danny_boy Re: Będą remonty dróg. Radni dali zgodę 17.05.13, 00:54 saint_just napisał: > Dziady. Pomnik Mickiewicza nie jest w planach remontowych. Odpowiedz Link Zgłoś
alt.er.ego Re: Będą remonty dróg. Radni dali zgodę 17.05.13, 01:35 danny_boy napisał: > Pomnik Mickiewicza nie jest w planach remontowych. Bo srają na Mickiewicza Odpowiedz Link Zgłoś
krystianbar Będą remonty dróg. Radni dali zgodę 17.05.13, 22:41 Do pana fotografa. Panie Danielu, na zdjęciu jest ulica Kosynierów Gdyńskich a nie Estkowskiego. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Będą remonty dróg. Radni dali zgodę 18.05.13, 00:48 krystianbar napisał(a): > Panie Danielu, na zdjęciu jest ulica Kosynierów Gdyńskich a > nie Estkowskiego. Pisałem już wielokrotnie - pan Daniel umie tylko zdjęcia robić, natomiast absolutnie nie powinien ich opisywać, bo oprócz tego, że niemiłosiernie kaleczy ojczysty język, to kompletnie nie zna miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.net.albertacom.com 18.05.13, 01:02 Hey, Jedrzejczak to dobry I uczciwy Prezydent :):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent 18.05.13, 01:13 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Jedrzejczak to dobry I uczciwy Prezydent Czytaj tu o tej dobroci: forum.gazeta.pl/forum/w,58,144544629,144544629,Wiemy_z_czego_prezio_chce_finansowac_zachcianki.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.net.albertacom.com 18.05.13, 05:24 Hey danny boy, Ty jestes jak ele faszysta... Potrafisz "udowodnic" najwieksza glupote cytatami z internetu... Zygac sie chce... :(:(:( PS. Jedrzejczak to dobry I uczciwy Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.05.13, 08:05 Bernard napisał(a): > Hey danny boy, > Ty jestes jak ele faszysta... > Potrafisz "udowodnic" najwieksza glupote cytatami z internetu... > Zygac sie chce... > :(:(:( > PS. Jedrzejczak to dobry I uczciwy Prezydent Ty jak każdy komunista. Twierdzisz, że komunizm jest dobry i uczciwy, ale na żadnym przykładzie udowodnić tego nie potrafisz. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manager Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.dynamic.chello.pl 19.05.13, 00:43 > :D Powtarzaj za mną, księże Dodo: Snem było życie Dopóki Ty nie pojawiłeś się wtedy w nim Obudzić chcę się wreszcie lecz nie jestem pewna Czy też chcesz Bardzo ładnie, jeszcze raz. I pamiętaj o manierze nadętego buca, której was uczyli w seminarium: Snem było życie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent IP: *.net.albertacom.com 19.05.13, 05:52 Hey nicelus, Jesli Jedrzejczak to komunista.....to ja wolam: Komuno wroc!!!!! I to sa jaja PS. Jedrzejczak to dobry I uczciwy Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
krystianbar Re: Jedrzejczak to dobry i uczciwy Prezydent 18.05.13, 19:59 co znaczy Żygać? Znam słowo Rzygać, ale to chyba coś innego od Żygać :( Odpowiedz Link Zgłoś