Dodaj do ulubionych

Pamieci marka_p !

24.08.14, 00:17
marek_p marzyl , bysmy napisali chociaz te 444 444 posty na gorzowskim forum !!!
chcial nawet dac zapisujacemu ten wlasnie numer postu , sloik miodu z wlasnej pasieki,
w nagrode oczywiscie,
czyz za te wszystkie lata pisania na gorzowskim forum,
za marka_p i pretty _01
czyz nie jestesmy mu tego winni?

dajmy troche czadu , my starzy pisarze , a i nowi przeciez,
ze wymienie:STARYCH OCZYWISCIE;
calame , Bernarda, pretty , jone , nicelusa , ziomala , Dzikiego ,landy, Budrysa ,klodawe,.
Kozaka , Slawka Wiecziorka, hiro ,
i wielu innych,

DOBIMY DO TYCH 444 444 postow :))))))
Obserwuj wątek
    • nadworny_psychoanalityk Re: Pamieci marka_p ! 29.09.14, 22:59
      Nic z tego polityczny bełkot w wykonaniu niezagospodarowanych sierot po komunie zabił idee miejskiego forum
      • rob.in.hood Re: Pamieci marka_p ! 04.10.14, 20:58
        Nic z tego. Nie do dociągnie się. Towarzycho przenioslo sie na fejsbuka. Z resztą o czym tu dyskutować skoro wszystkim jest coraz lepiej.
        • marek_p Re: Pamieci marka_p ! 12.10.14, 14:27
          Panowie - marudzicie ;)
          Zobaczcie jaki piękny wątek znalazłem:
          forum.gazeta.pl/forum/w,58,1610573,1635571,Czy_z_pszczolami_mozna_sie_zapszczyjaznic_.html
          • Gość: nicelus Re: Pamieci marka_p ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.10.14, 21:49
            marek_p napisał:

> Panowie - marudzicie ;)

Takie artykuły niedawno znalazłem:

www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20141007/POWIAT15/141009600
            www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20141011/POWIAT15/141019935

• hiro_polska Re: Pamieci marka_p ! 12.10.14, 21:56
              no i ?..................co w związku z tym?
            • Gość: zenobi Re: Takie artykuły znalazłem IP: 159.148.152.* 23.10.14, 14:23
              www.gazetalubuska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20141017/POWIAT15/141019462
            • marek_p Re: Pamieci marka_p ! 01.11.14, 09:03
              Nicelusie - Gazety Lubuska - fuj, nie lubimy tej pani ;)
              • Gość: nicelus Re: Pamieci marka_p ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.11.14, 23:39
                marek_p napisał:

> Nicelusie - Gazety Lubuska - fuj, nie lubimy tej pani ;)

Kiedy nie ma innej lokalnej, która by pisała o powiatach nie mówiąc już o gminach.

• Gość: nicelus Gazeta Lubuska IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.11.14, 08:31
                  Gazeta Lubuska, jak kiedyś Trybuna Ludu, jest dobrym źródłem informacji dla mających swoje zdanie i potrafiących czytać między wierszami.

Na przykład ma sondaż przedwyborczy, pokazujący którym kandydatom na wójta, burmistrza czy prezydenta miasta zależy najbardziej na kasie. Jest przecież oczywistym, że kandydat inwestujący kasę w płatne SMS do Gazety Lubuskiej liczy na to, że po wygranych wyborach odbije sobie to z nawiązką.

:)

• hiro_polska Re: Gazeta Lubuska 02.11.14, 15:40
                    Gość portalu: nicelus napisał(a):

> Gazeta Lubuska, jak kiedyś Trybuna Ludu, jest dobrym źródłem informacji
                    i myślisz,że nas przekonasz do siebie?..........;-)
                    • Gość: nicelus Re: Gazeta Lubuska IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.11.14, 21:22
                      hiro_polska napisał:

> i myślisz,że nas przekonasz do siebie?..........;-)

Nie zamierzam nikogo do siebie przekonywać, bo nigdzie nie kandyduję. Kogoś kto wyobrażenie o przemyśle ma z komunistycznej stuzłotówki z dymiącymi kominami nawet bym się nigdy nie podjął do niczego przekonywać. Niech was dalej prowadzi czerwony komendant.

• Gość: nicelus Re: Pamieci marka_p ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 06.11.14, 00:00
            marek_p napisał:

> Zobaczcie jaki piękny wątek znalazłem:

Powoli dochodzę do wniosku, że wszystko już zostało napisane. Wystarczy odświeżać stare wątki.

• Gość: nicelus Re: Pamieci marka_p ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 18.10.14, 08:05
      andrzejusa napisał:

> ... chociaz te 444 444 posty na gorzowskim forum !!!

Chociaż tu niech Gorzów prowadzi. To co się liczy, wynik w milionach 28,0 : 7,2 dla Zielonej Góry.

"Tymczasem jesteśmy jedynym województwem w Polsce, gdzie nie tylko nie ma medycyny, ale i brakuje wielu specjalistów."

Po co więc było to województwo tworzyć?

• Gość: ./. Re: Pamieci marka_p ! IP: *.gorzow.mm.pl 18.10.14, 22:39
        > Po co więc było to województwo tworzyć?
        dla nabijania kasy dla pseudo-polityków
        Na siebie.
        • Gość: nicelus Re: Pamieci marka_p ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.11.14, 09:48
          Gość portalu: ./. napisał(a):

> dla nabijania kasy dla pseudo-polityków
          > Na siebie.

Wszyscy wiedzą. Pytanie było retoryczne.

• Gość: gg dajcie facetowi spokój IP: 185.14.149.* 18.10.14, 11:45
      Miał już dosyć użerania się z forumowymi zjebami
      • andrzejusa Re: dajcie facetowi spokój 18.10.14, 22:28
        zjeby , pir-dolone , zjebami,
        specjsalistow lekarskich nie ma!
        wojewodztwo do dupy 1
        TYLKO zielona gora ciagle mocarstwowe aspiracje zglasza11

tak to jest nicelus:
        rywalizacja az do konca , nawet gorzkiego konca:)))
        ale ciemnoto ,
        jak z falubazem nie bedziemy o nasze podstawowe gorzowskie prawa walczyc?
        TO NAS FALUBAZ ZJE!!!!
        • Gość: ./. Re: dajcie facetowi spokój IP: *.gorzow.mm.pl 18.10.14, 22:46
          Na ciebie chłopaczku to Wojciechowska wystarczyła.Nie skacz.
          • andrzejusa Re: dajcie facetowi spokój 19.10.14, 23:35
            ty kropka , kreska ,
            co to znaczy "na ciebie chlopaczku to Wojciechowska wystarczyla"
            na co mi wojciechowska wystarczyla kropka z kreska?
            i co to znaczy "Nie skacz"?
            ze co , ze sie zapytam?!
            • Gość: nicelus Re: dajcie facetowi spokój IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.10.14, 23:00
              andrzejusa napisał:

> co to znaczy "na ciebie chlopaczku ...

Ci, którzy zamykają drzwi u fryzjera, gdy siądą do komputera, to wszystkich tytułują "chłopaczku".

• Gość: ./. Re: dajcie facetowi spokój IP: *.gorzow.mm.pl 23.10.14, 09:10
                Zdarzają się też tacy,którzy od razu rozpoczynają rozmowy o betonie.Ostatnio zadowolony byłeś ze strzyżenia .
                • Gość: nicelus Re: dajcie facetowi spokój IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.11.14, 21:06
                  Gość portalu: ./. napisał(a):

> Zdarzają się też tacy,którzy od razu rozpoczynają rozmowy o betonie.

Masz alergię na beton?

• Gość: nicelus Re: Pamieci marka_p ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.10.14, 23:19
      W ogrodzie jesienne kolory, a najpiękniejsze liście ma franklinia, którą dostałem od marka_p.
      • andrzejusa Re: Pamieci marka_p ! 24.10.14, 23:06
        niesamowicie sie za mna nicelus ujaj:)
        ale on wie o moim siwym wlosie na skroni,
        ktorego jeszcze tak na prawde nie mam,
        a kreska?
        no coz ?
        mysli ze kazda dyskusja zaczyna sie od dzien dobry panstwu...

moj beton kropka ,
        to doswiadczenia mojego zycia,
        przemyslane kropka ..
        a nie powtarzane po ksiedzu proboszczu , kreska!
        • Gość: nicelus Re: Pamieci marka_p ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 25.10.14, 15:27
          andrzejusa napisał:

Zostaw temat szarości siwych włosów, i lepiej podziwiaj jesienne kolory franklinii od marka_p.

Poczytaj sobie historię franklinii, bo jest naprawdę bardzo ciekawa.

• marek_p Re: Pamieci marka_p ! 01.11.14, 09:08
        Nicelusie - piękne zdjęcia - gratuluję.
        • Gość: nicelus Re: Pamieci marka_p ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.11.14, 23:14
          marek_p napisał:

> Nicelusie - piękne zdjęcia - gratuluję.

Dziękuję.

Większa w tym zasługa przyrody, niż moja. Patrzę na ostatnie zdjęcie i myślę, że gdybym przyciął lewą stronę i górę, to byłby prawie Pollock.

• marek_p Re: Pamieci marka_p ! 02.11.14, 11:57
            Znalazłem nasiona Cornus florida subsp. urbiniana po nieco mniej bandyckich cenach niż te, które wysłałem Ci na e-mail. Chyba kupię, ale to jeszcze nie znaczy, że wykiełkują. Cieszę się, że franklinia Ci rośnie.
            • Gość: nicelus Re: Pamieci marka_p ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.11.14, 12:47
              marek_p napisał:

> Znalazłem nasiona Cornus florida subsp. urbiniana po nieco
              > mniej bandyckich cenach niż te, które wysłałem Ci na e-mail.

Jeżeli ceny mniej bandyckie i firma godna zaufania, to kupuj. Więcej napiszę Ci na e-mail.

• Gość: nicelus Re: Pamieci marka_p ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.11.14, 14:40
              Wysłałem e-maila.

• hiro_polska Re: Pamieci marka_p ! 02.11.14, 15:43
                piszesz sądząc ,że on tego nie zauważy?
                • Gość: nicelus Re: Pamieci marka_p ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.11.14, 16:20
                  hiro_polska napisał:

> piszesz sądząc ,że on tego nie zauważy?

Dokładnie.

Sądzę że on nie widzi, kiedy ja piszę.

• hiro_polska Re: Pamieci marka_p ! 02.11.14, 21:47
                    Gość portalu: nicelus napisał(a):

> Sądzę że on nie widzi, kiedy ja piszę.
                    to często jest niewidomy;-))) oj sulęcinku....sulęcinku..........;)))))))
                    • Gość: nicelus Re: Pamieci marka_p ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 04.11.14, 01:07
                      hiro_polska napisał:

> oj sulęcinku....sulęcinku..........;)))))))

Co tak wzdychasz do sulęcinka?

Urodziłeś się tam, czy mieszkasz?

• Gość: nicelus Re: Pamieci marka_p ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 24.11.14, 00:34
          Dodałem 10 nowych zdjęć. W ogrodzie coraz mniej kolorów.
    • Gość: nicelus Pytanie retoryczne: IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.11.14, 10:01
      Stać mieszkańców na takie województwo?

• Gość: nicelus do marka_p IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.11.14, 12:49
      Firma Curulis sp. z o.o. zajmująca się doradztwem samorządowym opracowała raport obiektywnie oceniający 2.479 samorządowców.

Gorzów jest na 1.736 pozycji, a Zielona Góra jest na 934 pozycji.

Bernard krytykujących "dobrego" prezydenta nazywa "pacanami", a prezydent wale nie jest taki dobry, gdyż Gorzów znalazł się tysiąc miejsc za Pacanowem. Pacanów jest na 765 pozycji.

:):):):):)

• Gość: nicelus Re: Pamieci marka_p ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.11.14, 21:32
      andrzejusa napisał:

> czyz nie jestesmy mu tego winni?

Co miastu przyjdzie z tych wpisów?

Winni jesteście jemu poparcie w jego walce o miejsce w tam, gdzie odbywa się istotna rywalizacja Gorzowa o pozycję w województwie z konkurencyjną Zieloną Górą.
    • Gość: nicelus Re: Pamieci marka_p ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.11.14, 22:06
      Muszę Was niestety na chwilę pożegnać.
      Nie dajcie się nadal okradać czerwonym,
      którzy białym ukradli wszystko,
      nawet piosenkę której tekst oczywiście zmienili.

Pożegnanie Słowianki

• pretty01 Re: Pamieci marka_p ! 13.11.14, 12:37
      Andrzeju- pozdrowienia i uściski :)
      • Gość: nicelus Re: Pamieci marka_p ! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.12.14, 11:37
        pretty01 napisała:

> Andrzeju- pozdrowienia i uściski :)

A już myślałem, że cenzura o nim nie pamięta...

• hiro_polska Re: Pamieci marka_p ! 22.12.14, 21:31
          A już myślałem, że cenzura o nim nie pamięta...
          cenzura pamięta o wszystkich.nawet o tych niemieszkających niby w kraju;-)
    • Gość: nicelus Taka mała retrospekcja ... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.12.14, 19:54
      Tyle lat minęło...

Tyle się zmieniło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka