Dodaj do ulubionych

PRECZ Z TVP3 GORZOW!!!!!!!

IP: *.ztpnet.pl 04.06.04, 22:25
W wieczornym teleskopie LUBUSKIM? nie było nawet małej migawki z pogrzebu
Rafała -to szczyt arogancji gorzowian!Od dzisiaj kasuję ten program w swoim
Philipsie!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: bebzun Re: PRECZ Z TVP3 GORZOW!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.04, 22:32
      Tu się zgazam. Brak wzmianki o pogrzebie Kurmanka to spore przegięcie
    • Gość: AMG Re: PRECZ Z TVP3 GORZOW!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.06.04, 22:42
      Miałem napisać podobny post , cała redakcja Teleskopu pokazała jaki niski
      poziom reprezentują , przypominam redakcji ze Rafał reprezentował nie tylko
      klub z Zielonej Góry ale także cała ziemie lubuska a przedewszystkim Polske ,
      miał kibiców na CAŁEJ ZIEMI LUBUSKIEJ nie tylko w Zielonej!!!
    • Gość: redaktor naczelny NIECH ŻYJE TVP3 GORZOW!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.04, 23:53
      ZAMKNĄĆ RYJE ZIELONOGÓRSKIE BURAKI. ZASMAKUJCIE TERAZ CO ZNACZY IGNORANCJA.
      • Gość: tx Re: NIECH ŻYJE TVP3 GORZOW!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 08:45
        Spadaj stąd chamie z g o s z u f k a !!!!
        • sylwia_zg Re: PRECZ Z TVP3 GORZOW!!!!!!! 05.06.04, 09:00
          To prawda - Teleskop, może nie tyle dziennikarze, co wydawcy zachowali się
          niestosownie. Brak informacji o pożegnaniu Rafała Kurmańskiego to Skandal! Poza
          tym znów Zielona Góra jest mocno pomijana w TVP 3. Np. Marek Borowski był
          wczoraj także w Zielonej Górze. A w Teleskopie co? Tylko o Gorzowie. Jasne, tam
          był wcześniej, ale jak nie mieli zdjęć z ZG, to wystarczyło dodać chociażby
          jedno zdanie! I realizatorów mają do d... Najpierw prezenterka jak ryba rusza
          ustami, a słychać ją od drugiego zdania... ehhhh...
          • Gość: AMG Re: PRECZ Z TVP3 GORZOW!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.06.04, 22:20
            Sylwia zg masz racje poziom techniczny teleskopu jest na żenującym poziomie co
            jakies wiadomosci to musi sie cos spieprzyc albo nie ma dzwieku i baba gada do
            siebie albo material nie idzie i marny redaktorzyna czeka 5 minut az wsadzą
            kasete albo jeszcze cos innego !
      • Gość: 1 Re: NIECH ŻYJE TVP3 GORZOW!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.06.04, 09:36
        Gość portalu: redaktor naczelny napisał(a):

> ZAMKNĄĆ RYJE ZIELONOGÓRSKIE BURAKI. ZASMAKUJCIE TERAZ CO ZNACZY IGNORANCJA.

ignorancja ? pajacu wiesz co znaczy to słowo ?
        słownik jakiś polecam
        • Gość: Wrocławiak Re: NIECH ŻYJE TVP3 GORZOW!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 09:46
          Widzicie, Gorzów ma lepsze układy w Warszawie to wszystko idzie do nich a nie
          do ZG. Jak to jest ze prawie wszystkie instytucje wojwódzkie umieszczono w
          gorzowie ,a w zielonej chyba nic? (nie orintuje sie bo jestem z Wro).
    • Gość: widz Re: PRECZ Z TVP3 GORZOW!!!!!!! IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 05.06.04, 10:16
      Dyrektorem i zastępcą lubuskiego oddziału są faceci z Z.G obaj zresztą urzędują
      w Zielonej. Czy nie trzeba uderzyć się we własne piersi? To nie miasta są winne
      tylko dziennikarze do dupy!
    • psychik Re: PRECZ Z TVP3 GORZOW!!!!!!! 05.06.04, 11:12
      Kamerzyste widziałem z TV lubuskiej gdzies sie tam krecił miedzy grobami ale
      chyba słaby materiał zrobil zreszta czego mozna sie spodziewac po lokalnej
      telewizji. Kto wogoole to oglada ja nawet nie mam tego zaprogramowanego w
      tiviorku. Polecam materiał w Kablówce bardzo fajnie zmontowany.
      Zresztą w ogólnopolskiej była krótka wzmianka ze zdjęciem Rafała widzialem w
      Teleexpresie no i pewnie w pozniejszych Wiadomościach też musiało być.
      Pozdrawiam a wieśniaki niech robią sobie materiał o dwóch hehe zdezelowanych
      hehe tramwajach i nowym ratuszu :-)ROTFL
    • Gość: redaktor naczelny Histerycy.Mam nadzieje,ze nikt sie juz nie powiesi IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.04, 12:07
      Poczytajcie "obiektywna" gazetke lubuska. Telewizja jest w Gorzowie i na
      pierwszym miejscu bedzie o Gorzowie, bo to miasto wojewodzkie. Informacji o
      zielonce szukajcie w "Rolniczym kwadransie". Buhahahah. Buractwo pierdolone.
      • Gość: IIIks Re: Histerycy.Mam nadzieje,ze nikt sie juz nie po IP: *.ztpnet.pl 05.06.04, 12:37
        Polemika z Tobą nie ma sensu,w związku z tym-Wal się na ryj!!!
        • Gość: tx Re: Histerycy.Mam nadzieje,ze nikt sie juz nie po IP: *.ztpnet.pl 06.06.04, 10:29
          Już raz ci kazałem spadać stąd "marny redaktorzyno naczelny".Chyba chcesz w
          pierdol!
          • Gość: redaktor naczelny Re: Histerycy.Mam nadzieje,ze nikt sie juz nie po IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.04, 11:13
            A kto ci reke rozbuja pajacu? Nie uzywaj slow o ktorych znaczeniu nie masz
            pojecia.
            • Gość: 1 telewizja wieśniacza IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.06.04, 12:55
              ręki szkoda, ja na ciebie szczam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka