Dodaj do ulubionych

Doskonala promocja Gorzowa w TVP1

14.04.12, 17:35
Ktos tu ostatnio pisal, ze nikt w Polsce nie kojarzy Gorzowa z zuzlem :))
Sobota, godziny poobiednie czyli duzej ogladalnosci, w TVP1, duze wydarzenie,piekny stadion, emocje i ....i caly czas slychac : Gorzow, w Gorzowie, z Gorzowa mowi, na gorzowskim stadionie itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Brawo Gorzow IP: *.namao.albertacom.com 14.04.12, 17:49
      Hey,
      Swietnie przeprowadzona impreza mimo trudnosci z mokrym torem..
      Swietny i bardzo emocjonujacy mecz najlepszych na swiecie...
      Brawo Gorzow!!!!!
      W Kanadzie transmisja na zywo na internecie przebiagla idealnie, a Gorzow wygladal wspaniale...
      Tak trzymac.
      PS. Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent
      :):):):)
      • Gość: hiro Re: Brawo Gorzow IP: *.gorzow.mm.pl 14.04.12, 18:45
        > W Kanadzie transmisja na zywo na internecie przebiagla idealnie
        a to dziwne..............?
        • Gość: Bernard Re: Brawo Gorzow IP: *.namao.albertacom.com 14.04.12, 21:11
          Hey hiro,
          Nie dziwne, ale cieszy....
          Ogladalem caly mecz (musialem wstac o 6.30 rano by z kawa w reku i szortach mecz ogladac...he he he
          Fajowe....
          Nawet malzonka przylaczyla sie na kilka biegow ale niestety tych pierwszych po ktorych odeszla twierdzac "Ci twoi dobrego dnia nie maja...Wywracaja sie..."....
          Kobiety...
          Ale wtedy rzeczywiscie nie mieli...
          Jakosc transmisji bez zarzutu, zorganizowane na stadionie "studio" komentujace mecz dzialalo i wygladalo jak najlepsze tutaj..
          Naprawde.
          Cala transmisja z kazdego punktu widzenia byla sukcesem..
          Jesli chodzi o promocje miasta to mozna kogos namowic by przy nastepnym wielkim meczu realizatorzy transmisji wrzucili na antene kilka ktrotkich migawek (bez przerywania komentarzy) z miasta.....Ot tak...od niechcenia.. Tutaj przy transmisjach to robia...

Bylo jednak swietnie...
          Brawo dla Gorzowa i Stali za swietnie przeprowadzony mecz w trudnych warunkach..
          Brawa dla kibicow: rozesmiane i wrzeszczace buzie...Wygladaliscie kazdy jak napompowany milion dolarow w bialo-czerwonych szalikach i kapeluszach...!!!
          To jest to!!!
          To byl dobry dzien dla polskiego zuzla, dla wojewodztwa lubuskiego ktore umocnilo swoja pozycje potegi czarnego sportu, dla Gorzowa ktory jest stolica swiatowego zuzla...
          Brawa dla TV i servisu internetowego - wiecej tego!!!!!
          Brawa dla mnie za to ze nie zaspalem...
          he he he he he
          :):):):):)
          Tak trzymac!
          • alt.er.ego Re: Brawo Gorzow 15.04.12, 01:27

Bernard napisał(a):

> Brawa dla mnie za to ze nie zaspalem...
            > he he he he he

I to są jaja :-))

> :):):):):)
            • Gość: Bernard Re: Brawo Gorzow IP: *.namao.albertacom.com 15.04.12, 03:41
              Hey alt.er.ego,
              Tak jest...
              Caly dumny z siebie...
              Nie zaspalem.......
              he he he he he he he
              :):):):)
              PS. Tak to sa jaja....
          • danny_boy Re: Brawo Gorzow 18.04.12, 00:18
            >by z kawa w reku i szortach
            Czemu szorty miałeś w ręku?
            • Gość: Bernard Re: Brawo Gorzow IP: *.namao.albertacom.com 18.04.12, 03:04
              Hey danny boy,
              he he he he
              Nie majac klubowego szalika musialem czyms zastapic celebrujac wygrane biegi...
              he he he he
              :):)
              PS. Nieeeee. Wszystko bylo "po chrzescijansku" i na miejscu...
              Szorty gdzie trzeba i kawa gdzie trzeba...
              I mecz byl wspanialy...
              Dawac ich wiecej na internecie...!!!
      • danny_boy Re: Brawo Gorzow 18.04.12, 00:21
        > W Kanadzie transmisja na zywo na internecie przebiagla idealnie
        > Ogladalem caly mecz (musialem wstac o 6.30 rano
        Ilu Kanadyjczyków obejrzało ten mecz? Czy mniej więcej tylu ilu Polaków w Polsce ogląda na żywo futbol amerykański?
        • Gość: Bernard Re: Brawo Gorzow IP: 199.19.221.* 18.04.12, 05:01
          Hey danny boy,
          Widze gdzie zmierzasz....
          Moja odpowiedz:
          Nie wiem..
          Nie wiem ilu milosnikow zuzla siem "podlaqczylo"...
          Nie wiem ilu wariatow jak ja z Gorzowa w majtkach (o swicie) transmisje ogladalo...
          Naprawde nie wiem...
          Ja ogladalem i za mozliwosc....najserdeczniejsze podiekowania wszystkim ktorzy uczynili to mozliwym!!!
          GO GORZOW GO!!!
          GO STAL GO!!!
          PS. Jedrzejczak toi dobry i uczciwy Prezydent
    • alt.er.ego Re: Doskonala promocja Gorzowa w TVP1 15.04.12, 01:22

