zdzicha 12.05.02, 22:40 Czy jest w Gorzowie ulica albo plac im. Jana Pawła II? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdzicha Re: ul. Jana Pawła II 13.05.02, 23:18 Czy mógłby ktoś łaskawie udzielic odpowiedzi? Choćby negatywnej... zdrv zdzicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula_ Re: ul. Jana Pawła II IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 00:28 zdzicha napisał(a): > Czy mógłby ktoś łaskawie udzielic odpowiedzi? Choćby negatywnej... Łaskawie odpowiadam, że nie spotkałam się z taką ulicą w Gorzowie. Pozdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skok Re: ul. Jana Pawła II IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 07:42 Dokładnie nie wiem ale mam podejrzenia co placu naprzeciwko hitu. ps. j24 powinien wiedzieć pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ula_ Re: ul. Jana Pawła II 14.05.02, 07:54 Gość portalu: skok napisał(a): > Dokładnie nie wiem ale mam podejrzenia co placu naprzeciwko hitu. > > ps. j24 powinien wiedzieć No chyba faktycznie, coś mi się obiło chyba.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba_Wr Re: ul. Jana Pawła II IP: *.zsi.gorzow.pl / *.gazeta.pl 14.05.02, 10:56 ula_ napisał(a): > Gość portalu: skok napisał(a): > > > Dokładnie nie wiem ale mam podejrzenia co placu naprzeciwko hitu. > > > > ps. j24 powinien wiedzieć > No chyba faktycznie, coś mi się obiło chyba.. Jedziesz Górczyńską i naprzeciwko Hita skręcasz w lewo, w ul. bp. Pluty. Tą ulicą dojedziesz do placu Jana Pawła II - takie nowe bloki ułożone w kwadrat. Kuba_Wr Odpowiedz Link Zgłoś