Gość: txyz IP: *.ztpnet.pl 04.06.04, 22:25 W wieczornym teleskopie LUBUSKIM? nie było nawet małej migawki z pogrzebu Rafała -to szczyt arogancji gorzowian!Od dzisiaj kasuję ten program w swoim Philipsie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bebzun Re: PRECZ Z TVP3 GORZOW!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.04, 22:32 Tu się zgazam. Brak wzmianki o pogrzebie Kurmanka to spore przegięcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: PRECZ Z TVP3 GORZOW!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.06.04, 22:42 Miałem napisać podobny post , cała redakcja Teleskopu pokazała jaki niski poziom reprezentują , przypominam redakcji ze Rafał reprezentował nie tylko klub z Zielonej Góry ale także cała ziemie lubuska a przedewszystkim Polske , miał kibiców na CAŁEJ ZIEMI LUBUSKIEJ nie tylko w Zielonej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor naczelny NIECH ŻYJE TVP3 GORZOW!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 04.06.04, 23:53 ZAMKNĄĆ RYJE ZIELONOGÓRSKIE BURAKI. ZASMAKUJCIE TERAZ CO ZNACZY IGNORANCJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tx Re: NIECH ŻYJE TVP3 GORZOW!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 08:45 Spadaj stąd chamie z g o s z u f k a !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_zg Re: PRECZ Z TVP3 GORZOW!!!!!!! 05.06.04, 09:00 To prawda - Teleskop, może nie tyle dziennikarze, co wydawcy zachowali się niestosownie. Brak informacji o pożegnaniu Rafała Kurmańskiego to Skandal! Poza tym znów Zielona Góra jest mocno pomijana w TVP 3. Np. Marek Borowski był wczoraj także w Zielonej Górze. A w Teleskopie co? Tylko o Gorzowie. Jasne, tam był wcześniej, ale jak nie mieli zdjęć z ZG, to wystarczyło dodać chociażby jedno zdanie! I realizatorów mają do d... Najpierw prezenterka jak ryba rusza ustami, a słychać ją od drugiego zdania... ehhhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMG Re: PRECZ Z TVP3 GORZOW!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.06.04, 22:20 Sylwia zg masz racje poziom techniczny teleskopu jest na żenującym poziomie co jakies wiadomosci to musi sie cos spieprzyc albo nie ma dzwieku i baba gada do siebie albo material nie idzie i marny redaktorzyna czeka 5 minut az wsadzą kasete albo jeszcze cos innego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: NIECH ŻYJE TVP3 GORZOW!!!!!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.06.04, 09:36 Gość portalu: redaktor naczelny napisał(a): > ZAMKNĄĆ RYJE ZIELONOGÓRSKIE BURAKI. ZASMAKUJCIE TERAZ CO ZNACZY IGNORANCJA. ignorancja ? pajacu wiesz co znaczy to słowo ? słownik jakiś polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrocławiak Re: NIECH ŻYJE TVP3 GORZOW!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 09:46 Widzicie, Gorzów ma lepsze układy w Warszawie to wszystko idzie do nich a nie do ZG. Jak to jest ze prawie wszystkie instytucje wojwódzkie umieszczono w gorzowie ,a w zielonej chyba nic? (nie orintuje sie bo jestem z Wro). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: PRECZ Z TVP3 GORZOW!!!!!!! IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 05.06.04, 10:16 Dyrektorem i zastępcą lubuskiego oddziału są faceci z Z.G obaj zresztą urzędują w Zielonej. Czy nie trzeba uderzyć się we własne piersi? To nie miasta są winne tylko dziennikarze do dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
psychik Re: PRECZ Z TVP3 GORZOW!!!!!!! 05.06.04, 11:12 Kamerzyste widziałem z TV lubuskiej gdzies sie tam krecił miedzy grobami ale chyba słaby materiał zrobil zreszta czego mozna sie spodziewac po lokalnej telewizji. Kto wogoole to oglada ja nawet nie mam tego zaprogramowanego w tiviorku. Polecam materiał w Kablówce bardzo fajnie zmontowany. Zresztą w ogólnopolskiej była krótka wzmianka ze zdjęciem Rafała widzialem w Teleexpresie no i pewnie w pozniejszych Wiadomościach też musiało być. Pozdrawiam a wieśniaki niech robią sobie materiał o dwóch hehe zdezelowanych hehe tramwajach i nowym ratuszu :-)ROTFL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor naczelny Histerycy.Mam nadzieje,ze nikt sie juz nie powiesi IP: *.gorzow.mm.pl 05.06.04, 12:07 Poczytajcie "obiektywna" gazetke lubuska. Telewizja jest w Gorzowie i na pierwszym miejscu bedzie o Gorzowie, bo to miasto wojewodzkie. Informacji o zielonce szukajcie w "Rolniczym kwadransie". Buhahahah. Buractwo pierdolone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIks Re: Histerycy.Mam nadzieje,ze nikt sie juz nie po IP: *.ztpnet.pl 05.06.04, 12:37 Polemika z Tobą nie ma sensu,w związku z tym-Wal się na ryj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tx Re: Histerycy.Mam nadzieje,ze nikt sie juz nie po IP: *.ztpnet.pl 06.06.04, 10:29 Już raz ci kazałem spadać stąd "marny redaktorzyno naczelny".Chyba chcesz w pierdol! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redaktor naczelny Re: Histerycy.Mam nadzieje,ze nikt sie juz nie po IP: *.gorzow.mm.pl 06.06.04, 11:13 A kto ci reke rozbuja pajacu? Nie uzywaj slow o ktorych znaczeniu nie masz pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 telewizja wieśniacza IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.06.04, 12:55 ręki szkoda, ja na ciebie szczam Odpowiedz Link Zgłoś