Gość: kangur IP: *.gorzow.mm.pl 19.02.05, 23:57 Jak w Gorzowie można podłączyć się do sieci za pośrednictwem radiowego internetu? Dzięki za pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: joannadiablo Re: Radiowy internet IP: *.kam.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.05, 00:30 Jest w Gorzowie wiele firm oferujacych internet radiowy, przejdz sie do nich i zapytaj czy tam gdzie mieszkasz dociera ich sygnał- bardzo wazne im blizej nadajnika jestes tym masz lepsza sile sygnału. Telekam jest na ul.Pocztowej (nowa plomba)...nadajniki min. mają na ul.Słonecznej, w centrum, na Watralu. Jednak radiowy internet czesto zawodzi i jezeli masz mozliwosc wybierz cos stałego np. neostrade lub multimedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Radiowy internet IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 20.02.05, 01:50 Hey kangur, Czy ty masz na mysli "radiowy inernet" czy "internetowe radio"? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Radiowy internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 02:17 Mieszkając w Gdańsku miałem takie łącze... i mam dobre doswiadczenia z nim... warunkiem jest jednak to aby dwie antenki - nadawcza i odbiorcza się "widziały".... jak wejdziesz tam gdzie jest antenka to musisz widzieć (lornetka) antenke przekaźnika... gdy instalujesz jesienią lub zima to pamietaj że liscie latem będa przeszkadzały tak więc zadnych drzew po drodze... jak niema lisci to mozna sie nabrac na widocznośc... Liczy sie także liczba uzytkowników na jednym przekaźniku... ja miałem niewielu więc i szybkość była dobra... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dawid Re: Radiowy internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.05, 07:09 Werty, a może ty opisujesz dzialnie TamTamów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alan Re: Radiowy internet IP: *.gorzow.mm.pl 20.02.05, 20:25 Nie chcę Cię kolego straszyć ale w Gorzowie nie polecałbym Ci żadnego łącza radiowego. Mam wielu znajomych którzy z takiego łącza korzystają z konieczności, i słowa jakie padają w czasie tych łączeń nie nadają się do druku. Generalnie kaszana. A jeśli już to działa, to szybkość transferu jest o wiele niższa od obiecywanej przez dostawców. Zastanów się najpierw mocno zanim zdecydujesz? Odpowiedz Link Zgłoś