Dodaj do ulubionych

burak owsiak

08.01.15, 19:05
wstawię sam link bez komentarza

link
Obserwuj wątek
    • hiro_polska Re: burak owsiak 08.01.15, 19:36
      "- Moja spółka to moja prywatna sprawa - odpowiedział Owsiak " cięta riposta;-))))) miszcz:-)
      • andrzejusa Re: burak owsiak 08.01.15, 22:54
        o co ci chodzi wolfii ?

zona , czy tez kobieta owsiaka prowadzi prywatny biznes ?
        co to ma wspolnego z wielka orkiestra?

owsiak finanse orkiestry przedstawia publicznie ,
        kontrolowano je i nigdy nie bylo w finansach orkiestry problemow !

czego sie czepiasz wolfi ?
        ze idiota katolicki przyszedl na spotkanide ludzi dobrej woli ,
        i probowal zrobic "DYM" ?
        owsiak go konkretnie wyprosil ,
        bo niestety wolfi z fsanatycznymi idiotami katolickimi nie da sie rozmawiac!

wiesz co najbardziej boli katolicki kosciol w polsce ?
        to , ze kilkadziesiat milionow zlotych zberanych jest i przekazywanych na cele potrzebne
        bez udzialu katolickiej mafii !!!!

czy kosciol katolicki w polsce rozlicza sie z jakichkolwiek darowizn ??!!
        ta katolicka banda zlodzieji chce przy okazji jakichkolwiek zbiorek ,
        jak najwiecej ukrasc dla siebie , krzyczac o bogu i jezusie !!!!!
        i milosci oczywiscie , zapominajac dodac , ze chodzi bandzie o milosc do pieniedzy !!!

kiedys zdechnie kosciol katolicki na calym swiecie ,
        i oby stalo sie to jak najszybciej!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: w3d Re: burak owsiak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.15, 02:35
          Naprawde jesteś taki głupi czy udajesz?
          Przeczytaj sobie o wośp mojej stronie
          To się dowiesz co za ziółko z tego owsiaka
    • hiro_polska Re: burak owsiak 09.01.15, 08:05
      rzeczywiście jak się ogląda film z tego zajścia to można się trochę zdziwić . ten kozaczek żujący gumę powinien zebrać kilka garści przy wyłączonych kamerach:-)))))))))
      • rob.in.hood Re: burak owsiak 09.01.15, 17:29
        Są lemingi to i jest owsiak. Skoro lemingi dają (się) to żal nie wziąć.
        Podobno głupich nie sieją tylko hodują. Sobie owsiak wyhodowała całą armię lemingów no to ma. Sie ma.
        • wolfenstein3d Re: burak owsiak 09.01.15, 19:03
          burak nie burak ale pomaga bo sprzęt za jakąś część tych pieniędzy jest kupoway
          a ludzie by nie dali jakby im nie robił fajerwerków przed oczami (licytacje i udstok)
          • rob.in.hood Re: burak owsiak 09.01.15, 19:39
            ludzie głupi to dają się okraść. Każdy durak po swojemu z uma schodzi.
            • wolfenstein3d Re: burak owsiak 09.01.15, 20:53
              niekoniecznie głupi.
              gdzie komu przeznaczysz pieniądze
              żeby trafiły do szpitali?

ludzie nie wiedzą owsiak zbiera do puchy to dają.
              głupi są nie że dają bo to idzie rzeczywiście na ratowanie żyć
              ale głupi że nie wiedzą że Owsiak z tego koryta żre łapczywie.
              • z_norwida Re: burak wolfenstein 09.01.15, 21:03
                To chyba bardziej prawidłowo jest.
            • hiro_polska Re: burak owsiak 09.01.15, 22:49
              www.youtube.com/watch?v=6u2sb_BIYa0 pisz jak zawsze;-))) a nie jakieś durackie podchody z lasem robisz;-)
        • hiro_polska Re: burak owsiak 09.01.15, 21:45
          rob.in.hood napisał:

> Są lemingi to i jest owsiak. Skoro lemingi dają (się) to żal nie wziąć.
          nie daję,nie powinienem się wypowiadać ale:
          do zbiórki wykorzystywane są osoby nieletnie,niepełnosprawne nieletnie i cwane nieletnie.pieniądze trafiają na cel,który sobie fundacja postawiła za nadrzędny i te pieniądze faktycznie trafiają.
          ale nie wszystkie. znaczna część z nich trafia jako wynagrodzenie za pracę osób dorosłych np.j.owsiaka .należy mu się za pracę.ok.
          konkludując.owsiak i cała maszyna niczym się nie różni od wykorzystywanych azjatyckich dzieci do pracy? nie wiem .wiem tyle co napisałem.nieletni pracując na ulicach zarabiają na wypłatę dorosłego i jego otoczenia.tylko i aż tyle
          • rob.in.hood Re: burak owsiak 09.01.15, 22:05
            To że "zbierają" nieletni - to jedna sprawa. To że muszą zbierać po raz 20-ty n-ty co jest cudo które jest światowym wyczynem. Przez 25 lat słyszę jak cudownie jest w naszej ochronie zdrowia.
            Ja się po prostu cieszę że mamy tylko jednego owsiaka. Pomysleć że mogłoby być ich 10-ciu i kazdy miałby swoja orkiestrę. Nie no, normalnie jestem szczęśliwy. I tak w ogóle cieszę się że mamy tak świetnych fachowcow urzedników od zdrowia - normalnie jest zajebiście.
    • hiro_polska tak po całości?............. 09.01.15, 22:24
      www.wykop.pl/link/2048262/nowe-tasmy-wprost-prezes-orlenu-do-grasia-owsiak-chce-sciagnac-kase/
      • Gość: free Re: tak po całości?............. IP: *.free.aero2.net.pl 09.01.15, 22:48
        Gosc łapie sponsorów i co z tego ?
        • hiro_polska Re: tak po całości?............. 09.01.15, 22:51
          ty mnie pytasz? owsiaka popytaj.tylko żeby ci facjaty nie sprali.
      • wolfenstein3d proponuję 09.01.15, 22:52
        usunąć owsiaka. Niech chłop odejdzie
        i na jego miejsce przyjdzie ktoś uczciwy

a cała orkiestra niech gra dalej co roku w tym samym miejscu.

ale może już bez woodstocku - święto ćpunów i brudasów. to są wyznawcy jurka owsiaka.
        a ten co dotknął miecugowa w Akademii Sztuk Przepięknych
        z tabliczką TVN kłamie to miał rację. Telewizja reżimowa oczywiście skłamała że został pobity!
        • Gość: free Re: proponuję IP: *.free.aero2.net.pl 10.01.15, 21:57
          ciebie młody to już całkiem pojebało za tego brudasa i cpuna powinienes od pierwszego lepszego woodstokowicza dostac w pape.Przejedz sie chociaz raz na festiwal a nie ogladaj urywki w telewizji Trwam.
          • emsiziomal Jako ćpun i brudas.... 10.01.15, 22:49
            ..pozwolę się wolfi zapytać..czysto hipotetycznie....
            ..kiedys skończysz gimnazjum i jako wilk...hipotetycznie...znajdziesz samicę ..hipotetycznie nie najsłabsza w stadzie....
            Hipotetycznie bedziecie mieli młode, które beda potrzebowały specjalistycznego badania w szpitalu......
            hipotetycznie odmówisz..bo bedzie na sprzecie naklejka WOSP?
            pytam hipotetycznie...bo i tak nie skumasz!
            • wolfenstein3d Re: Jako ćpun i brudas.... 13.01.15, 15:20
              jako moderator nie powinieneś być trollem forumowym. A z Andrzejusem możecie sobie piąteczki przybić.

Był niedawno artykuł na jakimś znaczącym portalu onecie chyba na ten temat.

po primo przelałem 20 zł na konto WOŚP z dopiskiem "na cel 23 finału WOŚP".

po drugo:
              "Gdy idę do szpitala to oczekuję, że będę leczony sprzętem medycznym zakupionym przez państwo z moich ciężko zarobionych pieniędzy, które w formie składki wpłacam od lat do ZUS.
              Jest to ponad 1.000 zł. składek co miesiąc!!! Nie chcę, by moje i innych pieniądze wpłacane do ZUS i inne podatki były marnotrawione przez armię niepotrzebnych nikomu urzędasów, co siedzą w biurach i pierdzą w stołki, a nam jedynie utrudniają życie! Te pieniądze mają iść konkretnie na leczenie mnie i innych podatników, a nie żeby jakiś Owsik czy inna jakaś fundacja robiła młodym ludziom wodę z mózgów, zbierała dodatkowy haracz, kolejny ukryty podatek, tym razem dobrowolny, a NFZ, Minister Arłukowicz i inne urzędasy śmieją się z nas-naiwnych, że sami dajemy kolejne pieniądze, mimo iż płacimy najwyższe składki w całej Europie!!! Ludzie, myślcie trochę, nie bądźcie jak te bezmózgie bydło! Nie dajcie się wciągać w ten cały cyrk i nie dawajcie na WOŚP ani żadne inne fundacje, nie wyręczajcie urzędników i państwa w ich obowiązku! Ja od 10 lat nie daję ani grosza na tych zbiórkach i wiem, że nie dokładam ręki do tego bagna. Musimy wymagać od państwa, by spełniało swoje konstytucyjne obowiązki."
              • e_werty Re: Jako ćpun i brudas.... 13.01.15, 21:59
                Musimy wymagać od państwa, by spełniało swoje konstytucyjne obowiązki

... proponujesz jakąś ruchawkę wszcząć?
                • wolfenstein3d Re: Jako ćpun i brudas.... 14.01.15, 11:10
                  Werty, idealnie pasujesz na woodstock
              • hiro_polska Re: Jako ćpun i brudas.... 14.01.15, 11:14
                wolfenstein3d napisał:
                > po primo przelałem 20 zł na konto WOŚP z dopiskiem "na cel 23 finału WOŚP".

> po drugo:
                > !! Ludzie, myślcie trochę, nie bądźcie jak te bezmózgie bydło! Nie dajcie się w
                > ciągać w ten cały cyrk i nie dawajcie na WOŚP ani żadne inne fundacje, nie wyrę
                > czajcie urzędników i państwa w ich obowiązku! Ja od 10 lat nie daję ani grosza
                > na tych zbiórkach i wiem, że nie dokładam ręki do tego bagna.
                widzę tu sprzeczność.rozdwojenie jaźni? ktoś zapomina na końcu postu jako kto zaczął pisać? popróbuj jeszcze raz ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                • e_werty Re: Jako ćpun i brudas.... 14.01.15, 13:42
                  rozdwojenie jaźni

...wilkołaki tak mają...
                  • hiro_polska Re: Jako ćpun i brudas.... 14.01.15, 20:58
                    wszystkie?
          • wolfenstein3d Re: proponuję 13.01.15, 14:49
            oglądałem tysiące zdjęć całych tłumów, widzę jak ci ludzie są poubierani i znam ludzi co tam się wybierają. Sama chołota.
            Na koncercie pod Nova parkiem też tacy podchodzili długie włosy dredy poklejone brudne ubrania tatuaże zarośnięci jak kozy
            pod wpływem narkotyków i pół nadzy
            parzący się w namiotach, narkomani i pokazujący cycki

a w Akademii Sztuk Przepięknych debile bezmózgi bo jak tamten z tabliczką TVN kłamie dotknął miecugowa, to krzyczeli przepraszamy.

za brak mózgu przepraszacie? i sruu do puszeczki 10 złotych. Na nową wille dla Owsiaka.
            Nikt sie nie zastanowi ile kosztuje Woodstock? 7-8 milionów.
            Choćbyś i nie zapłacił ani złotówki - i tak z ciebie zedrą - TVP która cały dzień emituje WOŚP zamiast pobierać kase za reklamy komercyjne, przeloty F16 nie wspomnę.

Wszystko z wielkim hukiem. A ile wynosi ta pomoc? Jakby odliczyć koszt zaangażowania państwa to wyszłoby na zero. A tak jest 0,005% całego budżetu na służbę zdrowia.
            To nawet nie jest kropla.
    • klodawa1952 Re: burak owsiak 13.01.15, 05:22
      wolfenstein3d napisał:

> wstawię sam link bez komentarza
      >
      > link
      Przy Tobie to opanowany wersal.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka