Gość: Ewa 41 lat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 17:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: Do Pana sekretarza Ryszarda Knecia IP: 65.110.6.* 28.12.04, 18:31 Brawo ciekawy watek ,ciekawa pani może by tak więcej szczegółów? Akurat przyjechał do mnie mój serdeczny kolega z Finlandii miałem mu tyle pokazać w Gorzowie ale skoro w biurze promocji miasta pracuje taka blondynka może ona mu więcej pokaże . Jestem zainteresowany jutro tam dzwonie!!! Panie sekretarz Pan to masz łeb na karku! Promować Gorzów blondynkami i to jak tu pisze moja poprzedniczka Rozpustnicami to jest to!!! Jestem jak najbardziej ZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Re: Do Pana sekretarza Ryszarda Knecia IP: *.gorzow.mm.pl 28.12.04, 20:20 No brawo Ewuniu! A już myślałem, że swoje pióro odłożyłaś do lamusa. Odpowiedz Link Zgłoś
pandunia [...] 28.12.04, 22:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.04, 23:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZAKOCHANY [...] IP: *.proxyweb.net 29.12.04, 00:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna nikt [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 10:17 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
amb1 [...] 29.12.04, 12:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ant777 ale cenzurka! 29.12.04, 12:42 No no panie Błażeju ale pan szybki. Ale i tak zdążyłem przeczytać o pani z biura :) Swoją drogą, to co kogo obchodzi co człowiek robi po godzinach? Urzędnik powinien być rozliczany w godzinach swojej pracy. Inaczej dojdzie do absurdów. Co innego z politykami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: ale cenzurka! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 30.12.04, 03:29 Hey mrowka, Na tym watku ktos pokazuje naprawde co mysli i w jakim powazaniu ma forumowiczow... Taki maly hitlerek powiatowy.. Kopne...bo moge... Patetyczne... lecz w zdumiewajacy sposob zabawne... Choc glupie.... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Zaloze sie, ze watek zaczynal sie ciekawie... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 30.12.04, 03:26 Ciekawe jest ...zle! A wiec....wykopac! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowicz Re: Zaloze sie, ze watek zaczynal sie ciekawie... IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.04, 06:51 Czy to jakiś Błażej cenzuruje i decyduje? Nadal trwa komunistyczna cenzura? I kiedy to się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ei Re: Zaloze sie, ze watek zaczynal sie ciekawie... IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.04, 07:50 Błażeju Wendtke. Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Zaloze sie, ze watek zaczynal sie ciekawie... IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.04, 20:21 przeczytałam ten post zanim go usunięto. Był bez snsu, być może wyssany z palca, szkalujacy osobę, która łatwo mozna zidentyfikować. Ewa 41, to na pewno niedowartościowany facet. I powiedzieć Wam co on ma małego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Zaloze sie, ze watek zaczynal sie ciekawie... IP: *.gorzow.mm.pl 30.12.04, 20:21 Rozumek ma mały i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś