Dodaj do ulubionych

JAK ZNALEŹĆ GORZÓW W KAMERKACH INTERNETOWYCH

IP: *.gorzow.mm.pl 09.07.04, 11:27
Kto mi poradzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Hexen Re: JAK ZNALEŹĆ GORZÓW W KAMERKACH INTERNETOWYCH IP: *.gorzow.mm.pl 09.07.04, 11:29
      www.gorzow.pl
      Kliknij w banner u góry strony.
      • miss_dronio Re: JAK ZNALEŹĆ GORZÓW W KAMERKACH INTERNETOWYCH 09.07.04, 16:50
        Dzięki Hexen i Bernard! Nie znałam tej strony. Jaka to miła podróz
        sentymentalna:))
      • Gość: XXX Re: JAK ZNALEŹĆ GORZÓW W KAMERKACH INTERNETOWYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 19:20
        Kiepsciutkie te kamerki... może dlatego takie tanie.... Porownaj stron:

www.earthcam.com/usa/newyork/timessquare
        • Gość: XXX Re: JAK ZNALEŹĆ GORZÓW W KAMERKACH INTERNETOWYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 19:21
          jakoś dziwnie się adres zapisał.... ale wiesz jak uruchomić?
          • miss_dronio Re: JAK ZNALEŹĆ GORZÓW W KAMERKACH INTERNETOWYCH 09.07.04, 20:20
            Ale tam nie ma Gorzowa!!!!!!!!!!:))))))))))))))))
        • Gość: Bernard Re: JAK ZNALEŹĆ GORZÓW W KAMERKACH INTERNETOWYCH IP: *.ed.shawcable.net 10.07.04, 01:30
          Hey XXX,
          Nie krytykuj,
          Te 30 sekund mozesz poczekac na zmiane kadru...
          Systemy przekazujace stala transmisje na zywo sa bardzo drogie...
          Gdyby zafundowali taki system to bys Jedrzejczakowi, Kneciowi i calej reszcie z
          Magistratu nagadal ze pieniadze na bzduty marnuja...
          Zawodowy placzek cholera.
          Jest fajny, a w przyszlosci moze zrobia lepszy (jak bedzie stac !!!)
          Pozdrawiam i rozsadku (zdrowego) zycze
          • Gość: ja Re: JAK ZNALEŹĆ GORZÓW W KAMERKACH INTERNETOWYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 01:47
            Benek to dupek...
          • tmx_ok Re: JAK ZNALEŹĆ GORZÓW W KAMERKACH INTERNETOWYCH 10.07.04, 14:30
            > Te 30 sekund mozesz poczekac na zmiane kadru...
            Jakie 30s? Takie odświeżanie jest tylko na głównej stronie. Jeżeli masz łącze
            około 80k/s wejdź na link pod obeazkiem będziesz miał 1s. Troszkę jeszcze
            skacze obraz przy odświerzaniu, ale trwają prace nad lepszym skryptem, a wtesy
            będzie ok.

> Systemy przekazujace stala transmisje na zywo sa bardzo drogie...
            nie prawda. ten system może to zrobić. mam możliwość ustawienia 25 klatek na
            sekundę tylko po co? Wyobraź sobie kilkudziesięciu oglądaczy na łączu? Wtedy
            nikt nic nie obejży! W innych miastach widziałem odświerzanie co 30s i nikt nie
            piszczał. W Gorzowie zawsze są tacy którym palec nie wystarczy.

Jak trzeba będzie zrobić transmisję na żywo to zrobi się 10klatek na sekundę i
            wystarczy.

A sprzęt kosztował 15 tyś. bo kamery są zabezpieczone przed temperaturą i wodą
            a do przesyłu potrzebowały własnego serwera. Skończyły się czasy kamerek
            internetowych wystawionych za okno. To nie te czasy.

Pozatym za kilka dni przekonacie się co mogą te kamerki :)) Jest pewien pomysł,
            który podniesie oglądalność :)) ale o tym jeszcze sza!
            • Gość: XXX Re: JAK ZNALEŹĆ GORZÓW W KAMERKACH INTERNETOWYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 18:37
              "...Pozatym za kilka dni przekonacie się co mogą te kamerki :)) Jest pewien
              pomysł, który podniesie oglądalność :)) ale o tym jeszcze sza!..."

Zbiorowy striptiz w nieczynnej fontannie władz miejskich?

Czy może ich zbiorowa spowiedź przed Katedrą?

• Gość: Bernard Re: JAK ZNALEŹĆ GORZÓW W KAMERKACH INTERNETOWYCH IP: *.ed.shawcable.net 09.07.04, 11:30
      Hey mloda...,
      Oto link:

www.gorzow.pl/kamery/
      Pozdrawiam
      • hiro Re: JAK ZNALEŹĆ GORZÓW W KAMERKACH INTERNETOWYCH 09.07.04, 17:13
        Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Hey mloda...,
        > Oto link:
        >
        > www.gorzow.pl/kamery/
        > Pozdrawiam

o kurwa jak w latach sześdziesiątych-już teraz wiem dlaczego falubazy jebią nas
        od wieśniaków-czarnobiaławieś:-
        (((((((((((((((((((9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
        99999
        • hiro Re: JAK ZNALEŹĆ GORZÓW W KAMERKACH INTERNETOWYCH 09.07.04, 17:17
          hiro napisała:

> Gość portalu: Bernard napisał(a):
          >
          > > Hey mloda...,
          > > Oto link:
          > >
          > > www.gorzow.pl/kamery/
          > > Pozdrawiam
          >
          > o kurwa jak w latach sześdziesiątych-już teraz wiem dlaczego falubazy jebią
          nas
          >
          > od wieśniaków-czarnobiaławieś:-
          >
          (((((((((((((((((((999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
          > 9
          > 99999
          SORKI ZACIĘCIE KLAWIKORDU_(
      • Gość: ja Re: JAK ZNALEŹĆ GORZÓW W KAMERKACH INTERNETOWYCH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.04, 18:52
        Benek to dupek...
    • Gość: Jacek Re: JAK ZNALEŹĆ GORZÓW W KAMERKACH INTERNETOWYCH IP: *.zielman.pl 12.07.04, 16:46
      Kup se mikroskop to moze przypadkowo znajdziesz
      • Gość: Hexen Re: JAK ZNALEŹĆ GORZÓW W KAMERKACH INTERNETOWYCH IP: *.gorzow.mm.pl 12.07.04, 19:59
        Nawet mikroskop nie pomoże znaleźć twojego mózgu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka