Dodaj do ulubionych

Polak i Twardowski na froncie, pod ostrzałem ra...

20.09.12, 18:29
[i]Póki co, jest on poufny: zna go marszałek i zarząd szpitala. /i]]

A co falubaz ma do ukrycia i nie ujawnia ekspertyzy zrobionej za pieniądze podatnika, a nie pani Polak
Obserwuj wątek
    • Gość: huk Re: Polak i Twardowski na froncie, pod ostrzałem IP: 150.254.196.* 20.09.12, 19:40
      szpital sie zbilansowal a predzej nie.dobre sobie.tamten dyrektor be bo z gorzowa i nie polityczny a ten cacy bo z zielonki!ale jak nic sie nie kupuje ,osczedza to i sie pewnie nie zarabia!!!pewnie ogranicza leczenie i skad ten kontrakt ma byc wiekszy w przyszlosci...a nadwykonania to sa pewnie jeszcze z poprzednich miesiecy to znaczy z tych jak jeszcze naszego nowego medialnego dyrektora nie bylo.moze to te co byly dyr. szmit sie tak domagal caly czas!!!
      • Gość: nicelus Re: Polak i Twardowski na froncie, pod ostrzałem IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.12, 21:02
        "To zarządzanie jak na froncie, jak w stanie wojennym."

Bo to jest wojna.

:D

• jozwa51 Polak i Twardowski na froncie, pod ostrzałem ra... 20.09.12, 19:53
      Jak ktos mysli ze zjawi sie swiety mikolaj z workiem pieniedzy to jest w bledzie .tylko ostre ciecia i oszczednosci moga przyniesc jakis rezultat .czy sie to komus podoba czy nie to jest jedyne wyjscie.
    • stravik Polak i Twardowski zamilkną... 20.09.12, 19:55
      i zaczną komunikować się z pólnoca przez rzecznika. Sami już nie potrafią czy raczej nie mają ochoty (maja północ w d...).

Co ciekawe na prtalu RMG relacja z tego spotkanie nie brzmi już tak bezbarwnie jak to opisano w GW.
    • Gość: hiro a wszyscy zdziwieniiiiiiiii:-)))))))) IP: *.gorzow.mm.pl 20.09.12, 20:04
      www.66-400.pl/wiadomosc/4487-byly-wiceminister-marek-twardowski-ma-chrapke-na-szpital-w-gorzowie
      teraz takie niewiniątka zdziwione:-))))))
      • Gość: hiro wy naprawdę czytacie tylko to co wam kazali....:-) IP: *.gorzow.mm.pl 20.09.12, 20:12
        www.rynekzdrowia.pl/Finanse-i-zarzadzanie/Lubuskie-zarzad-wojewodztwa-o-przeksztalceniu-szpitala-w-Gorzowie-Wlkp,121070,1.html
        • Gość: hiro pomału rozumieta o co kamon? nie :-)))) IP: *.gorzow.mm.pl 20.09.12, 20:16
          "dla leniwych:
          "W przypadku przekształcenia szpitala w spółkę możliwa jest do uzyskania przez województwo lubuskie pomoc finansowa z budżetu państwa w postaci umorzenia zobowiązań przejętych przez województwo po przekształconym SP Szpitalu Wojewódzkim w Gorzowie Wlkp. (łącznie 17,2 mln zł) oraz na dotację na zobowiązania (ponad 131,5 mln zł)."
          • Gość: hiro tu nie o szpital chodzi IP: *.gorzow.mm.pl 20.09.12, 20:20
            tylko o kasę na klinikę w zielonce! jak pokumacie to napiszcie:-)))
            ten szpital tyle ich obchodzi co puszka sardynek wyłowiona przez piterę:-)
            • Gość: byk Re: tu nie o szpital chodzi IP: *.gorzow.mm.pl 20.09.12, 20:43
              ALE TA pOLAKOWA BRZYDKA
              • Gość: hiro Re: tu nie o szpital chodzi IP: *.gorzow.mm.pl 20.09.12, 20:45
                to zostań pedałem:-)))))) albo wyjmij szkła kontaktowe:-)))))
                • Gość: hiro Re: tu nie o szpital chodzi IP: *.gorzow.mm.pl 20.09.12, 20:48
                  www.youtube.com/watch?v=VQHAKbh_VTI
              • Gość: KICIA Re: tu nie o szpital chodzi IP: *.gorzow.mm.pl 20.09.12, 20:45
                tWARDOWSKI I POLAKOWA TO JEDNO ONI SĄ SIEBIE WARCI
                SZPITAL MAJĄ GŁEBOKO W DU..PIE
                ZACZYNAM WIERZYĆ PO W GORZOWIE BRAWO PANIE SUROWIC I MARCINKIEWICZ BREAKUJE MI SŁOWA PANI SIBINSKIEJ I PALHA
                • Gość: hiro Re: tu nie o szpital chodzi IP: *.gorzow.mm.pl 20.09.12, 20:52
                  ojojoj:-))))))))))))))))))))))))
                  • Gość: nastal Dyrektor Twardowski to dobry menadżer IP: *.gorzow.mm.pl 20.09.12, 21:05
                    Dyrektor Twardowski to dobry menadżer
                    • Gość: hiro Re: Dyrektor Twardowski to dobry menadżer IP: *.gorzow.mm.pl 20.09.12, 21:12
                      to taka nowa forma lekarza rodzinnego:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))?
                  • Gość: bart Gorzów to Wielkopolska !!!! IP: *.gorzow.mm.pl 20.09.12, 22:58
                    ... a miejsce lubuskich popaprańców jest w zielonej górze
    • stravik Rzeczniczki... 20.09.12, 21:43
      A co z rzeczniczką w szpitalu. Nie sprawdziła sie ?? Chyba ja teraz odwoła w ramach oszczędności ?
      • Gość: hiro Re: Rzeczniczki... IP: *.gorzow.mm.pl 20.09.12, 21:51
        chyba żartujesz?
        • Gość: stravik Re: Rzeczniczki... IP: 2.108.76.* 21.09.12, 00:43
          Nie, dlaczego :-))
          Powinien zwolnić, bo to rozrzutność.
          No i robiłby konkurencję dla rzeczniczki Polakowej. Chyba że Polakowa zaczeła bronić swojej dupy przy pomocy swojego rzecznika.
          Dwie rzeczniczki w jednej sprawie...to już zaczyna śmierdzieć.

_ _
          Gorzów ma w nazwie Wielkopolski i tam jest jego miejsce !!
    • Gość: Sebastian Re: Polak i Twardowski na froncie, pod ostrzałem IP: *.miedzychod.mm.pl 21.09.12, 09:20
      Pani Polak twierdzi że rada społeczna szpitala powinna z dyrektorem szpitala współpracować a nie być dla niego opozycją.
      A jak było z dyrektor Szumną - gorzowianką, kiedy to za wiedzą i przyzwoleniem pani Pani Polak rada torpedowała wszystkie, powtarzam wszystkie inicjatywy pani Dyrektor.
      Zielona Góra zmierza do marginalizacji gorzowskiego szpitala i stworzenia placówki leczniczej o charakterze szpitala miejskiego.
      Dzielnie wspomaga te inicjatywy min. radny Marcinkiewicz i senator Hataka Helena ( co za fatalny wybór gorzowiaków!)
      • Gość: mis Re: Polak i Twardowski na froncie, pod ostrzałem IP: 84.19.50.* 21.09.12, 12:14
        W ktorym to momencie Pan Marcinkiewicz przytakuje i pomaga Pani Polak? Jako pierwszy sie zbuntowal a tu mowa ze wspoldziala z Zielona Gora?! Moze tak komantarze powinny opierac sie na faktach i sparwdzonych wypowiedziach?
    • Gość: Leon Re: Polak i Twardowski na froncie, pod ostrzałem IP: *.gorzow.mm.pl 21.09.12, 13:25
      Jeżeli nie wiadomo o co chodzi? To wiadomo że chodzi o duże pieniądze! A Pani Polak nam ich nie da! Bliższa koszula ciału! To co by dostał nasz szpital , zabierze się do Zielonej Góry ! Tak jest ze wszystkim co robi Pani Polak! Zabrać co się da z Gorzowa i przenieść do Zielonej Góry! Nasi posłowie i senatorowie śpią ! Obudzą się jak będą następne wybory parlamentarne! Tylko niech pamiętają że my mieszkańcy Gorzowa Wlkp. i północnego regionu województwa rozliczymy ich z działalności na rzecz naszego miasta i regionu! Oby się nie zdziwili jak nie dostaną poparcia w następnych wyborach! Pamięć mamy długą!
      • Gość: hulaka Re: Polak i Twardowski na froncie, pod ostrzałem IP: *.gorzow.mm.pl 21.09.12, 18:26
        Twardowski zamist pilnować gorzowskiej leczniczy włóczy się po dachach szpitala w ZG
        i to obok carycy i pinolkia
        on ma gorzów w du..poe
        To sługa dwuch bab z ZG
        • Gość: gorzowiak Panie Twardowski powodzenia życzę IP: *.gorzow.mm.pl 21.09.12, 18:44
          Będą panu rzucać kłody pod nogi. Wypisywać głupoty w gazetach i nie tylko ale niech pan się nie poddaje.Politykom wydawało się zawsze szpital to łup polityczny a niestety tak nie jest. W szpitalu potrzeba managera i twardej ręki . Powodzenia
          • Gość: baba Re: Panie Twardowski powodzenia życzę IP: *.gorzow.mm.pl 21.09.12, 19:07
            twardowski t sługa a ni dtr
            służy polityką PO bukiewicz i polakwej
          • Gość: Benia Re: Panie Twardowski dobrego prowad życzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.12, 08:03
            Rodzinny menadżer doskonały a jaką ma twardą a sprawną rączkę doooooooooooo
            pod---pisywania pali BP
    • Gość: nicelus Re: Polak i Twardowski na froncie, pod ostrzałem IP: *.dip.t-dialin.net 24.09.12, 21:43
      Niedługo będą podawać frontowe komunikaty.

:D

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka