Dodaj do ulubionych

SLD NIE DOMAGA

IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 08.03.05, 17:30
Jesli ktoś może mieć wątpliwości niech obejrzy się dookoła. Ratuj się kto
może. Pies zdechł. Jeszcze coś tam pozostało. A zegarek tika. Za trzy, cztery
miesiące nawet w pamięci informatycznej znajdziemy "wyszukiwanie nieskuteczne".
Obserwuj wątek
    • Gość: Scott1 Re: SLD NIE DOMAGA IP: *.gorzow.mm.pl 08.03.05, 18:33
      W kraju gotow jestem sie zgodzic. Natomiast w Gorzowie przy prawicowych
      miernotach ma sie bardzo dobrze. Tak wiec nie jestem az tak pewny ,ze w
      najblizszych wyborach lokalnych role sie odwroca. Miasto potrzebuje wodza. SLD
      go ma a co z drugiej strony?
      • Gość: Bernard Gorzow nie ma wyboru... IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 08.03.05, 18:56
        Hey Scott,
        Zadna z gorzowskich partii politycznych nie jest rozsadna alternatywa dla
        obecnej administracji...
        Opozycja ma wystarczajaco duzo energii by mieszac w miescie lecz to wszystko...
        Kazde wydarzenie typu wybory czy referendum jest punktem zwrotnym, jest
        momentem w ktorym politycy oceniaja realistycznie fakty i dokonuja odpowiednich
        zmian...
        Cos jak z testami w szkole... Jesli dobry jestem z matematyki a slaby z
        chemii...po testach wiem gdzie wiecej uwagi powinienem poswiecic...

Gorzowska opozycja nie nauczyla sie niczego...
        Wiecej: Publicznie zaprzecza faktom gloszac wlasciwie swoje zwyciestwo...
        Opetani szalency, nic wiecej
        Gorzow potrzebuje dla politycznego zdrowia dobrej opozycji... Cziagle czekam na
        pozytywne zmiany
        Do tego jednak czasu Tadeusz ma zapewniony fotel prezydenta - w durzej mierze
        wlasnie dzieki opozycji...
        Pozdrawiam
        • Gość: lalu Re:Bernard do lekarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 08:54
          Bernard, Ty jednak musisz się leczyć. Twoja politfobia zapewne sprawia, że już
          boisz się wychodzić na ulicę, a bombardowanie Bagdadu wytwarza w Tobie poczucie
          zagrożenia napaścią hitlerowską na Polskę.
      • Gość: nicelus Re: SLD NIE DOMAGA IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.05, 09:02
        > Miasto potrzebuje wodza. SLD go ma ... <

jeszcze ma.
        • Gość: Ragnar Re: SLD NIE DOMAGA IP: *.gorzow.mm.pl 09.03.05, 09:12
          Zapewniam ze są lepsi i sprawniejsi od Tadzia.
          Trzeba tylko dać im szansę.
          Prezydent wcale nie musi być politykiem ma być przede wszystkim gospodarzem
          miasta.
          • Gość: nicelus Re: SLD NIE DOMAGA IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.05, 12:58
            bez jędrzejczaka sld w gorzowie niewiele znaczy.

można powiedzieć, że całe gorzowskie sld wisi na jednym zawieszonym członku.

• Gość: Scott1 Re: SLD NIE DOMAGA IP: *.gorzow.mm.pl 09.03.05, 21:49
              Bylem dzisiaj na sesji Rady Miasta. Zalosc bierze jak pytania zadaje pan S.
              Bzdety , truizmy ale zawsze na pierwszej linii. W kamerke, pod mikrofonik
              przypieprzyc lewichom i ladnie sie usmiechac. Dzisiaj rzucal podejrzenia na
              straganiarzy z nad Warty, ze chca oszukac miasto. Tak oto w majestacie wodza
              gorzowskiej prawicy rozwiazuje sie bolace problemy miejskie. Czasami wydaje mi
              sie , ze jest to szef sztabu wyborczego T.Jedrzejczaka.
              • jang64 Re: SLD NIE DOMAGA 09.03.05, 21:54
                do: Scott1
                i po cos tam polazl,
                i wogole co to ten truizm
                napiles sie czy co
                • Gość: Scott1 Re: SLD NIE DOMAGA IP: *.gorzow.mm.pl 09.03.05, 22:01
                  Bylo zimno i nie bylo sie gdzie pogrzac. Do tego lubie ten "luz"politykow.
                  • jang64 Re: SLD NIE DOMAGA 09.03.05, 22:09
                    "LUZ" TUZÓW,
                    to cię kręci...co?
                    • Gość: Scott1 Re: SLD NIE DOMAGA IP: *.gorzow.mm.pl 09.03.05, 22:20
                      Najbardziej to kreci mnie dobry browarek. Na tej sali jest zdecydowana
                      wiekszosc blotek niz tuzow.
              • Gość: rob Re: SLD NIE DOMAGA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 23:55
                Masz rację. W kampanii referendalnej pan S. wykonywał wyłącznie rozkazy
                Jędrzejczaka. Jeśli nie wiesz, to słyszałem głosy, że nawet z tym sądem to
                blaga. Tadeusz J i Marek S spiskują w ten sposób już od 10 lat, od czasu jak
                usunęli HMW. Wszystko co potem się działo to jeden wielki spisek. Nie wiem tylko
                jak dotąd gorzówkowianie się w tym nie połapali. Teraz w planie mają wspólne
                kandydowanie do parlamentu. Tadeusz J żeby uciec pod immunitet, a Marek S. żeby
                taki immunitet zdobyć i zacząć spiskować już w Sejmie. W końcu jak nie będzie w
                nim SLD, to niech będą jego emisariusze.
                I jeszcze - ten wniosek o odwołanie Marka S. to też pozór. Miał być, i co? Nie
                było.
                Scot masz rację, polityka to rzecz b trudna. Jak nie ogarniasz, to widzisz
                niewidzialne i słyszysz to czego inni nie słyszą.
                Polecam odpoczynek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka