IP: *.gorzow.mm.pl 06.07.04, 21:11
Jeżeli znacie dobre strony z projektami domów podajcie adres. Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: XXX Re: PROJEKTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 23:20
      Jaś i Malgosia - domki z piernika....
    • blic Re: PROJEKTY 07.07.04, 00:22
      nowydom.onet.pl/
    • Gość: jasiek XXX- ale ty jeb...ty jesteś IP: *.gorzow.mm.pl 07.07.04, 15:10
    • moran11 Re: Projekty 08.06.13, 17:31
      Polecam hd studio - sprawdź, szeroka oferta projektów domów jednorodzinnych.
      • agusia83222 Re: Projekty 13.07.14, 21:23
        Z mężem zdecydowaliśmy się na wybudowanie domu Projekt Zacisze3- MG Projek
        Długo zastanawialiśmy się i szukaliśmy odpowiedniego dla nas domu i dzięki pomocy MG Projekt udało nam się znieść wreszcie coś idealnego i doskonałego dla nas:) To prawdziwi profesjonaliści służą poradą a przede wszystkim rozumieją potrzeby klienta:)
    • danny_boy Re: PRoJEKTY 09.06.13, 13:53
      Na stronie Budneksu.
    • czeresnia2 Re: 20.08.13, 20:07
      Ja swoj projekt kupilam na stronie www.uarchitektow.pl, solidna i sprawdzona firma

uarchitektow.pl/
      Maja duzy wybor projektow wszystkich pracowni w Polsce, szybko wysylaja do domu i udzielaja rabatow. Warto odwiedzic ich strone, polecam
      • Gość: Wojciech Re: uarchitektow.pl IP: *.183.225.167.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.10.13, 23:30
        Zgadzam się z wypowiedzią powyżej, uarchitektów to solidna firma. Mają bardzo dobry kontakt z klientem, po głosie można wywnioskować, że to młodzi ludzie i bardzo kompetentni. Na stronie www.uarchitektow.pl znalazłem projekty z chyba wszystkich pracowni w Polsce. Jeśli chcesz zobaczyć wszystkie projekty to jeden weekend przed monitorem nie wystarczy :)
        Pozdrawiam i polecam tę firmę !
        • Gość: Michał Re: uarchitektow.pl IP: *.183.251.232.dsl.dynamic.t-mobile.pl 01.01.14, 13:47
          Zgadzam się z przedmówcą!
          Zamówiłem projekt uArchitektów w poniedziałek i w czwartek miałem już w domu piękny projekt domu wraz z dodatkami. Do tego fachowa porada telefoniczna, co, jak, z czym, kiedy, gdzie. Wszystko w jednym miejscu. Spory atut jest taki, że pracują u nich sami architekci więc mają wielką przewagę nad innymi firmami, które często zlecają architektom zewnętrznym jakieś zmiany czy adaptacje do działki.
          Polecam www.uarchitektow.pl
          • Gość: nicelus Re: uarchitektow.pl IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.14, 14:09
            Gość portalu: Michał napisał(a):

> Zamówiłem projekt uArchitektów w poniedziałek
            > i w czwartek miałem już w domu piękny projekt
            > domu wraz z dodatkami.

Nie projekt, tylko gotowca.

• Gość: Bernard Re: uarchitektow.pl - spod matrcy IP: *.net.albertacom.com 05.01.14, 09:44
              Hey nicelus,
              Nie ma nic zlego w sprzedawaniu projektow" spod matrycy"- czyli takich ktorych setki projektanci maja w szufladach I w ciagu kilku dni jako "na zamowienie" moga komus wcisnac...
              Nie ma w tym nic zlego pod warunkiem, ze klient o tym wie..
              Ze nie jest przekonany, ze project zostal "specjalnie dla niego" stworzony...
              Bo nie byl....
              Tuziny takich samych posadzone sa na terenie kraju...
              :):):):):)
    • Gość: Bernard Re: Projekty IP: *.net.albertacom.com 28.01.14, 20:57
      Hey uzytkownikrbk
      Jesli chces cos chwalic to nie uywaj slow takich jak "poprawka"....
      To bardzo negatywne slowo...
      Mozesz zastapic to czyms takim jak " Są elastyczni jeśli chodzi o modyfikacje już
      istniejących projektów...."
      :):):):)
      PS....nie ma za co...
      • Gość: Irkin Re: Projekty IP: *.elk.mm.pl 14.03.14, 13:17
        A co za różnica czy ktoś napisze poprawka, czy że ktoś jest elastyczny bo nie bardzo rozumiem? W kwestii projektów jest dużo ciekawych agencji w Polsce i prawda jest taka, że bryłowo zostało stworzone już chyba wszystko. Jedyne w czym projektanci mogą jeszcze namieszać ( w pozytywny sposób) to nowe technologie. I teraz pytanie czy ktoś chce zamówić nowy projekt, czy kupić już istniejący. Swego czasu budowałem z MGProjekt i prawda jest taka, że dużo łatwiej wprowadzać modyfikację (jak kolega zauważył) w projektach tworzonych od podstaw. Robimy to na bieżąco, cała reszta jest raczej bez znaczenia.
    • zuzowa Re: Projkety 07.10.14, 08:10
      Ja polecam pracownię http://www.dominanta.pl/ . Mają spory wybór projektów w przystępnych cenach.
    • itex94 Re: Projekty 23.09.15, 07:07
      www.domyigaraze.pl bardzo ładne i niedrogie projekty.
    • giziorek Re: Prijekty 09.01.18, 13:30
      Najciekawsze projekty i dużą ich różnorodność znajdziesz na strona biura architektonicznego MG Projekt. Regularnie wprowadzają też nowe rozwiązania, wyliczają koszty, wprowadzają indywidualne poprawki. Zobacz na www.mgprojekt.com.pl/
    • pijatyka Re: Projekty 18.01.25, 03:21

KonszewiczDomy.pl

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka