Dodaj do ulubionych

Mamy telewizję!

IP: *.gorzow.mm.pl 03.01.05, 20:38
"Oddział lubuski w Gorzowie i Zielonej Górze..."

Nie ma takiego czegos!!! Jest oddzaial w Gorzowie gdzie jest glowna siedziba
a w Zielonej Gorze to jest jedynie redakcja!!! I dlaczego to qrwa nazywa
Lubuska a nie TVP3Gorzow, przeciesz tak jest we wrzystkich oddzialach, to
nalezy rowniesz i tu zaznaczyc gdzie jak to naprawde wyglada i gdzie jest
golowna siedziba.
Obserwuj wątek
    • Gość: BIDEK Re: Mamy telewizję! IP: 213.25.30.* 03.01.05, 23:30
      Powód tylko jeden gosc jest z Czerwonego Wzgórka i nie ma bladego pojęcia ze
      jest to OTV Gorzów i taki znaczek powinien znajdować sie na ekranie, jak we
      weszystkich ośrodkach tv. Myślę że już nie długo dojdzie do normalności.
      • marek_p Mamy telewizję ? - wydaje mi się, że jeszcze nie! 04.01.05, 00:06
        Gość portalu: BIDEK napisał(a):

> Myślę że już nie długo dojdzie do normalności.

A ja myślę, że oni (zielonogórzanie) idą kolejny raz na wydrę.

Tak jak z KRS - gdzie metodą faktów dokonanych, wbrew ustawie sejmowej
        wykombinowali sobie siedzibę w Winnym Grodzie.

Tak jak z ARiMR, kiedy podjęto perfidne działania ponad prawem, napiętnowane
        przez NIK, złamano dyscyplinę budżetową itp, itd... myślę, że nawet nikt nie
        został za to ukarany dyscyplinarnie, bynajmniej nic mi o tym nie wiadomo.

Przyglądam się tej telewizji, gdyby ona była wynikiem kompromisu, ale Zielona
        Góra próbowała ją podstępnie wyrwać, na różne sposoby, z Gorzowa i przegrała.
        Okazuje się, że nie poddają się, próbują zmiejszych rozmiary porażki i widzę,
        że im się to udaje.

Spytajmy występującej tu na tym forum prawolewicy: Marka Surmacza, Rafała
        Zapadki i Ryszarda Kniecia, czy w temacie telewizji jest O.K. ?
        "Oddział lubuski w Gorzowie i Zielonej Górze...", gdyby Zielona Góra była
        wpisana w ustawie, nawet by słowa o Gorzowie przy okazji tej telewizji nie było.

Czy ktokolwiek z prawolewicy, może "Dzieczyna z Zawarcia", może "biznesmen od
        Bachalskiego", Waldemar Szadny, cokolwiek ze sprawą zrobią i zainterweniuje ?

Nie nic nie zrobią, nic też nie zrobili, kiedy biegałem za Olszewskim i po
        różnych klubikach parlamentarnych, żeby jak za czasów Caucesku nie przeniesiono
        nam telewizji do Zielonej.

Naprawdę nie nadaję się jako członek klubu "prawy_do_lewego".
        Zaraz mnie spróbują przerobić na radykała, ale wygodnie mieć takiego, co
        denerwuje się za Was i biega!
        Zobaczycie, nie przywalicie w stół to będą przecinać ustawę na swoją stronę,
        a potem o niej zapomną.

A ten Frejman, jaki miły gość, zobaczcie:
        "Jesteśmy telewizją, która ma służyć wszystkim lubuszanom - zapewniał Frejman."

Bezczelność nie zna granic!
        • marek_p Re: Mamy telewizję ? - wydaje mi się, że jeszcze 04.01.05, 00:10
          Niech prawolewica ruszy dupę, bo ja nic poza krytykowaniem z tym nie zrobię.
          Nie zadzwonie, ani nie napiszę.
          Patrzycie się tylko na kilka osób, którym cokolwiek chce się robić dla miasta,
          na Krzyckiego, Marcinkiewicza i kilku takich wariatów jak ja.

To miasto ma 126 tys. mieszkańców, solidnie opłacanych urzędników z magistratu
          oraz bardzo mądrych i szanowanych radnych.
          • marek_p Re: Mamy telewizję ? - wydaje mi się, że jeszcze 04.01.05, 00:18
            "Dyrektor Frejman wspominał wczoraj na konferencji prasowej, że w dalekiej
            perspektywie oddział czeka zmiana siedziby. Zapewnił jednak, że nie chodzi o
            przeprowadzkę z Gorzowa do Zielonej Góry."

Drzonków się marzy ?

"Szkoda tylko, że regionalnej telewizji nie mogą odbierać wszyscy mieszkańcy
            województwa. "Trójka" nie dociera bowiem do południowych miast takich jak Żary
            czy Żagań."

O proszę jaki zgrabny akcent.

Zaczynam doceniać przeciwnika... mam nadzieję, że w Gorzowie politykmajstry
            myślą o czymś jeszcze poza celą prezydenta.
            • mm333 Re: Mamy telewizję ? - zlikwidować 04.01.05, 07:23
              Jestem za likwidacją w całości tego twora pożerającego pieniądze podatników czyli nasze! To jest tak mały region ( a raczej dwa jeszcze mniejsze ), że na informacje lokalne wystarczy w całości 10min a na kulturalne też coś koło tego.
              Relacje sportowe ! dobre sobie .
              Tak krzyczę sobie i wiem, że jeden głos niczego nie załatwia-może ktoś jest jeszcze podobnego zdania?
              pzdr
              • Gość: PEN-61 Re: Mamy telewizję ? - zlikwidować IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.05, 09:56
                Największym błędem było utworzenie telewizji! Nie będzie już wiadomości z
                Poznania! Ciekawsze rzeczy dzieją się poza Gorzowem-szkoda pieniędzy na ten tzw
                ośrodek! Już widzę że czekaja mnie nudnawe programy-patrz Tv Wigor? Dlaczego
                jestem narażany na ogladanie Pani Pazurkiwicz? Osobiście wolalem Ewę Siwicką.
                Monikę Stachurską! Może należay rozwiązać równanie TELETOP+ TV3Gorzow=większa
                nuda!
                • angela.s Re: Mamy telewizję ? - zlikwidować 04.01.05, 14:14
                  Gość portalu: PEN-61 napisał(a):

> Największym błędem było utworzenie telewizji! Nie będzie już wiadomości z
                  > Poznania! Ciekawsze rzeczy dzieją się poza Gorzowem-
                  Co robisz na tym forum i w tym temacie? Idz tam, gdzie sie dzieja ciekawsze
                  rzeczy.

> ... Już widzę że czekaja mnie nudnawe programy-patrz Tv Wigor? Dlaczego
                  > jestem narażany na ogladanie Pani Pazurkiwicz?
                  Ktos Ci wlacza telewizor na okreslony program, przywiazuje do fotela i zabiera
                  pilota?
                • ryba24 Re: Mamy telewizję ? - zlikwidować 08.01.05, 13:03
                  Pazurkiewicz jak Pazurkiewicz ale ta rozesmiana blondyna jest tak wkurzajaca,
                  ze wtedy autentycznie nie da sie obejrzec i wysluchac informacji. Czy ktos Ja
                  utwierdza, ze tak wlasnie trzeba zeby pokazywac i że to tak profesjonalnie-
                  szok !
                • Gość: Guciu123 Re: Mamy telewizję ? - zlikwidować IP: *.gorzow.mm.pl 13.01.05, 12:30
                  TO NIE TV-TO DNO!!!!Szkoda pieniędzy na te wypociny
                  • marek_p Krytyka+ 13.01.05, 21:16
                    Gość portalu: Guciu123 napisał(a):

> TO NIE TV-TO DNO!!!!Szkoda pieniędzy na te wypociny

Konkretna opinia, wymaga konkretnej odpowiedzi - NALEŻY ZMIENIĆ SZEFA,
                    przyjdzie nowa miotła i będzie lepiej (to reguła).

W telewizji publicznej bardzo dużo pieniędzy jest marnowane na bzdury
                    totalne.
                    Wiadomości z regionu bardzo mnie interesują, chociaż dobór tematów jest
                    geograficzny (pod Centrum Biznesu układany) i to trzeba zmienić!
            • angela.s Re: Mamy telewizję ? - wydaje mi się, że jeszcze 04.01.05, 14:18
              marek_p napisał:

> "Szkoda tylko, że regionalnej telewizji nie mogą odbierać wszyscy mieszkańcy
              > województwa. "Trójka" nie dociera bowiem do południowych miast takich jak
              > Żary czy Żagań."

> O proszę jaki zgrabny akcent.

W lubuskiej to tak wyglada:
              "Teraz kłopoty z odbiorem mają m.in. mieszkańcy Żar, Żagania, Nowej Soli i
              Zielonej Góry.,,GL'' zapytała o to przedstawicieli TVP. - Nie ma na razie
              możliwości zwiększenia mocy sygnału."
        • Gość: Tom Re: Mamy telewizję ? - wydaje mi się, że jeszcze IP: *.ztpnet.pl 04.01.05, 16:30
          Widzę, że goszofffscy frustraci znów się odzywają! Może jeszcze powiedzcie, że
          województwo jest goszoffskie a nie lubuskie.
    • Gość: Gorzowianin Re: Mamy telewizję! IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.05, 09:54
      Całkowicie popieram wypowiedzi Marka_p.Jest oddział lubuski,siedziba w Gorzowie
      i co nie umiecie tego czytać.Jak coś jest w Gorzowie to natychmiast dodajecie
      przymiotnik "lubuski".Dlaczego w Zielonej Górze jest zielonogórskie?Sami
      robicie z Gorzowa Gorzówek.Województwo jest Lubuskie,są Lubuszanie a nie
      Zielonogórskie.Prawie każda instytucja z siedzibą w Gorzowie ma odpowiednik w
      Zielonej Górze.Zjednej strony ZG umie walczyć o swoje ale jednocześnie jest to
      wielkie marnotrawstwo społecznych pieniędzy dla zaspokojenia wybujałych
      ambicji.W tym województwie przy fałszywie pojętej dobroci nigdy nie będzie
      dobrze.
      • Gość: nicelus Re: Mamy telewizję! IP: *.dip.t-dialin.net 04.01.05, 11:24
        Gorzowianin napisał:

> Jak coś jest w Gorzowie to natychmiast dodajecie przymiotnik "lubuski".
        Dlaczego w Zielonej Górze jest zielonogórskie? <

przymiotnik jest zależny od tego, czy instytucja reprezentuje ponad
        stutysięczne miasto, czy ponad milionowe województwo.

gdy takie wypowiedzi jak twoja i marka_p zaczną dominować na tym forum, będzie
        to oznaczało, że większość lubuszan przeniosła się na forum zielonogórskie.
        wtedy można będzie forum zielonogórskie jako bardziej reprezentatywne
        przemianować na "lubuskie", a forum gorzowskie na "podforum miejskie dla
        gorzowa".

;)

• blic Re: Mamy telewizję! 04.01.05, 10:07
      Gość portalu: jarek napisał(a):

> Nie ma takiego czegos!!! Jest oddzaial w Gorzowie gdzie jest glowna siedziba
      > a w Zielonej Gorze to jest jedynie redakcja!!! I dlaczego to qrwa nazywa
      > Lubuska a nie TVP3Gorzow

Koniecznie chcesz się pokłócić z sąsiadami? O jakieś głupie napisy w rogu
      ekranu? W programie który oglądają tylko fanatycy? Przecież to głupie.
    • Gość: nicelus Re: Mamy telewizję! IP: *.dip.t-dialin.net 04.01.05, 10:51
      "W naszych programach staramy się pokazywać cały region, a nie tylko obie
      stolice. Jesteśmy telewizją, która ma służyć wszystkim lubuszanom - zapewniał
      Frejman."

bardzo mądre słowa i oby okazały się prawdziwe. województwo lubuskie ma
      ośmiokrotnie więcej mieszkańców niż gorzów. nie dla gorzowa, lecz dla lubuszan
      jest ta telewizja przewidziana. obie stolice do kupy nie mają nawet ćwierci
      mieszkańców województwa. większość lubuszan ma większe problemy i szersze
      horyzonty myślowe niż tylko walka obu stolic o instytucje.

• Gość: jarfas Re: Mamy telewizję! IP: *.vwes.pl.local / *.vwes.pl 04.01.05, 12:14
      Jeżeli ma tak zostać, czyli TVP3 Lubuska a nie TVP3 Gorzów to może trzeba
      zmienić TVP3 Warszawa na TVP3 Mazowsze?
      • Gość: gorzowianin Re: Mamy telewizję! IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.05, 14:26
        Proszę przeczytać artykół zamieszczony bez animozji w portalu Gorzów24.pl.Jest
        poprostu telewizja lubuska.A że logo winno być Gorzowa to nie ulega
        wątpliwości.Z siedziby w Gorzowie jest program nadawany dla Lubuszan.A wogóle
        to kolejny temat na linii Gorzów Zielona Góra.
    • Gość: Obserwator Re: Mamy telewizję! IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.05, 14:31
      "...Będą sylwetki ciekawych kobiet, przeglądy prasy kobiecej oraz porady
      psychologów i kosmetologów..." - dodajcie znaczek "Club" i paru zniewieściałych
      umięśnionych facetów przbijających obrazek do ściany i bedzie super... Potem
      pokażmy naszego esportowego glinę (telewizyjnego) męża znanej redaktorki
      gorzowskiej ... i już mamy TVP ... prawdziwy "Club" oszołomów z prawa i z lewa,
      ktorzy sami nie mają wizji jakiejkolwiek telewizji... a kto to jest
      Frejman? "Club" go opłaca czy jak?
      • Gość: Kemor Re: Mamy telewizję! IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.05, 16:49
        Jestem ciekawy dlaczego Zielona Góra nie nazwała np.uniwersytet lubuski tylko
        zielonogórski{zresztą marnej jakości programu nauczania},albo np. port lotniczy
        Zielona Góra a nie lubuski lub chociaż Babimost,bo tam się znajduje.
        Prędzej by im serce pękło jak by to miało być lubuskie,ale do telewizji Gorzów
        to się strasznie pchają i nazywają ją lubuską,bo gdyby był ośrodek w zielonej
        to by sobie nazwali TV Zielona Góra ,ale jest w GORZOWIE itu na zawsze zostanie!
        Więc falubaziki wara wam od naszej telewizji!!!
        • Gość: Roman Re: Mamy telewizję! IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.05, 17:01
          Niech się pan Frejman nie ośmiesza z tymi wypowiedziami o zmianę siedziby TV
          lubuskiej nawet gdyby to miało być w dalekiej przyszłości. Nie wiadomo czy po
          pełnieniu funkcji p.o.dyrektora oddziału TV jeszcze się utrzyma na tym
          stanowisku w co bardzo wątpię. Napewno w kwietniu będzie już ktoś inny i
          mądrzejszy może z Gorzowa na tym stanowisku i wtedy nie będzie takiego głupiego
          gadania. A swoją drogą apeluję do gorzowskich polityków bądźcie czujni by nie
          było tak jak to miało miejsce np. z ARiMR, KRS lub izbą skarbową,bo później
          będzie za późno żałować.
        • Gość: BIDEK Re: Mamy telewizję! IP: 213.25.30.* 04.01.05, 17:08
          Kemor dobrze piszesz. To sa jak pasozyty, bez innych nie dali by rady
          egzystowac. Przyklady mozna mnozyc, a wyglaszanie negatywnych opini nt. naszego
          sadownictwa i pisanie brednych listow do ministerstwa to Kawka byl przy nich
          mały pikuś.
    • marek_p Reagujcie! 04.01.05, 19:01
      Ten człowiek (Frejman) przez 3 miesiące może bardzo wiele złego zrobić
      dla Gorzowa.
      Nie wiem jakie ma kwalifikacje, prawdopodobnie bardzo wysokie, skoro
      jest niezastąpiony tu i tam, wiem tylko, że nawet w Zielonej Górze
      to postać kontrowersyjna (tak bynajmniej wynika z wypowiedzi na forum
      Zielonej Góry).

Tacy ludzie są zdolni do akcji typu skok na ARiMR czy KRS.
      Wydaje im się, że są ponad prawem - sejm dla śmiertelników, nie dla WYBRAŃCÓW.

Nie czekajcie na Rafała Zapadkę, czy innych członków klubu prawolewicy.
      Oni mają swoje ważniejsze sprawy i SMS-y.

Jeśli w ciągu kilku dni nie będzie protestów to zrobią wyłom w nazewnictwie
      ośrodków - będzie 16 normalnych ośrodków regionalnych (m.i. TVP3 Bydgoszcz,
      TVP3 Opole, TPV3 Poznań) i jedna poczwara lubuska.

Reagujcie, gdyby ten ośrodek zrodził się z kompromisu, to zgoda, ale tu zgody
      nie było - były za to podchody, żeby mam dobrze już zakorzennioną telewizję
      ukraść!

W telewizji Warszawie, czy w Krajowej Radzie są ludzie o zdrowych zmysłach,
      dziwię się, że tę kontrowersyją postać jaką jest Frejman tak faworyzują,
      dla mnie to niepojęte... może jest aż tak dobrych fachowcem od marketingu
      czy biznesmenem, ALE, KURDE, NIE MOŻE DZIAŁAĆ WBREW USTAWIE SEJMOWEJ! - chyba,
      że to bóg jakiś, a władze TVP są jego tajnymi wyznawcami.

Reagujcie, nikt za nas tego nie zrobi.
      • andy54 Re: Gorzowscy posłowie! do boju! 04.01.05, 19:58
        Mam pytanie i wniosek jednocześnie do Pana posła Jakuba Derecha-Krzyckiego.
        Jestem Panu głęboko wdzięczny za pomoc w walce o zatrzymanie oddziału TVP oraz
        NSA w Gorzowie. Czy byłby Pan uprzejmy przekazać mieszkańcom Gorzowa
        informację, dlaczego oddział TVP3 w Gorzowie nazywa się nadal Lubuski a nie
        Oddział TVP Gorzów? Ostatnio bo w niedzielę, miałem przyjemność uczestniczyć w
        imprezie rowerowej w Skwierzynie, gdzie reporterzy z oddziału telewizji
        regionalnej kręcili na ten temat materiał, emitowany w wieczornym Teleskopie
        Lubuskim.Na moje pytanie dlaczego nazywają sie TVP Lubuska, panowie
        dziennikarze odpowiedzieli że tak będzie nadal i koniec kropka. W Kujawsko -
        Pomorskim jest oddział TVP Bydgoszcz, choć też są dwie stolice wojewódzkie. Czy
        to znowu działanie niewidzialnej ręki "wszechwładnego" /może już niedługo znów/
        marszałka Zycha? Jako mieszkaniec Gorzowa stanowczo domagam się równego
        traktowania mojego miasta na równi z innymi w Polsce. Albo przemianowania
        ośrodków TVP na Zachodniopomorski, Pomorski, Małopolski, Mazowiecki,
        Świętokrzyski,Śląski, Wielkopolski itd. Stanowczo proszę i domagam się reakcji
        posłów gorzowskich w niniejszej sprawie. Czujemy się ponownie manipulowani
        przez sąsiadów z południa województwa. Myślę że zdecydowana większość
        mieszkańców Gorzowa oczekuje na stanowczą reakcję naszych posłów w tej sprawie.
        • marek_p Re: Gorzowscy posłowie! do boju! 04.01.05, 21:32
          andy54 napisał:

> Mam pytanie i wniosek jednocześnie do Pana posła Jakuba Derecha-Krzyckiego.

Andy - napisz, proszę, do władz telewizji, a nie na forum do posła, który i tak
          jest po naszej stronie.
          Mamy rację i argumenty. Teraz potrzebujemy trochę odwagi cywilnej i zwykłej
          chęci.
          • andy54 Re: Gorzowscy posłowie! do boju! 04.01.05, 21:56
            Ok. Marek napiszę choćby zaraz , ale do kogo? Masz jakiś konkretny adres, link,
            mail? A to że mamy Krzyckiego po naszej stronie to oczywiste. Ja nie robię mu
            wyrzutów, tylko myślę że wie wiecej ode mnie dlatego piszę na forum. Bo wiem że
            czyta.
          • Gość: jezyk Re: Gorzowscy posłowie! do boju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:05
            Zal mi ciebie gorzowski pacanie.
            Piszcie listy do telewizji, zrobcie sobie ten napis w rogu ekranu TVP Gorzow i
            co tam jeszcze chcecie. Malo to telewizji na swiecie? Tej waszej gorzowskiej i
            tak nikt nie bedzie ogladal poza wami.
            ODWAGI PACANY, ODWAGI. TVP GORZOW to brzmi dumnie.

P.S. zlodzieje i histerycy.
            • Gość: jezyk Re: Gorzowscy posłowie! do boju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:07
              a tak poza tym to juz dawno powinni zlikwidowac to chore wojewodztwo. za duzo w
              nim pasozytow.
              • Gość: Alan Re: Gorzowscy posłowie! do boju! IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.05, 22:35
                I tutaj się w całej rozciągłości zgadzam.
            • Gość: Telewidz Re: Gorzowscy posłowie! do boju! IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.05, 22:10
              Sam jesteś jełopem i pacanem. Nikt Cię tu nie prosił zasrany falubazie z Twoimi
              wypierdkami filozoficznymi.Spadaj do siebie na wieś.Niedługo Ci podłączą nowy
              kanał TVP Gorzów.
              • Gość: jezyk Re: Gorzowscy posłowie! do boju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 20:27
                po pierwsze to nie jestem zadnym falubazem pacanie, a po drugie to mi podlacza
                jak bede chcial jelopie.
                a na wsi sie mieszka calkiem wygodnie i przyjemnie.
    • Gość: gorzowiak Re: Mamy telewizję! IP: *.gorzow.mm.pl 04.01.05, 21:40
    • Gość: ? marek_p ma rację!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 10:28
      Jak znam realia życia, to zielonogórzanie się jeszcze nie poddali.
      Dlatego trzeba reagować w dwóch sprawach.

1. TVP Gorzów a nie TVP Lubuska!
      2. Żaden Frejman! Albo gorzowianin albo spoza województwa!

Argumenty?

ad 1. nazewnictwo innych oddziałów TVP w Polsce
      ad 2. Frejman jest uwikłany w postępowanie prokuratorskie dotyczące malwersacji
      w Centrum Biznesu. Nie wiem czy jest winny czy nie, ale postepowanie to już
      wystarczająca przyczyna do rezygnacji z ubiegania się o fotel dyrektora TVP
      Gorzów.

Do kogo pisać?
      1. Telewizja Polska do prezesa(Jan Dworak), członków zarządu, dyrektora TVP3.
      2. Do Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji!
      3. Do posłów

Ja działam i wysyłam. A Wy?
      • Gość: jarfas Re: marek_p ma rację!!!!!! IP: *.vwes.pl.local / *.vwes.pl 05.01.05, 12:54
        Jestem w 100% za!
    • Gość: zielonogórzanin Re: Mamy telewizję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 12:53
      to jak się nazywa wkońcu ta telewizja
      TV3 GORZÓW, TV3 ZIELONA GÓRA, czy TV3 LUBUSKA?
    • Gość: zielonogórzanin Re: Mamy telewizję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 13:46
      ale zachym jesteś w 100%,
      za Zielonogórską , Gorzowską
      czy Lubuską telewizją ?
      • Gość: jarfas Re: Mamy telewizję! IP: *.vwes.pl.local / *.vwes.pl 05.01.05, 14:27
        tylko i wyłącznie za TVP3 Gorzów
    • Gość: nicelus Re: Mamy telewizję! IP: *.dip.t-dialin.net 05.01.05, 16:31
      czasem oglądam w internecie telekurier. jak dla mnie to nadal jest tylko tvp
      oddział w poznaniu. ma on trzy redakcje: w poznaniu, w gorzowie i w zielonej
      górze. jeżeli nie wierzycie to sprawdźcie sami:

www.poznan.tvp.pl

czy już ktoś zna adres internetowy tvp oddziału w gorzowie?
      • Gość: jezyk Re: Mamy telewizję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 20:37
        TVP Zielona Gora, to jest bardzo dobry pomysl. Jezeli w Gorzowie bedzie glowne
        studio tej telewizji to dla rownowagi powinna sie ona wlasnie tak nazywac.
        Bardzo dobry pomysl!
    • Gość: Bartosz Proksinski Re: Mamy telewizję! IP: *.teleton.pl / *.teleton.pl 06.01.05, 16:59
      Maly twscik
    • Gość: werty Re: Mamy telewizję! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 13:28
      Ludzie!!! alescie sie rozpisali... (nawet czytać wszystkiego sie nie chce....)

Czy to napawdę ważne jest jak sie nazywa i gdzie sie mieści TV???
      Mam wrażenie ze tracicie mase energii na spory o niczym...

Ja chciałbym ogladać telewizje DOBRĄ - i to powinno być jej miernikiem - a nie
      nazwa.... lub lokalizacja.

Te kilka miejsc pracy jakie wygeneruje TV i tak zostana obsadzoen
      przez "swoich" ludzi, niezależnie gdzie będzie siedziba czy jaka będzie nazwa -
      najwyżej dostana zwrot kosztów dojazdu do pracy...
      • boberzary Re: Mamy telewizję! 13.01.05, 21:31
        Brawo w koncu macie telewizje teraz musicie poczekać aż na waszą wiochę
        zapuszczą internet, u nas w Żarach telewizje mieliśmy już za niemców No ale nie
        każde miasto jest tak rozwinietę jak moje GRATULACJE
    • marek_p REAGUJCIE ! 13.01.05, 21:31
      Gość portalu: jarek napisał(a):

> "Oddział lubuski w Gorzowie i Zielonej Górze..."

Pan Frejman niech zechce zapoznać się z Ustawą sejmową dotyczącą terenowych
      oddziałów - podaję bardzo dokładne namiary:

Art 26 punkt 2a) - Dziennik Ustaw z 2004r. nr 91 poz.874

Proszę - zareagujcie - to nie prawda, że Wasz głos nic nie znaczy.
      "Kropla drąży skałę", a czasami "jedna przechyla czarę goryczy".

Namawiam do spokojnych i zrównoważonych, a jednocześnie stanowczych wypowiedzi.
      PRAWO MA BYĆ PRZESTRZEGANE (zapis ustawy sejmowej jest jednoznaczny)!
      a precedensów w nazewnictwie ośrodków nie będziemy tolerować.

Kilka przydatnych adresów:

Komisja etyki
      e-mail: etyka@waw.tvp.pl.

Kierownik Działu PR i Komunikacji Wewnętrznej
      Biura Marketingu i Promocji
      e-mail:marcin.bochenek@waw.tvp. pl

Rzecznik TVP S.A.
      e-mail: rzecznik.tvp@tvp.pl

a przede wszystkim ZARZĄD TVP:
      ww2.tvp.pl/tvppl/669,2003072449968.strona
      i szefostwo TVP3
      ww2.tvp.pl/tvppl/1355,2004021280400.strona
      WYGRAMY TYLKO MUSIMY GRAĆ, a nie przechodzić obojętnie !!!
      • Gość: zg Re: REAGUJCIE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.05, 21:40
        eh Gorzowiaki, Gorzowiaki:) tak się w Gorzowie leczy kompleksy:( Chyba od
        tygodnia nic nie robisz tylko piszesz wnioski. Mnie to tam grzeje jak się
        nazywa ta TV. Ta cała akcja pokazuje stopień kompleksów, jaki u Gorzowiaków
        występuje. Wiele hałasu o nic:) kiedyś była wojna o umiejscowienie na mapie
        pogody, teraz ta szopka:) Kupa śmiechu.. eh Gorzowiaki, te Wasze kompleksy,
        szkoda słów. Wiecie co: Damy Wam tę nazwę, ale weźcie tych brudasów z gorzowa
        typu RIKI z zielonogórskiego forum. Aby się zachowywać tak jak oni, to trzeba
        być chyba Gorzowiakiem, w dodatku zakompleksionym, który sprawia wrażenie jakby
        całe życie był w dupę kopany przez Zieloną Górę, i chłopaki bluzgami leczą
        kompleksy. Powodzenia w walce o TVP Gorzów. Na tym się nie skończy. Następnym
        razem protestujcie, gdy na mapie pogody chmurka z deszczem będzie przykrywać
        nazwę Waszego miasta. Powodzenia państwo zakompleksieni.
        • marek_p Re: REAGUJCIE ! 13.01.05, 21:58
          Gość portalu: zg napisał(a):

> eh Gorzowiaki, Gorzowiaki:) tak się w Gorzowie leczy kompleksy:( Chyba od
          > tygodnia nic nie robisz tylko piszesz wnioski.

Żałuję, nie mam aż tyle czasu dla mojego miasta, chociaż chciałbym mieć.

> Wiele hałasu o nic:) kiedyś była wojna o umiejscowienie na mapie pogody,

To też ja. Wyrwałem wtedy z letargu politykmajstrów. Załawiliśmy wspólnie
          codzienną, darmową promocję naszego miasta.

Jest jeszcze wiele rzeczy do załatwienia:
          - lepsze drogi w kierunku cywilizacji (na zachód),
          - normalne koleje, które jakiś burak blokuje i nie chce im pozwolić przez
          Gorzów jeździć,
          - małe lotnisko do obsługi biznesu,
          - normalne traktowanie szpitala wojewódzkiego przez budżet samorządu
          województwa,
          - rozbudowa dróg w mieście i budowa trakcji tramwajowej na Górczyn przy
          wsparciu (75%) środków z Unii Europejskiej ("dziś", bo "jutro" będzie za późno),
          - uczelnia (jedna a solidna) i wiele innych spraw, o których rozmawiać trzeba
          • marek_p DONOS DO ABW ! 23.01.05, 12:16
            Skoro Telewizja Publiczna ma w dupie (nie cenzorować) stanowione przez Sejm
            Rzeczpospolitej Polskiej prawo to może nie się sprawą zajmie Agencja
            Bezpieczeństwa Wewnętrznego.

Taki Frejman to przecież nie jest bóg, żeby jego prawo było nad stanowionym
            przez parlament.

Do dziś nie otrzymałem odpowiedzi z telewizji, czy ktoś takową uzyskał ?
            Oni nie muszą odpowiedać na interwencje z przyjemnością - ONI, K..WA, MAJĄ
            TAKI OBOWIĄZEK !
            Za to im płacimy z podatków (+abonament). To telewizja publiczna, nie prywatna
            fabryka lodów!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka