę? Czy mogę się gdzieś dowiedzieć, kto
      w "elektryku" uczy?
      Absolwent
      wysawyag@interia.pl
    • Gość: ja Re: Marek Borowski w Gorzowie IP: *.gorzow.mm.pl 07.06.04, 09:30
      Wojciechowska jest starej daty partyjniaczką , która jak coś postawi na swoim
      to nie odpuści. Chciała załapać punkciki u Borowskiego, to najłatwiej elektorat
      zebrać wśród młodzieży,która z chęcią przejdzie się do MBM-u.I tak sie stało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka