Gość: open IP: *.gorzow.mm.pl 18.02.05, 22:56 dzisiejsze ceny paliwa 150 km od Gorzowa 3,59 ,40 km od Gorzowa 3.69 w Gorzowie 3.81zł Czy mam komuś przyp.... za wyzysk kierowców? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolek lat 9i pół Re: Wolny rynek paliwowy IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.05, 00:06 jakiś 1 mies. temu przejeżdżalem se przez stolyce lubuskiego,ot tak se myśle,wdepne przejazdem będąc, popodziwiam nieco to cudo 3 RP(buhahhahaha). pomimo entuzjustycznych zachwytów ,zaślepionych,zmanipulowanych lokalnych zielonych patriotów, nie dostrzegłem w tej wsi, poza komunistycznymi blokowiskami nic specjalnego ,ot taka se bryndza,może ciut lepsze drogi za nakradzione se postawili,ale pomijam. co mnie urzekło we wiosce to... paliwko ,w moim wypadku ON,20 gr tańsze na 1l (orlen) niż u nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pytam co je grane, czy Gorzów to już najbogatsze polskie miasto? pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-23 Re: Wolny rynek paliwowy-podatki Szadnego IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.05, 01:22 www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2005021825 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorzowianin Re: Wolny rynek paliwowy-podatki Szadnego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.05, 21:17 Napewno będę na was głosował abyscie sie mogli rozwijac.!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Wolny rynek paliwowy-podatki Szadnego IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.05, 11:01 "Tłumaczy Trybunie Prezes Szadny..." To Szadny, wyzwoliciel z pod jarzma komuny ,rozmawia z ich organem Odpowiedz Link Zgłoś