GoĹÄ: Kamikaze IP: *.gorzow.mm.pl 18.06.04, 20:19 Wpisujcie najlepsze Waszym zdaniem stronki dla doroslych (tylko darmowe).Ja polecam www.blacksonblondes.com Jest kilka fajnych filmikow :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Kamikaze Re: Najlepsze strony dla doroslych IP: *.gorzow.mm.pl 18.06.04, 20:27 Przepraszam ten post mial isc na inne forum! Jeszcze raz przepraszam!! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Najlepsze strony dla doroslych 18.06.04, 20:30 > Przepraszam ten post mial isc na inne forum! Jeszcze raz przepraszam!! Na jakie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
gtk Re: Najlepsze strony dla doroslych 18.06.04, 20:51 miss_dronio napisała: > Na jakie?;) Podoba mi się facet. Grzeczny. Nie narzuca się ze swoimi zainteresowaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
japan50 Re: Najlepsze strony dla doroslych 18.06.04, 22:44 No widzisz jaki grzeczny, gtk - znaczy się - otwarcie przyznaje się że "podoba mu się facet" - jednoznacznie... nie świruje że: podoba mu się "postawa faceta" gtk jest szczery do bólu .... (powiedzmy - głowy)... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:12 "Podoba mi sie ten facet", "podoba mi sie ten facet"...a cytujemy miss_dronio i dopisujemy sie do jej postu.... OH! Żebym tylko nie zaczęła sobie czegoś wyobrażać!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
japan50 Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:27 Pani dr Onio - ja cytowałem post niejakiego GTK - proszę sobie porównać "kropki" przed wypowiedziami... Z wyrazami szacunku - Pani pacjent (fakt zwrócenia tak bacznej uwagi na mą wypowiedź stwarza mi nadzieję na kurację u Pani) jeszcze nie wiem jaka to specjalizacja jednak (ze słabości do pieknych Miss) zgadzam sie na każde leczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:30 Szanowny Panie Japan, mój post był skierowany do GTK:-) Jeśli natomiast chodzi o kurację to sie raczej nie polecam ponieważ jestem doktorem nauk fizycznych:) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:36 miss_dronio napisała: > Szanowny Panie Japan, > mój post był skierowany do GTK:-) > Jeśli natomiast chodzi o kurację to sie raczej nie polecam ponieważ jestem > doktorem nauk fizycznych:) fizyczne leczenie przez sympatyczną miss całkiem mi się podoba ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
japan50 Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:43 Drogi Panie Gustawie Tez - proszę się nie mieszać w moja terapię u Pani dr Onio!!! To moja Dr rodzinna jako że jestem "fizyczny" a i tez Gucio Panu do mojej terapii. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:45 O, przepraszam bardzo ale tak urocze "mieszanie się" jest jak najbardziej wskazane;) można pisac, ze sympatyczna..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 10:12 miss_dronio napisała: > O, przepraszam bardzo ale tak urocze "mieszanie się" jest jak najbardziej > wskazane;) > można pisac, ze sympatyczna..... > ;) bo ryzyk-fizyk-amator przecież tezgucio nie kłamie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 12:44 można kłamać, jak najbardziej, byle uroczo:) Prosiłabym jednak o zrezygnowanie z imputowania fizycznych usług. Nawet w cudzysłowiu. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 13:48 miss_dronio napisała: > można kłamać, jak najbardziej, byle uroczo:) lekka galanteria nigdy nie zaszkodzi? bez kłamstewek też można się obejść :o) > Prosiłabym jednak o zrezygnowanie z imputowania fizycznych usług. Nawet w > cudzysłowiu. > :)) życzenie jest rozkazem :o) szkoda, już myślałem, że zmienię lekarza ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
japan50 Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 14:03 Dopiero wstałem... i żałuję bo ucieklo mi tyle mozliwości konwersacji z tak wyrafinowanymi interlokutorami.... niestety, do 6 rano siedziałem nad tekstami.... no jakoś musialem to odespać - nie mniej po ścisłej analizie zastanych tekstów (powoli już się gubię kto jest kto i o co komu chodzi - poziom abstrakcji tak wzrasata że mnie przerasta) i odpowiedniej riposty (o ile odpowiedź po kilku godzinach można tak nazwać - no ale tak specyfika forum - słowo nie tak łatwo odlatuje)... Odpowiedz Link Zgłoś
japan50 Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 14:32 ".. Dopiero wstałem... i żałuję ..." Chyba nie do końca "wstałem" - oczywiście - żal dotyczy długiego spania... Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Najlepsze strony dla doroslych 20.06.04, 21:09 japan50 napisał: > ".. Dopiero wstałem... i żałuję ..." > Chyba nie do końca "wstałem" - oczywiście - żal dotyczy długiego spania... to akurat było dla nas oczywiste ;o) Pewnie jestem mało spostrzegawczy, ale w tych ludzko logicznych wypowiedziach nie zauważyłem żadnej abstrakcji, a wystepujące w nich drobne skojarzenia nie kwalifikują się nawet do poziomu pierwszego abstrakcji bezposredniej. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 10:09 japan50 napisał: > Drogi Panie Gustawie Tez - proszę się nie mieszać w moja terapię u Pani dr > Onio!!! To moja Dr rodzinna jako że jestem "fizyczny" a i tez Gucio Panu do > mojej terapii. Chciałbym niesmiało zauważyć, że Tezgucio (nie mylić z Gustawem Tez) nie miesza się w sprawy terapii osób z rodzin bardzo wieloosobowych a tym bardziej tych z drugiej półkuli. Zapewna, jako przybyszowi z zaawansowanej technologicznie i demograficznie Azji, nie jest Panu wiadomo, że w naszym kraju Dr rodzinny może mieć pod swoją opieką więcej niż jedną rodzinę - nawet jeśli ta liczy 50 osób. Zbytnia drażliwość Pana w sprawie "fizycznej obsługi" przez Dr rodzinną, sympatyczną Dr Onio, pozwala mi przypuszczć, że faktycznie tez Gucio mi do Pana nieskutecznej terapii. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:33 to juz nie bedzie "wyborcy" ani "xxx"?? Odpowiedz Link Zgłoś
japan50 Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:47 Droga Pani Dr Onio - jeżeli o nich chodzi to sie jeszcze waham - zależy co Pani dr zaleci? Fizyczną eliminację czy też chwilowe uśpienie - do czasów gdy wyborca będzie tematem aktualnym a XXX go wesprze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:49 O tej porze najrozsądniejsze by chyba było uśpienie takie do rana:) Odpowiedz Link Zgłoś
japan50 Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:53 Jedynie w Pani uroczych ramionach... (wątpię co prawda w to bym usnął - no ale aby w nie wpaść każdy bajer jest dobry - jeżeli zadziała...) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:58 > Jedynie w Pani uroczych ramionach... (wątpię co prawda w to bym usnął - no ale > aby w nie wpaść każdy bajer jest dobry - jeżeli zadziała...) ?!?!?!?!?!?!!?!?!!? To ja już jestem tak popularna na forum???Tzn. moje ramiona są już tak popularne?? Idę lepiej spać, żeby mi się do reszty w głowie nie przewróciło;)) dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
japan50 Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 02:03 Jako fizyk (fizykoterapeuta) zawsze Pani pion zlapie... Dobranoc... (a tak ładnie graja Pani Doktor(ek).... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
japan50 Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 02:01 P.S. Jeszcze nie czas na sen - musze dokończyć opowiadanie... i zacząć następne... a teraz w Trójce najlepiej grają i najlepiej się pracuje.... Za chwilę Noc Muzycznych Pejzaży a skończył sie program Wasowskiego... Tak że szkoda spać.... Odpowiedz Link Zgłoś
gtk Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 07:25 miss_dronio napisała: > "Podoba mi sie ten facet", "podoba mi sie ten facet"...a cytujemy miss_dronio i > > dopisujemy sie do jej postu.... > OH! Żebym tylko nie zaczęła sobie czegoś wyobrażać!;)) Ależ właśnie proszę zacząć sobie wyobrażać! Cytujemy miss dronio i dopisujemy się do jej postu, bo pomni miłych doświadczeń z nią właśnie chcemy wymienić opinie na temat tego, co na forum grzeczne, a co nie. A przykład niegrzecznego postu od razu można znaleźć, i to w tym samym wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
miss_dronio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 12:42 najpierw miało być" ale szkoda, ze tak niewiele osób to zauważa", po namyśle jednak postanowiłam zmienić na "dobrze, że jednak ktoś to zauważa" bo to bliższe prawdy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gtk Re: Najlepsze strony dla doroslych 20.06.04, 01:18 miss_dronio napisała: > najpierw miało być" ale szkoda, ze tak niewiele osób to zauważa", po namyśle > jednak postanowiłam zmienić na "dobrze, że jednak ktoś to zauważa" bo to > bliższe prawdy:)) Hm... To jak różnica między kwantyfikatorem "dla każdego x" a kwantyfikatorem "istnieje takie x, że". Czuję się zaszczycony. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: taki Re: Najlepsze strony dla doroslych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:38 "...Na jakie?;) Zgadnij... Moim zdaniem na forum poświęconym (w pełnym tego słowa znaczeniu) walce Surmacza z deprawcją.... jako materiał poglądowy oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Najlepsze strony dla doroslych 18.06.04, 20:39 Gość portalu: Kamikaze napisał(a): > Wpisujcie najlepsze Waszym zdaniem stronki dla doroslych (tylko darmowe).Ja > polecam www.blacksonblondes.com Jest kilka fajnych filmikow :) no i widzisz wsioku -ani na czerwono ani we właściwe miejsce............. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bernard Re: Najlepsze strony dla doroslych IP: *.ed.shawcable.net 20.06.04, 02:59 Hey hiro, I tu zablysnales!!! Masz racje. Pozdrawiam PS. Dawno mnie nie kopales.... co z Toba...? Odpowiedz Link Zgłoś
tezgucio Re: Najlepsze strony dla doroslych 20.06.04, 21:10 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey hiro, > I tu zablysnales!!! > Masz racje. > Pozdrawiam > PS. Dawno mnie nie kopales.... co z Toba...? Kupił sobie nowe buty. Musisz trochę poczekać. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anonimowy Re: Najlepsze strony dla doroslych IP: *.icpnet.pl 13.04.23, 15:22 hotbian.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: królpier Re: Najlepsze strony dla doroslych IP: *.globit.pl 02.06.23, 12:14 zone18.com.pl/1462208 ja polecam jedyny minus trzeba pobrać filmik Odpowiedz Link Zgłoś