Gość: Bernard IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 14.02.05, 18:56 Kwiatki i czekoladki dla wszystkich (Pan). Oczywiscie tylko takie "forumowe" czyli gadane... Pozdrawiam walentynkowato Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: Happy Valentine's Day! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 14.02.05, 21:38 A w Gorzowie co??? Walentynek sie nie obchodzi??? Nikt nikogo nie kocha??? Oooo, jak smutno... Ja was wszystkie pacany bardzo kocham...:) :) :) Lepiej? Pozdrawiam serduszkowato Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Happy Valentine's Day! 14.02.05, 22:39 Bernard, tu u nas się ludziska kochają....ale nie publicznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Happy Valentine's Day! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 14.02.05, 23:15 Hey gorzowianka, Publiczne to sa toalety... Powiadomnie mnie ze sie kocha na internecie to zupelnie normalna sprawa... Wstyd to na opozycje glosowac!!! he he he Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Happy Valentine's Day! 14.02.05, 23:19 > Publiczne to sa toalety... Fuj. Ale porównanie. Szalet jest miejski. > Powiadomnie mnie ze sie kocha na internecie to zupelnie normalna sprawa... Aaaaa, to Ciebie miał ktoś poinformować, że Cię kocha.... a ja tu o szaletach rozprawiam.... ;-) > Wstyd to na opozycje glosowac!!! Wstyd to kraść Bernard, nie głosować. pójdę i zagłosuję. Zgadnij na kogo? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wniosek SZCZĘŚCIARZ Z BENKA IP: *.gorzow.mm.pl 14.02.05, 23:59 ALE SZCZĘŚCIARZ Z CIEBIE - JAKAŚ NOWOFORUMÓWKA PRZYKLEIŁA CI SIĘ DO DUPY. KORZYSTAJ, KORZYSTAJ, BO ZA KILKA DNI OTRZEŹWIEJE, CZYLI POZNA SIĘ NA TOBIE. A PANI RADZĘ POCZYTAĆ KILKA POPRZEDNICH WĄTKÓW, ZWIĄZANYCH Z IDIOTĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: SZCZĘŚCIARZ Z BENKA 15.02.05, 00:03 Gość portalu: Wniosek napisał(a): > ALE SZCZĘŚCIARZ Z CIEBIE - JAKAŚ NOWOFORUMÓWKA PRZYKLEIŁA CI SIĘ DO DUPY. Hey wniosek, jakies błędne wnioski wyciągasz...cosik nie tak wnioskujesz.... > A PANI RADZĘ POCZYTAĆ KILKA POPRZEDNICH WĄTKÓW, ZWIĄZANYCH Z IDIOTĄ. Pani przeczytała. Coć ma wywnioskować? Czy wniosek jej podsunie jakiś wniosek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: SZCZĘŚCIARZ Z BENKA IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 15.02.05, 00:36 Hey wniosek, Wystarczty w wyszukiarce wystukac "Bernad"... Wszystko pokaze... Podpisuje sie pod kazdym postem!! Nic nie poradze ze zawsze mam racje... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Happy Valentine's Day! IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 15.02.05, 00:32 Hey gorzowianka, Mnie kochanie to Ty moze bardzo lubisz, ale barzdziej lubisz Gorzow... Mysle, ze na Jedrzejczaja zaglosujesz... Tyle w tym logiki, ze az boli... pozdrawiam glosowato (?) Odpowiedz Link Zgłoś