Dodaj do ulubionych

RIKI - to nie dziecko - a Ryszard Rachlewicz z RZ

IP: *.gorzow.mm.pl 30.01.05, 22:57
z Radia Zachód - taki stary - a taki głupi !!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: RIKI Re: RIKI - to nie dziecko - a Ryszard Rachlewicz IP: *.gorzow.mm.pl 30.01.05, 23:49
      Skąd wiesz? Byłem z Tobą na randce? Przedstawiałem się po pijanemu? A może
      zauroczony w łóżku? Ja nie pamiętam. Któraś Ty? Któraś?
      • Gość: zg [...] IP: *.ztpnet.pl 31.01.05, 00:50
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: kibic Re: RIKI - to nie dziecko - a Ryszard Rachlewicz IP: *.ek.zgora.pl 01.02.05, 20:27
      jak ktoś mi powie ,że hiro też ma więcej niż 13 lat to bedę zupełnie zaskoczony
    • Gość: Zbigniew M. Re: RIKI - to nie dziecko - a Ryszard Rachlewicz IP: *.ztpnet.pl 01.02.05, 21:18
      Od dawna Ryśka o to podejrzewałem
      • Gość: zg Re: RIKI - to nie dziecko - a Ryszard Rachlewicz IP: *.ztpnet.pl 02.02.05, 00:54
        A ja wam mowie ze to wasz przyszly prezydent.Spelnia gorzowskie normy:)wiecie
        jakie?No to wam powiem-chamstwo,prostactwo,klam ,zlodziejstwo,debilizm,fanatyzm
        itp.no juz starczy.Po Tadziu zlod...:) wybierzcie go prosze!!!
    • Gość: ccc zg - riki to partner w sam raz dla ciebie! IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 02.02.05, 10:51
      twój poziom niczym nie odbiega od tego, którego krytykujesz. Ponieważ jesteś
      takim samym prostakiem jak on więc boli cię co pisze. Po prostu to do ciebie
      dociera.
      • Gość: zg Re:partner ale dla Ciebie IP: *.ek.zgora.pl 02.02.05, 19:36
        Nie no teraz obrazilem sie :( ja i on -podobni -dwa prostaki? Juz tak
        schamialem na tym forum gorzokowym??? A taki bylem grzeczny. Ale dzieki za
        uwage -poprawie sie i przepraszam wszystkich za moje ostre slowa:)pzdro
    • Gość: Rikki Re: RIKI - to nie dziecko - a Ryszard Rachlewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:20
      Po pierwsze nie czuję się stary.
      Po drugie nie wydaje mi się abym był głupi.
      Po trzecie proszę nie obrażać po nazwiskach nie mając 100% pewności czy to jest
      ta osoba, którą macie na mysli.
      Po czwarte jestem Ryszard Rachlewicz z Radia zachód, ale...
      po piąte nawet nie wiem o co chodzi bo nie ja podpisuję się RIKI
      Po szóste wiele lat temu przybrałem nick "rikki" przez dwa "k".
      • Gość: rikki Re: RIKI - to nie dziecko - a Ryszard Rachlewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:22
        po siódme:
        dowód:
        ades IP RIKIego IP: *.gorzow.mm.pl
        mój widać na górze
    • Gość: 1 [...] IP: *.ztpnet.pl 02.02.05, 22:28
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Guciu123 Re: RIKI IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.05, 17:58
        Panie Rachlewicz,chyba pana nie zdziwiło,że dla wielu zgorzkniałych analfabetów
        na tym forum "K" i "KK" to jedno i to samo?Niech pan od nich nie wymaga zbyt
        wiele.Czego się Jaś nie nauczył,tego Jan nie będzie umiał.Ha Ha Ha!!!Pozdrawiam
        pana.
    • Gość: werty Re: RIKI - to nie dziecko - a Ryszard Rachlewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:18
      O co tu chodzi???? KK czy K... Jakieś Ryki o jakimś Riki...

Kim on jest ze taki watek sie snuje????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka