Gość: jasiek IP: *.gorzow.mm.pl 06.07.04, 21:11 Jeżeli znacie dobre strony z projektami domów podajcie adres. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXX Re: PROJEKTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 23:20 Jaś i Malgosia - domki z piernika.... Odpowiedz Link Zgłoś
moran11 Re: Projekty 08.06.13, 17:31 Polecam hd studio - sprawdź, szeroka oferta projektów domów jednorodzinnych. Odpowiedz Link Zgłoś
agusia83222 Re: Projekty 13.07.14, 21:23 Z mężem zdecydowaliśmy się na wybudowanie domu Projekt Zacisze3- MG Projek Długo zastanawialiśmy się i szukaliśmy odpowiedniego dla nas domu i dzięki pomocy MG Projekt udało nam się znieść wreszcie coś idealnego i doskonałego dla nas:) To prawdziwi profesjonaliści służą poradą a przede wszystkim rozumieją potrzeby klienta:) Odpowiedz Link Zgłoś
czeresnia2 Re: 20.08.13, 20:07 Ja swoj projekt kupilam na stronie www.uarchitektow.pl, solidna i sprawdzona firma uarchitektow.pl/ Maja duzy wybor projektow wszystkich pracowni w Polsce, szybko wysylaja do domu i udzielaja rabatow. Warto odwiedzic ich strone, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Re: uarchitektow.pl IP: *.183.225.167.dsl.dynamic.t-mobile.pl 07.10.13, 23:30 Zgadzam się z wypowiedzią powyżej, uarchitektów to solidna firma. Mają bardzo dobry kontakt z klientem, po głosie można wywnioskować, że to młodzi ludzie i bardzo kompetentni. Na stronie www.uarchitektow.pl znalazłem projekty z chyba wszystkich pracowni w Polsce. Jeśli chcesz zobaczyć wszystkie projekty to jeden weekend przed monitorem nie wystarczy :) Pozdrawiam i polecam tę firmę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: uarchitektow.pl IP: *.183.251.232.dsl.dynamic.t-mobile.pl 01.01.14, 13:47 Zgadzam się z przedmówcą! Zamówiłem projekt uArchitektów w poniedziałek i w czwartek miałem już w domu piękny projekt domu wraz z dodatkami. Do tego fachowa porada telefoniczna, co, jak, z czym, kiedy, gdzie. Wszystko w jednym miejscu. Spory atut jest taki, że pracują u nich sami architekci więc mają wielką przewagę nad innymi firmami, które często zlecają architektom zewnętrznym jakieś zmiany czy adaptacje do działki. Polecam www.uarchitektow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: uarchitektow.pl IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.14, 14:09 Gość portalu: Michał napisał(a): > Zamówiłem projekt uArchitektów w poniedziałek > i w czwartek miałem już w domu piękny projekt > domu wraz z dodatkami. Nie projekt, tylko gotowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: uarchitektow.pl - spod matrcy IP: *.net.albertacom.com 05.01.14, 09:44 Hey nicelus, Nie ma nic zlego w sprzedawaniu projektow" spod matrycy"- czyli takich ktorych setki projektanci maja w szufladach I w ciagu kilku dni jako "na zamowienie" moga komus wcisnac... Nie ma w tym nic zlego pod warunkiem, ze klient o tym wie.. Ze nie jest przekonany, ze project zostal "specjalnie dla niego" stworzony... Bo nie byl.... Tuziny takich samych posadzone sa na terenie kraju... :):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Projekty IP: *.net.albertacom.com 28.01.14, 20:57 Hey uzytkownikrbk Jesli chces cos chwalic to nie uywaj slow takich jak "poprawka".... To bardzo negatywne slowo... Mozesz zastapic to czyms takim jak " Są elastyczni jeśli chodzi o modyfikacje już istniejących projektów...." :):):):) PS....nie ma za co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irkin Re: Projekty IP: *.elk.mm.pl 14.03.14, 13:17 A co za różnica czy ktoś napisze poprawka, czy że ktoś jest elastyczny bo nie bardzo rozumiem? W kwestii projektów jest dużo ciekawych agencji w Polsce i prawda jest taka, że bryłowo zostało stworzone już chyba wszystko. Jedyne w czym projektanci mogą jeszcze namieszać ( w pozytywny sposób) to nowe technologie. I teraz pytanie czy ktoś chce zamówić nowy projekt, czy kupić już istniejący. Swego czasu budowałem z MGProjekt i prawda jest taka, że dużo łatwiej wprowadzać modyfikację (jak kolega zauważył) w projektach tworzonych od podstaw. Robimy to na bieżąco, cała reszta jest raczej bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzowa Re: Projkety 07.10.14, 08:10 Ja polecam pracownię http://www.dominanta.pl/ . Mają spory wybór projektów w przystępnych cenach. Odpowiedz Link Zgłoś
itex94 Re: Projekty 23.09.15, 07:07 www.domyigaraze.pl bardzo ładne i niedrogie projekty. Odpowiedz Link Zgłoś
giziorek Re: Prijekty 09.01.18, 13:30 Najciekawsze projekty i dużą ich różnorodność znajdziesz na strona biura architektonicznego MG Projekt. Regularnie wprowadzają też nowe rozwiązania, wyliczają koszty, wprowadzają indywidualne poprawki. Zobacz na www.mgprojekt.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś