Dodaj do ulubionych

Brawo Zdzisław Kałamaga

IP: *.gorzow.mm.pl 28.01.05, 22:18
Zdzisław Kałamaga,
dla mnie to człowiek godny miana prawdziwego Gorzowianina.
brawo panie Zdzisławie,
trzymam za Pana kciuki!!!!!

pzdro
Obserwuj wątek
    • Gość: Bernard Re: Brawo Zdzisław Kałamaga IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 28.01.05, 23:33
      Hey karolek lat 9i pół,
      A kto to ten caly...Kalamaga???
      Pozdrawiam
      • Gość: klient Nic nie kupujcie w Marsach Kałamagi IP: *.gorzow.mm.pl 29.01.05, 09:43
        Jezeli stać go na wydawanie pieniędzy na wysokie zarobki tych związanych z
        żużlem to niech płaci.Ja już nic u niego nie kupię.I namawiam do trgo innych.
      • Gość: karolek lat 9i pół Re: Brawo Zdzisław Kałamaga IP: *.gorzow.mm.pl 29.01.05, 10:57
        Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Hey karolek lat 9i pół,
        > A kto to ten caly...Kalamaga???
        > Pozdrawiam

hey Bernard

ten cały...Kałamaga,
        to gość bez którego dzisiaj gorzowski żużel zwyczajnie by nie istniał.
        cieszę sie więc niezmiernie z faktu że choć to jedno w tym mieście ,naszymi
        wspólnymi gorzowskimi siłami udało się uratować przed degradacją.

fanem żużla też zresztą jestem.

pzdro
        • Gość: Bernard Re: Brawo Zdzisław Kałamaga IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 29.01.05, 21:02
          Hey karolek lat 9i pół ,
          Dziekuje za informacje...
          Juz lubie faceta...
          :)
          Pozdrawiam wirazowato...
    • Gość: Gubernator Alaski Re: Brawo Zdzisław Kałamaga IP: 213.25.30.* 29.01.05, 12:17
      Życze Kałamadze żeby udało mu się postawić na nogi gorzowski
      żużel, żeby w przyszłym roku druzyna znalazła się w ekstraklasie.
      Dla mnie gość jest wporządku.
      • Gość: gorzowianin Re: Brawo Zdzisław Kałamaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:28
        Zgadzam się, że Kałamaga postawi gorzowski żużel na nogi. Nie zdziwię się jeśli
        w ciągu 2-3 lat Mars RTV-AGD zdobędzie tytuł mistrza Polski. Należy jednak w
        końcu wypieprzyć z klubu politruka Guzendę i wiele gadającego z nic nie
        robiącego Komarnickiego. Niech Kałamaga obsadzi zarząd profesjinalistami.
        • lebstrefa Re: Brawo Zdzisław Kałamaga 29.01.05, 21:34
          Ale fajnie
        • Gość: zaza Re: Brawo Zdzisław Kałamaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 21:40
          "...Niech Kałamaga obsadzi zarząd profesjinalistami...."

Czyli kim?

Widzisz jakichś "profesjonalistów"? - chyba że w przekretach... tych ci u nas
          nie brak...
          • Gość: tylko Stal_KS Re: Brawo Zdzisław Kałamaga IP: *.gorzow.mm.pl 30.01.05, 10:03
            Ludzie dajcie spokoj!!
            Zamiast cieszyc sie, ze prezes Kalamaga wchodzi w zuzel, to niepotrzebnie sie
            sprzeczacie. Ja gleboko wierze,ze uda mu sie uratowac gorzowski zuzel. Co
            wiecej mam nadzieje, ze NASZ Klub stanie sie profesjonalnie zarzadzana
            organizacja.
            Wszyscy powinnismy trzymac kciuki za ludzi, ktorzy walcza o STAL.
            Nie moge tez zgodzic sie, ze Panowie Guzenda i Komarnicki nic nie robia.
            To jest kompletna nieprawda!
            Nalezy tez pamieta, ze oprocz Kalamagi, Guzendy, Komarnickiego sa jeszcze inne
            osoby, ktore walcza o NASZA Stal. Nie zapominajmy o Panach: Jan Kos, Maciej
            Mularski i wielu wielu innycj anonimowych.
            Trzymajmy za nich kciuki, zebysmy mogli cieszyc sie na jesien z awansu NASZEJ
            druzyny do Ekstraligi!!
            Pozdrawiam kibicow Stali Gorzow!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka