Dodaj do ulubionych

Najlepsze strony dla doroslych

IP: *.gorzow.mm.pl 18.06.04, 20:19
Wpisujcie najlepsze Waszym zdaniem stronki dla doroslych (tylko darmowe).Ja
polecam www.blacksonblondes.com Jest kilka fajnych filmikow :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamikaze Re: Najlepsze strony dla doroslych IP: *.gorzow.mm.pl 18.06.04, 20:27
      Przepraszam ten post mial isc na inne forum! Jeszcze raz przepraszam!!
      • miss_dronio Re: Najlepsze strony dla doroslych 18.06.04, 20:30

> Przepraszam ten post mial isc na inne forum! Jeszcze raz przepraszam!!
        Na jakie?;)
        • gtk Re: Najlepsze strony dla doroslych 18.06.04, 20:51
          miss_dronio napisała:

> Na jakie?;)

Podoba mi się facet. Grzeczny. Nie narzuca się ze swoimi zainteresowaniami.
          • japan50 Re: Najlepsze strony dla doroslych 18.06.04, 22:44
            No widzisz jaki grzeczny, gtk - znaczy się - otwarcie przyznaje się że "podoba
            mu się facet" - jednoznacznie... nie świruje że: podoba mu się "postawa faceta"
            gtk jest szczery do bólu .... (powiedzmy - głowy)...
          • miss_dronio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:12
            "Podoba mi sie ten facet", "podoba mi sie ten facet"...a cytujemy miss_dronio i
            dopisujemy sie do jej postu....
            OH! Żebym tylko nie zaczęła sobie czegoś wyobrażać!;))
            • japan50 Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:27
              Pani dr Onio - ja cytowałem post niejakiego GTK - proszę sobie
              porównać "kropki" przed wypowiedziami...

Z wyrazami szacunku - Pani pacjent (fakt zwrócenia tak bacznej uwagi na mą
              wypowiedź stwarza mi nadzieję na kurację u Pani) jeszcze nie wiem jaka to
              specjalizacja jednak (ze słabości do pieknych Miss) zgadzam sie na każde
              leczenie...
              • miss_dronio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:30
                Szanowny Panie Japan,
                mój post był skierowany do GTK:-)
                Jeśli natomiast chodzi o kurację to sie raczej nie polecam ponieważ jestem
                doktorem nauk fizycznych:)
                • tezgucio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:36
                  miss_dronio napisała:
                  > Szanowny Panie Japan,
                  > mój post był skierowany do GTK:-)
                  > Jeśli natomiast chodzi o kurację to sie raczej nie polecam ponieważ jestem
                  > doktorem nauk fizycznych:)
                  fizyczne leczenie przez sympatyczną miss całkiem mi się podoba ;o)
                  • japan50 Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:43
                    Drogi Panie Gustawie Tez - proszę się nie mieszać w moja terapię u Pani dr
                    Onio!!! To moja Dr rodzinna jako że jestem "fizyczny" a i tez Gucio Panu do
                    mojej terapii.
                    • miss_dronio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:45
                      O, przepraszam bardzo ale tak urocze "mieszanie się" jest jak najbardziej
                      wskazane;)
                      można pisac, ze sympatyczna.....
                      ;)
                      • tezgucio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 10:12
                        miss_dronio napisała:
                        > O, przepraszam bardzo ale tak urocze "mieszanie się" jest jak najbardziej
                        > wskazane;)
                        > można pisac, ze sympatyczna.....
                        > ;)
                        bo ryzyk-fizyk-amator przecież tezgucio nie kłamie :o)
                        • miss_dronio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 12:44
                          można kłamać, jak najbardziej, byle uroczo:)
                          Prosiłabym jednak o zrezygnowanie z imputowania fizycznych usług. Nawet w
                          cudzysłowiu.
                          :))
                          • tezgucio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 13:48
                            miss_dronio napisała:

> można kłamać, jak najbardziej, byle uroczo:)
                            lekka galanteria nigdy nie zaszkodzi? bez kłamstewek też można się obejść :o)
                            > Prosiłabym jednak o zrezygnowanie z imputowania fizycznych usług. Nawet w
                            > cudzysłowiu.
                            > :))
                            życzenie jest rozkazem :o)
                            szkoda, już myślałem, że zmienię lekarza ;o)
                          • japan50 Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 14:03
                            Dopiero wstałem... i żałuję bo ucieklo mi tyle mozliwości konwersacji z tak
                            wyrafinowanymi interlokutorami.... niestety, do 6 rano siedziałem nad
                            tekstami.... no jakoś musialem to odespać - nie mniej po ścisłej analizie
                            zastanych tekstów (powoli już się gubię kto jest kto i o co komu chodzi -
                            poziom abstrakcji tak wzrasata że mnie przerasta) i odpowiedniej riposty (o ile
                            odpowiedź po kilku godzinach można tak nazwać - no ale tak specyfika forum -
                            słowo nie tak łatwo odlatuje)...
                            • japan50 Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 14:32
                              ".. Dopiero wstałem... i żałuję ..."

Chyba nie do końca "wstałem" - oczywiście - żal dotyczy długiego spania...
                              • tezgucio Re: Najlepsze strony dla doroslych 20.06.04, 21:09
                                japan50 napisał:
                                > ".. Dopiero wstałem... i żałuję ..."
                                > Chyba nie do końca "wstałem" - oczywiście - żal dotyczy długiego spania...
                                to akurat było dla nas oczywiste ;o)
                                Pewnie jestem mało spostrzegawczy, ale w tych ludzko logicznych wypowiedziach
                                nie zauważyłem żadnej abstrakcji, a wystepujące w nich drobne skojarzenia nie
                                kwalifikują się nawet do poziomu pierwszego abstrakcji bezposredniej. ;o)
                    • tezgucio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 10:09
                      japan50 napisał:
                      > Drogi Panie Gustawie Tez - proszę się nie mieszać w moja terapię u Pani dr
                      > Onio!!! To moja Dr rodzinna jako że jestem "fizyczny" a i tez Gucio Panu do
                      > mojej terapii.
                      Chciałbym niesmiało zauważyć, że Tezgucio (nie mylić z Gustawem Tez) nie miesza
                      się w sprawy terapii osób z rodzin bardzo wieloosobowych a tym bardziej tych z
                      drugiej półkuli. Zapewna, jako przybyszowi z zaawansowanej technologicznie i
                      demograficznie Azji, nie jest Panu wiadomo, że w naszym kraju Dr rodzinny może
                      mieć pod swoją opieką więcej niż jedną rodzinę - nawet jeśli ta liczy 50 osób.
                      Zbytnia drażliwość Pana w sprawie "fizycznej obsługi" przez Dr rodzinną,
                      sympatyczną Dr Onio, pozwala mi przypuszczć, że faktycznie tez Gucio mi do Pana
                      nieskutecznej terapii. ;o)
              • miss_dronio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:33

to juz nie bedzie "wyborcy" ani "xxx"??
                • japan50 Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:47
                  Droga Pani Dr Onio - jeżeli o nich chodzi to sie jeszcze waham - zależy co Pani
                  dr zaleci? Fizyczną eliminację czy też chwilowe uśpienie - do czasów gdy
                  wyborca będzie tematem aktualnym a XXX go wesprze!!!
                  • miss_dronio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:49
                    O tej porze najrozsądniejsze by chyba było uśpienie takie do rana:)
                    • japan50 Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:53
                      Jedynie w Pani uroczych ramionach... (wątpię co prawda w to bym usnął - no ale
                      aby w nie wpaść każdy bajer jest dobry - jeżeli zadziała...)
                      • miss_dronio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 01:58

> Jedynie w Pani uroczych ramionach... (wątpię co prawda w to bym usnął - no
                        ale
                        > aby w nie wpaść każdy bajer jest dobry - jeżeli zadziała...)
                        ?!?!?!?!?!?!!?!?!!?
                        To ja już jestem tak popularna na forum???Tzn. moje ramiona są już tak
                        popularne??
                        Idę lepiej spać, żeby mi się do reszty w głowie nie przewróciło;))
                        dobranoc:)
                        • japan50 Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 02:03
                          Jako fizyk (fizykoterapeuta) zawsze Pani pion zlapie... Dobranoc... (a tak
                          ładnie graja Pani Doktor(ek).... :-)
                    • japan50 Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 02:01
                      P.S. Jeszcze nie czas na sen - musze dokończyć opowiadanie... i zacząć
                      następne... a teraz w Trójce najlepiej grają i najlepiej się pracuje.... Za
                      chwilę Noc Muzycznych Pejzaży a skończył sie program Wasowskiego... Tak że
                      szkoda spać....
            • gtk Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 07:25
              miss_dronio napisała:

> "Podoba mi sie ten facet", "podoba mi sie ten facet"...a cytujemy miss_dronio i
              >
              > dopisujemy sie do jej postu....
              > OH! Żebym tylko nie zaczęła sobie czegoś wyobrażać!;))

Ależ właśnie proszę zacząć sobie wyobrażać! Cytujemy miss dronio i dopisujemy się do jej postu, bo pomni miłych doświadczeń z nią właśnie chcemy wymienić opinie na temat tego, co na forum grzeczne, a co nie. A przykład niegrzecznego postu od razu można znaleźć, i to w tym samym wątku...
              • miss_dronio Re: Najlepsze strony dla doroslych 19.06.04, 12:42
                najpierw miało być" ale szkoda, ze tak niewiele osób to zauważa", po namyśle
                jednak postanowiłam zmienić na "dobrze, że jednak ktoś to zauważa" bo to
                bliższe prawdy:))
                • gtk Re: Najlepsze strony dla doroslych 20.06.04, 01:18
                  miss_dronio napisała:

> najpierw miało być" ale szkoda, ze tak niewiele osób to zauważa", po namyśle
                  > jednak postanowiłam zmienić na "dobrze, że jednak ktoś to zauważa" bo to
                  > bliższe prawdy:))

Hm...
                  To jak różnica między kwantyfikatorem "dla każdego x" a
                  kwantyfikatorem "istnieje takie x, że".
                  Czuję się zaszczycony.
        • Gość: taki Re: Najlepsze strony dla doroslych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 22:38
          "...Na jakie?;)

Zgadnij...
          Moim zdaniem na forum poświęconym (w pełnym tego słowa znaczeniu) walce
          Surmacza z deprawcją.... jako materiał poglądowy oczywiście...
    • hiro Re: Najlepsze strony dla doroslych 18.06.04, 20:39
      Gość portalu: Kamikaze napisał(a):

> Wpisujcie najlepsze Waszym zdaniem stronki dla doroslych (tylko darmowe).Ja
      > polecam www.blacksonblondes.com Jest kilka fajnych filmikow :)
      no i widzisz wsioku -ani na czerwono ani we właściwe miejsce.............

• Gość: Bernard Re: Najlepsze strony dla doroslych IP: *.ed.shawcable.net 20.06.04, 02:59
        Hey hiro,
        I tu zablysnales!!!
        Masz racje.
        Pozdrawiam
        PS. Dawno mnie nie kopales.... co z Toba...?
        • tezgucio Re: Najlepsze strony dla doroslych 20.06.04, 21:10
          Gość portalu: Bernard napisał(a):
          > Hey hiro,
          > I tu zablysnales!!!
          > Masz racje.
          > Pozdrawiam
          > PS. Dawno mnie nie kopales.... co z Toba...?
          Kupił sobie nowe buty. Musisz trochę poczekać. ;o)
    • Gość: anonimowy Re: Najlepsze strony dla doroslych IP: *.icpnet.pl 13.04.23, 15:22
      hotbian.com
    • Gość: królpier Re: Najlepsze strony dla doroslych IP: *.globit.pl 02.06.23, 12:14
      zone18.com.pl/1462208 ja polecam jedyny minus trzeba pobrać filmik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka