Dodaj do ulubionych

Dobry mechanik samochodowy

IP: *.gorzow.mm.pl 30.09.04, 23:25
i tani ma się rozumieć (i nie w garażu) - gdzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: joannadiablo Re: Dobry mechanik samochodowy IP: *.kam.pl 30.09.04, 23:40
      koło starej mleczarnii na Wyszynskiego jest dobry mechanik , nigdy nie
      składałam u niego reklamacji.Odradzam warsztat na wieprzycach tak mi kiedys
      miske olejowa przykleił ze wyjechałam za brame,a miska została w warsztacie.
      • marek_p Re: Dobry mechanik samochodowy 30.09.04, 23:44
        Gość portalu: joannadiablo napisał(a):

> koło starej mleczarnii na Wyszynskiego jest dobry mechanik , nigdy nie
        > składałam u niego reklamacji.Odradzam warsztat na wieprzycach tak mi kiedys
        > miske olejowa przykleił ze wyjechałam za brame,a miska została w warsztacie.

A ja sobie chwalę (nie wiem, czy o ten sam warsztat chodzi)
        • Gość: werty Re: Dobry mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.04, 23:53
          O inny - w tym pszczól nie remontuja...
    • Gość: Misio Re: Dobry mechanik samochodowy IP: *.gorzow.mm.pl 01.10.04, 07:56
      To co jest tylko jeden? Czy podałem zbyt ostre kryteria doboru ;-)
      • Gość: werty Re: Dobry mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 10:35
        A po co więcej? Przeciez w Gorzowie sa tramwaje...
        • Gość: mam malucha Re: Dobry mechanik samochodowy IP: *.gorzow.mm.pl 01.10.04, 10:55
          A ja wyjechałem z wrsztatu na Wyszyńskiego i odpadły mi dwa koła.
          • Gość: werty Re: Dobry mechanik samochodowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 10:58
            No to nie masz malucha a masz problem jak go usunąć z Wyszyńskiego... lezy tam
            jeszcze? daj znac zlomiarzom....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka