Gość: Ragnar IP: *.gorzow.mm.pl 22.02.05, 12:12 Już w najbliższą niedzielę 27 lutego głosujemy. Jedni za drudzy przeciw. Zachęcam wszystkich do wzięcia udziału w referendum. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koleś Re: W niedzielę GŁOSUJEMY. IP: *.gorzow.mm.pl 22.02.05, 16:37 A no trzeba tylko za kim. Co bedzie lepsze Jedrzejczak czy Bachalski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remek Re: W niedzielę GŁOSUJEMY. IP: *.gorzow.mm.pl 22.02.05, 16:46 Koles zrozum : to referendum, to nie wybory prezydenta!Nikt nie każe już teraz Tobie wybierać między tymi panami.Do ewentualnych wyborach staną też przecież kandydaci bezpartyjni i nieuwikłani,więc wybór będzie dużo lepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: W niedzielę GŁOSUJEMY. IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 22.02.05, 20:16 Hey remek i Rangar, Zgadzma sie calkowicie. Wszyscy do urn. Decyzja musi byc podjeta przez wyborcow a nie politykow. Powodzenia. PS. Jedrzejczak to dobry prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madafaka Re: W niedzielę GŁOSUJEMY. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:01 A głosujcie głosujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: W niedzielę GŁOSUJEMY. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 11:16 Moje hasło:Kto oddaje głosy ,ten nie chodzi bosy.Głosujesz Ty,głosuję Ja -na Jędrzejczaka.W niedzielę po kościele idę głosować.Dziwne, !!!jestem taki !!. Jędrzejczaki,- to nie wszyscy czerwoniaki.pozdrawiam głosujących. Odpowiedz Link Zgłoś