Gość: RIKI IP: *.gorzow.mm.pl 28.11.04, 23:38 Poczytajcie sobie... Buhahahah! serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2417385.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZG Re: GŁOŚNO O SŁYNNYM UNIWERSYTECIE ZIELONOGÓSKIM. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 17:02 Smutno ci pedale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc Przy całym szacunku... IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 29.11.04, 17:42 ale nie widzę powodu do śmiechu. To ciekawy pomysł. Widać że tam chcą coś zrobić. A na naszym Górczynie jakoś takiego pomysłu nie zauważyłem. Nienawiść do zielonki nie powinna zaćmiewać rozumu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: GŁOŚNO O SŁYNNYM UNIWERSYTECIE ZIELONOGÓSKIM. IP: *.gorzow.mm.pl 29.11.04, 20:21 buhahhahaha buhahhahaha buhahhahahaha.!!! dobre ,dobre ,nawet bardzo,nie darmo zielona wieś to kabaretowa stolyca RP. może z dłubiących w nosach i popijających po kątach tanie,miejscowe winiucho ale spragnionych wiedzy zielonych blokersów wyrosną kiedyś nowe Zychy,Danielaki,Bocheńskie czy inne tego typu lubuskie tęgie głowy. tak trzymać zielonogorzaki,tak trzymać,jestem z wami. buhahhahahahha !!! pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Ryki i jego przydupniki w komplecie ? IP: *.ztpnet.pl 29.11.04, 20:51 przeczytali ale ze zrozumieniem to już niekoniecznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI Re: GŁOŚNO O SŁYNNYM UNIWERSYTECIE ZIELONOGÓSKIM. IP: *.gorzow.mm.pl 30.11.04, 20:06 No.. bo to tylko potrafią zrozumiec "ęteligęci" z zielonej wioski. Buhahahah! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZET O Gorzowskim cisza-bo go NIE MA IP: *.kom / *.kom-net.pl 30.11.04, 21:22 Jest jakiś pomysł i od razu zawiść, ból wątroby. Zamiast biadolić, śmiać się z innych weźcie się w tym Gorzowie do pracy, wystąpcie z inicjatywą. WIEM...łatwiej drwić z innych gdy wątrąba z zawiści boli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI Re: GŁOŚNO O SŁYNNYM UNIWERSYTECIE ZIELONOGÓSKIM. IP: *.gorzow.mm.pl 01.12.04, 21:18 Już sie nie osmieszaj zet, bo od tych bzdur glowa boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: GŁOŚNO O SŁYNNYM UNIWERSYTECIE ZIELONOGÓSKIM. IP: *.ztpnet.pl 01.12.04, 22:05 brak ci argumentów Riki(czy jak tam sie nazywasz),to prawda z uniwerkiem...akurat tego to Gorzów może nam pozazdrościć,no ,ale tylko tego,bo przeciez Wy jestescie wielkomiejscką aglomreacją z tramwajami i osrodkiem Tv,gdzie nam do Was,nie?? poki co to my mamy Uniwersytet,jaki jest-taki jest,ale to i tak więcej niz u Was, ps.a najbardziej smiac mi sie chciało jak gorzowiaki próbowali przeforsować nazwę Uniwersytet Lubuski-nie dla psa kiełbasa!!!Trochę musicie się postarać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI Re: GŁOŚNO O SŁYNNYM UNIWERSYTECIE ZIELONOGÓSKIM. IP: *.gorzow.mm.pl 05.12.04, 21:39 Toś mnie rozbawił! Całe szczęście, że uniwersytet nie jest Lubuski i nie muszę się palić ze wstydu. Tak wszyscy kojarzą: zielonogórski? aha, z zielonej góry, tej wsi 100km od Gorzowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zielonka RULEZ Re: GŁOŚNO O SŁYNNYM UNIWERSYTECIE ZIELONOGÓSKIM. IP: *.ztpnet.pl 09.01.05, 20:24 :) No gdy powstawał Uniwerek, to cały Gorzów się kajał, aby przyłączyć ich dwa budyneczki do Zielonogórskich uczelni, po to, aby powstał Uniwerek Lubuski:) Były podchody, prośby, błaganie ze strony Gorzowa. Nikt głupi nie jest i powstał uniwerek na bazie uczelni, które były w Zielonej. Także Gorzów krytykując niwerek Zielonogórski jest kompletnie niespójny, bo nie tak dawno na kolanach prosił, aby stworzyć jedną uczelnię, a teraz tę uczelnię krytykuje:) buhahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolnoslazak Re: GŁOŚNO O SŁYNNYM UNIWERSYTECIE ZIELONOGÓSKIM. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 19:22 Popieram ciebie. Na poczatek troche kultury, a dopiero Uniwersytet. Gorzow ma po 100 km do kazdego masta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RIKI Re: GŁOŚNO O SŁYNNYM UNIWERSYTECIE ZIELONOGÓSKIM. IP: *.gorzow.mm.pl 09.01.05, 20:12 Zielona Góra ma ponad 100, to chyba jeszcze gorzej nie? Odpowiedz Link Zgłoś