Dokładnie ! Wystarczy coś doprowadzić do perfekcji i od razu Cię zauważą: tak jest z żużlem, tak jest z Jazz Klubem Pod Filarami, tak - mam nadzieję - będzie z Filharmonią Gorzowską. Jest to doskonała i najbardziej skuteczna promocja miasta: jedna, dwie, trzy lub kilka rzeczy, ale doprowadzone do takiego poziomu, że z zachwytem będzie na nie patrzeć cała Polska.
      • Gość: Bernard Re: Doskonala promocja Gorzowa w TVP1 IP: *.namao.albertacom.com 15.04.12, 03:39
        Hey alt.er.ego,
        GO Gorzow GO !!!!!!!!
    • Gość: hiro i cały żyżlowy świat z nas się śmieje! IP: *.kwidzyn.mm.pl 16.04.12, 09:16
      kto wpuścił tego księŻulka "zapasionego" na POCZĄTKU TRANSMISJI NA ŻYWO!?
    • czysty_harry Doskonała wizytówka 16.04.12, 11:52
      Najlepszą wizytówką miasta jest ul. Dworcowa. Podróżny wysiada na dworcu i już widzi napis: Gorzóv Wlkp. (cóś tam z "w" odleciało). Potem wystarczy przeskoczyć śmierdzące kałuże i nie zabić się na wertepach i już jest ok. Przez różowe okulary nie widać pomazanych kamienic i śmieci walających się po chodniku.
      Mimo wszystko lubię Gorzów.
      • Gość: hiro Re: Doskonała wizytówka IP: *.kwidzyn.mm.pl 16.04.12, 15:21
        najdoskonalsi są menele z dworcowej.....
        brudni z zapachem dworcowej ....niezmienni ,wolni i niepodlegli.........
        • thebird2 Re: Doskonała wizytówka! 17.04.12, 07:53
          Wczoraj jeden z meneli, po zobaczenia tej ilości brudu, walnął o glebę na środku Dworcowej.
          Elektrowstrząsy i cała pokazowa reanimacja menela -taki ważny .
          Może pierwszy, który zauważył jak wyglada wejscie do wojewódzkiego miasta ,śmieci i syf.

Radni mają powazniesze zadania niz kontrolę pracy miejskich urzędasów,strażników miejskich .
          Nie wiedza jak wyglada dworzec , okolice ,ulice,krzaki zasiakane, zasrane(kibel 2,50zł)
          • klodawa1952 Re: Doskonała wizytówka! 18.04.12, 03:28
            thebird2 napisał:
            > Może pierwszy, który zauważył jak wyglada wejscie do wojewódzkiego miasta ,śmi
            > eci i syf.
            > Radni mają powazniesze zadania niz kontrolę pracy miejskich urzędasów,strażnikó
            > w miejskich .
            > Nie wiedza jak wyglada dworzec , okolice ,ulice,krzaki zasiakane, zasrane(kibe
            > l 2,50zł)
            Sądzę, że za porządek w mieście jest odpowiedzialny przede wszystkim Prezydent miasta i podległa mu administracja. Nie radni !
            Ten obecny może mieć mało czasu na zajęcie się takimi elementarnymi sprawami z uwagi na intensywną zapewnę pracę w trakcie własnego procesu karnego.
    • Gość: mieszkaniec Re: Doskonala promocja Gorzowa w TVP1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 22:10
      klodawa1952, prezentujesz emocje dzieciaka.
      Ja chcę żyć w mieście: czystym, z dobrymi drogami i chodnikami, w mieście bez smrodów ze spalanych śmieci itd. Co mi po słowie "Gorzów" odmienianym przez przypadki w TV? Napisz, jaką korzyść z tego mam jako mieszkaniec tego miasta?
      • Gość: ele Wyzwanie ! Re: Doskonala promocja Gorzowa w TVP1 IP: *.199.110.109.in-addr.arpa 18.04.12, 09:41
        forum.gazeta.pl/forum/w,73,135178779,135196024,Re_widamomo_gimnazjum.html
    • blic Re: Doskonala promocja Gorzowa w TVP1 18.04.12, 09:42
      klodawa1952 napisał:

> Ktos tu ostatnio pisal, ze nikt w Polsce nie kojarzy Gorzowa z zuzlem :))

Ten ktoś musiał niezbyt wiele wiedzieć o życiu.

Transmisja żużla na otwartym kanale krajowym była, jest i będzie najlepszą promocją tego sportu i miast, w których impreza się akurat odbywa.
      Inna sprawa, że taki np. Toruń, nie potrzebuje żużla żeby zaistnieć w świadomości Polaków, a Gorzów rozpaczliwie szuka sposobu na odróżnienie się od Chorzowa.

Najbardziej zabawne jest to, że prezydent Gorzowa postanowił wydać grube miliony na GP, która mają być promocją miasta - w przeciwieństwie do rzeczonego turnieju, nie są - to do tego zachowuje się jak obrażone dziecko, psioczy na marszałka odmawiającego dotowania GP, straszy secesją, macha szabelką, a następnie odmawia dotowania naprawdę dobrej promocyjnie imprezy, którą akurat dla odmiany marszałek postanawia wesprzeć.
      • Gość: login_t Re: Doskonala promocja Gorzowa w TVP1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.12, 10:06
        W dodatku chyba była korzystna pogoda.

www.sportmarketing.pl/newsroom/5269,zuzel-z-rekordem-ogladalnosci
        • Gość: login_t Re: Doskonala promocja Gorzowa w TVP1 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.12, 10:07
          Z tej samej stronki: Wisła Kraków płaci miastu Kraków milijon rocznie.
          A Staleczka, jak tam?

www.sportmarketing.pl/newsroom/9286,krakow-zakonczyl-negocjacje-z-wisla

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka