Gość: Scott1 IP: *.gorzow.mm.pl 12.03.05, 14:26 Dzisiaj sa imieniny Bernarda. Czy to ma cos wspolnego z naszym forumowiczem zza wody? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gorzowianka72 Re: Imieniny Bernarda 12.03.05, 18:42 A czemu pytasz, Scott? Życzenia chcesz przesłać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Imieniny Bernarda IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 12.03.05, 20:30 Hey Scott, Nie, nie obchodze imienin w Marcu.... Dzekuje za pamiec mimo wszystko... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Imieniny Bernarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 20:31 W marcu to koty... bernardyny mają inne terminy... Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Imieniny Bernarda 12.03.05, 20:39 Odpowiadasz na : Gość portalu: werty napisał(a): > W marcu to koty... > bernardyny mają inne terminy... Werty jak zawsze na straży... czujny aż do perfekcji. A powiedz mi, bernardyny to jakie terminy mają? Tak pytam, z ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Imieniny Bernarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 20:48 Przepraszam... te pytania do autorytetu Kanadyjskiego... nie znam preferencji odmiany kanadyjskiej... sam nie uzywam... Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Imieniny Bernarda 12.03.05, 21:00 Gość portalu: werty napisał(a): > Przepraszam... te pytania do autorytetu Kanadyjskiego... > nie znam preferencji odmiany kanadyjskiej... > sam nie uzywam... Czyli, pisząc wyżej, że bernardyny inne terminy maja, tak sobie bez sensu klepałeś w klawiaturę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Imieniny Bernarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 21:02 "...Czyli, pisząc wyżej, że bernardyny inne terminy maja, tak sobie bez sensu klepałeś w klawiaturę? ..." Tak najdroższa blondynko - po cóż innego można wchodzić na forum? Przecież nie po to by cokolwiek zmieniać... czy to w polityce czy gospodarce... ot takie sobie harce... Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Imieniny Bernarda 12.03.05, 21:11 Gość portalu: werty napisał(a): > Tak najdroższa blondynko - po cóż innego można wchodzić na forum? > Przecież nie po to by cokolwiek zmieniać... > czy to w polityce czy gospodarce... > ot takie sobie harce... Ach! No widzisz! Trzeba było odrazu mi to wyjaśnić, jak blondynce, przyłączyłabym się do zabawy, a nie czepiała założyciela gry. Przepraszam, teraz przynajmniej rozumiem bezsens wypowiedzi, to znaczy nie rozumiem, ale wiem, że to zabawa taka forumowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: Imieniny Bernarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 21:14 O!!! Właśnie - tak trzymaj... no i jak ci się wydaje że riposta jest celna... albo że zupełnie bez sensu... to pisz... ja tak robię... no i bernardyn pryska piana na boki... Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Imieniny Bernarda 12.03.05, 21:22 Gość portalu: wert napisał(a): > O!!! > Właśnie - tak trzymaj... > no i jak ci się wydaje że riposta jest celna... > albo że zupełnie bez sensu... to pisz... > ja tak robię... > no i bernardyn pryska piana na boki... A to wobec tego, takie regulaminowe pytanie odnośnie zasad gry: Cel ataków można zmieniać, prawda? Bo tak ciągle w jedno miejsce tłuc, to nudne będzie.... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Imieniny Bernarda 12.03.05, 21:33 No i ostatnie pytanie Werty, żebym pojęła tą grę Z tym szczekaniem, to tak jak bernardyn ujadać konkretnie, czy poszczekiwać jak kundelek, jak większość graczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Imieniny Bernarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 21:38 HeY!!! Gorzowianka!!!! Nie przeginaj... to wolna amerykanka... a cele wytycza forum... P.S. Jeżeli czyjesz sie jak kundelek to... wedle stawu grobla... Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Imieniny Bernarda 12.03.05, 21:44 Gość portalu: werty napisał(a): > HeY!!! > Gorzowianka!!!! > Nie przeginaj... > to wolna amerykanka... > a cele wytycza forum... W tej grze Ty jesteś prowadzącym... > Jeżeli czyjesz sie jak kundelek to... Ja się nie czuję, staram się dopasować do graczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Imieniny Bernarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 21:50 HeY!!! gorzowianka!!! Nie bierz mnie na lewy fundusz... baj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: Imieniny Bernarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 21:48 "...Bo tak ciągle w jedno miejsce tłuc, to nudne..." Niekiedy bęben jest tak pusty że reaguje na kazde udezenie... zwłaszcza odmiana kandyjskich tamtamów jest uwrażliwiona na ataki czerwonych.. nie ma co sie dziwić... ich Szaman Główny na rezerwat gorzowski to hodowca bernardynów... musze przyznać że dobra tresura... rzuć tylko jakis zaczerwieniony ochłap a zobaczysz robinsonade w wykonaniu bernardyna... Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Imieniny Bernarda 12.03.05, 21:53 Werty, jesteś poprostu przewrażliwiony! Co z tego, że ktoś ma inne poglądy niż Ty! Ma prawo, jego problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty koniec imienin.... zamykamy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 22:03 "...Co z tego, że ktoś ma inne poglądy niż Ty!.." Kto ci mówił że inne? Mam takie same... i to bez problemu... Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: koniec imienin.... zamykamy... 12.03.05, 22:06 Gość portalu: werty napisał(a): > Kto ci mówił że inne? > Mam takie same... > > i to bez problemu... No to jak już swój na swego szczeka.... Faktycznie, kończymy. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: koniec imienin.... zamykamy... 12.03.05, 22:08 Werty, kończymy... Do kobiet zazwyczaj należy ostatnie zdanie... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: koniec imienin.... zamykamy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 22:17 "...Werty, kończymy... Do kobiet zazwyczaj należy ostatnie zdanie... ;-)" To ci sie tylko tak wydaje... P.S. Pamietaj o regułach... a własciwie ich braku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: koniec imienin.... zamykamy... IP: *.gorzow.mm.pl 12.03.05, 22:09 Ale pieprzycie glupoty. Czy juz nie ma watku, na ktorym mozna sie wyzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: koniec imienin.... zamykamy... 12.03.05, 22:11 Gość portalu: Scott1 napisał(a): > Ale pieprzycie glupoty. Czy juz nie ma watku, na ktorym mozna sie wyzyc? To zależy, co przez to rozumiesz, Scott Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: koniec imienin.... zamykamy... IP: *.gorzow.mm.pl 12.03.05, 22:18 A ja mysle , ze Ty z Wertym macie sie ku sobie. Pozdrawiam Was serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: koniec imienin.... zamykamy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 22:21 "...Ty z Wertym macie sie ku sobie..." Za daleko mieszkasz miła... zadaleko... w innym miescie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Imieniny Bernarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.05, 22:19 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=21181115 To dopiero ciekawostka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Imieniny Bernarda IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 13.03.05, 00:57 No prosze... Nawet gdy nie mam imienin....oni chca je obchodzic... Co za party... A gdzie baloniki, sztuczne ognie itp????? he he he Jeszcze raz dziekuje... Szkoda ze nie byly to moje... W dzisiejszych skapych czasach nalezy jednak sie cieszyc z wszystkiego co los (forum) przyniesie... Oczywiscie jestescie pacany - to jest dla wszystkim , mam nadzieje, jasne i oczywiste... Pamietajcie, ze gdzies na stronach istnieje watek pt"Kocham Cie Bernard" ktory nie tylko mozna ale i nalezy kontynuowac... 12 miesiecy w roku!!! Pozdrawiam pacankowato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Imieniny Bernarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 01:06 TeY!!! Pierwszy dupek kraju (na emigracji) Uwazaj bo cie wezwa na przesłuchanie w komisji Gruszki... jako eksperta od dupkowatosci... Bo jakos sie zaczęliscie mnozyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Imieniny Bernarda IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 13.03.05, 01:43 Hey, werty. Jeszcze nie widzialem pacanie by clelebrowano twoje imieniny na forum.... Moje obchodza nawet gdy ich nie mam... Wiesz dlaczego??? Poniewaz kazdy kocha Bernarda... Taki juz milusinski jestem... Nie ma to rady... A ciebie pacanie zacietrzezwiony, wrogu wszystkiego co sluszne i prawe...zazdrosc zjada jak rdza... Pozdrawiam korozyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Imieniny Bernarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 01:57 "...Pozdrawiam korozyjnie..." tzn. jak zwykle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Imieniny Bernarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 01:58 Cześć korozja... to twoje barwy... ide spać... nudno tu... i dupkowato... Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Imieniny Bernarda 13.03.05, 08:52 Werty, wstawaj, juz późno, nie zaniedbuj obowiązków Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Imieniny Bernarda 13.03.05, 08:55 Werty, no szybciutko, w USA facet strzelał do ludzi w Sheratonie, wstawaj i oskarż Bernarda, przecież to napewno jego wina... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Imieniny Bernarda IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 13.03.05, 08:55 Hey gorzowianka, Dzien dobry... Zycze milego dnia... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Imieniny Bernarda 13.03.05, 08:57 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Hey gorzowianka, > Dzien dobry... > Zycze milego dnia... > Pozdrawiam Dzień dobry Bernard, również miłego dnia :) Podciągam wątek, żeby Werty nie musiał szukać... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Imieniny Bernarda IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 13.03.05, 09:07 Hey gorzowianka, Werty i jemu podobni zawsze znajduja powod by kogos opluc... Dziwny to rodzaj ludzi... Jak zagubione pieski - bardzo agresywne...ze strachu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Imieniny Bernarda 13.03.05, 09:14 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Werty i jemu podobni zawsze znajduja powod by kogos opluc... > Dziwny to rodzaj ludzi... > Jak zagubione pieski - bardzo agresywne...ze strachu. Zauważyłam, na tym forum rzadko można normalnie rozmawiać, człowiek nie słyszy nic, prócz jazgotu... może to taka gra? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Imieniny Bernarda IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 13.03.05, 09:22 Hey gorzowianka, Masz racje... Tam gdzie sa atakujacy tam sa takze broniacy sie... Czy odwiedzasz gorzowski czat w gazecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Imieniny Bernarda 13.03.05, 09:28 Nie odwiedzam Bernard, bo ile razy nie zerknęłam, zawsze osób - 0 Ale na Forum Miejskim jestem prawie zawsze... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Imieniny Bernarda IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 13.03.05, 09:33 Hey gorzowianka... Bede tam za 10 minut... Pozdrawiam PS. Ide wziasc kawe....he he he Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Imieniny Bernarda 13.03.05, 09:33 Gość portalu: Bernard napisał(a): > PS. Ide wziasc kawe....he he he Bernard, a nie mówiłam?... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Imieniny Bernarda IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 13.03.05, 10:16 Hey gorzowianka, Ta, mialas racje... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Imieniny Bernarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:22 "...Ide wziasc kawe...." "wziąć" dupku ... analfabeto... (ość perwersyjne mano!!!) i gadaj tu z takim powaznie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: Imieniny Bernarda IP: *.gorzow.mm.pl 13.03.05, 10:39 Na forum festiwal Bernarda. Moze teraz zapytajmy z kim Bernard sypia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Imieniny Bernarda IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 13.03.05, 11:16 Hey Scott, Z bardzo sexy girl....he he he Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: Imieniny Bernarda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 13:30 Po przeczytaniu tego wszystkiego ,tylko serdecznie pozdrawiam gorzowiankę i Ciebie Bernard!Za oknem świeci słonce ,jakaś nadzieja na lepsze jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Imieniny Bernarda IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 13.03.05, 18:57 Hey swingpop, Dziekuje oczywiscie, Wiosna tuz tuz a to zawsze zmiany przynosi... Pozdrawiam zielonotrawiasto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Bernardzie - nazwy miesięcy pisze się z małej IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 21.03.05, 08:10 Hey kajmakan, Ja pisze z duzej... Przeszkadza ci to??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Imieniny Bernarda 21.03.05, 09:50 Wiosennie i ja pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Imieniny Bernarda IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 21.03.05, 10:33 Hey gorzowianka, Zycze slonecznej, cieplej i kwiecistej... Pozdrawiam usmiechowatowsko Odpowiedz Link Zgłoś