Gość: Magda IP: *.gorzow.mm.pl 30.01.05, 22:57 z Radia Zachód - taki stary - a taki głupi !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RIKI Re: RIKI - to nie dziecko - a Ryszard Rachlewicz IP: *.gorzow.mm.pl 30.01.05, 23:49 Skąd wiesz? Byłem z Tobą na randce? Przedstawiałem się po pijanemu? A może zauroczony w łóżku? Ja nie pamiętam. Któraś Ty? Któraś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg [...] IP: *.ztpnet.pl 31.01.05, 00:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: RIKI - to nie dziecko - a Ryszard Rachlewicz IP: *.ek.zgora.pl 01.02.05, 20:27 jak ktoś mi powie ,że hiro też ma więcej niż 13 lat to bedę zupełnie zaskoczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbigniew M. Re: RIKI - to nie dziecko - a Ryszard Rachlewicz IP: *.ztpnet.pl 01.02.05, 21:18 Od dawna Ryśka o to podejrzewałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: RIKI - to nie dziecko - a Ryszard Rachlewicz IP: *.ztpnet.pl 02.02.05, 00:54 A ja wam mowie ze to wasz przyszly prezydent.Spelnia gorzowskie normy:)wiecie jakie?No to wam powiem-chamstwo,prostactwo,klam ,zlodziejstwo,debilizm,fanatyzm itp.no juz starczy.Po Tadziu zlod...:) wybierzcie go prosze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc zg - riki to partner w sam raz dla ciebie! IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 02.02.05, 10:51 twój poziom niczym nie odbiega od tego, którego krytykujesz. Ponieważ jesteś takim samym prostakiem jak on więc boli cię co pisze. Po prostu to do ciebie dociera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re:partner ale dla Ciebie IP: *.ek.zgora.pl 02.02.05, 19:36 Nie no teraz obrazilem sie :( ja i on -podobni -dwa prostaki? Juz tak schamialem na tym forum gorzokowym??? A taki bylem grzeczny. Ale dzieki za uwage -poprawie sie i przepraszam wszystkich za moje ostre slowa:)pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rikki Re: RIKI - to nie dziecko - a Ryszard Rachlewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:20 Po pierwsze nie czuję się stary. Po drugie nie wydaje mi się abym był głupi. Po trzecie proszę nie obrażać po nazwiskach nie mając 100% pewności czy to jest ta osoba, którą macie na mysli. Po czwarte jestem Ryszard Rachlewicz z Radia zachód, ale... po piąte nawet nie wiem o co chodzi bo nie ja podpisuję się RIKI Po szóste wiele lat temu przybrałem nick "rikki" przez dwa "k". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rikki Re: RIKI - to nie dziecko - a Ryszard Rachlewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 11:22 po siódme: dowód: ades IP RIKIego IP: *.gorzow.mm.pl mój widać na górze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 [...] IP: *.ztpnet.pl 02.02.05, 22:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guciu123 Re: RIKI IP: *.gorzow.mm.pl 03.02.05, 17:58 Panie Rachlewicz,chyba pana nie zdziwiło,że dla wielu zgorzkniałych analfabetów na tym forum "K" i "KK" to jedno i to samo?Niech pan od nich nie wymaga zbyt wiele.Czego się Jaś nie nauczył,tego Jan nie będzie umiał.Ha Ha Ha!!!Pozdrawiam pana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: RIKI - to nie dziecko - a Ryszard Rachlewicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 19:18 O co tu chodzi???? KK czy K... Jakieś Ryki o jakimś Riki... Kim on jest ze taki watek sie snuje???? Odpowiedz Link Zgłoś