gorzowianka72 15.03.05, 09:18 www.forum.gorzow.pl/viewtopic.php?p=4515#4515 www.forum.gorzow.pl/viewforum.php?f=32 www.forum.gorzow.pl/viewtopic.php?t=467 Proponuję byś najpierw dobrze się rozglądał wokół, nim rzucisz w kogoś kamieniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gorzowianka72 Re: Do Rafała Zapadki 15.03.05, 10:18 Tego mogłam się spodziewać. Przyszedłeś na Forum Miejskie sprawdzić czy to prawda. Ale na nic więcej Cię nie stać, najwyraźniej. Żenujące, doprawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Do Rafała Zapadki 15.03.05, 10:42 Wszyscy w UPR tak postępują, czy tylko Ty jeden? Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Do Rafała Zapadki 15.03.05, 11:01 Może stąd małe poparcie? Ludzie nie lubią prowokatorów, którzy publicznie głoszą niesprawdzone informacje i nie przyznają się do błędu, gdy udowodni im się, że się mylili. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Do Rafała Zapadki 15.03.05, 11:05 Jakie to typowe tchórzostwo... Kłamać to masz odwagę, wyprostować kłamstwo - już Ci jej zabrakło. Ot, maleńki człowieczek bez honoru. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Do Rafała Zapadki 15.03.05, 11:14 Ja tak mogę długo, Rafale Zapadka, bo poprostu nienawidzę tego właśnie, co sobą zaprezentowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Do Rafała Zapadki 15.03.05, 11:31 A ja naiwna myślałam, że politycy mają godność, honor, kulturę osobistą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna66 Re: Do Rafała Zapadki IP: *.gorzow.mm.pl 15.03.05, 12:07 Politycy! Chyba nie masz na myśli Zapadki??!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Do Rafała Zapadki 15.03.05, 12:21 Gość portalu: Anna66 napisał(a): > Politycy! Chyba nie masz na myśli Zapadki??!!! Niestety tak myślałam. Zbłądziłam... Odpowiedz Link Zgłoś
rafal_zapadka Dziewczyny, idzie wiosna radosna... 15.03.05, 14:25 Moja odpowiedź: www.forum.gorzow.pl/viewtopic.php?t=502 Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Czytaj regulaminy 15.03.05, 14:49 Moja odpowiedź natomiast brzmi - zapoznaj się z regulaminem Forum Miejskiego. Chcesz innych zasad? Załóż swoje prywatne forum i tam rób co chcesz. Tam Ci zapewne będzie lepiej. A i inne osoby tym uszczęśliwisz. To po pierwsze. Po drugie, przeniesienie wątków nie daje Ci prawa, by pisać teksty mijające się z prawdą! A nawet jeśli się tak zdarzyło, wyjaśnić powód, wycofać oskarżenia! Tylko do tego trzeba cywilnej odwagi, czy, cytując Twoje własne słowa "zwyczajnej przyzwoitości", których to cech ewidentnie nie posiadasz. Zadałam Ci pytanie wcześniej, czy w UPR tylko u Ciebie deficyt honoru i przyzwoitości występuje? Odpowiedz Link Zgłoś
rafal_zapadka Re: Czytaj regulaminy 15.03.05, 14:55 Proszę o cytat tekstu, w którym rzekomo nie napisałem prawdy. Rafał Zapadka Odpowiedz Link Zgłoś
rafal_zapadka Re: Czytaj regulaminy 15.03.05, 15:15 Usunął. Tak uważam. R.Zapadka Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Czytaj regulaminy 15.03.05, 15:30 rafal_zapadka napisał: > Usunął. Tak uważam. Wątki zostały przesunięte do działu "polityka", bo o tym w nich mowa. Nie usunięte, bo gdyby je usunięto, nie byłyby widoczne na Forum i nie mógłbyś dopisywać w nich swoich wypowiedzi. Usunąć - zabrać coś. Przesunąć - zmienić położenie czegoś. Każde forum ma regulamin, taki, inny, ale ma. Decydując się na pisanie postów, zgadzasz się z owym regulaminem. Zanim więc zaczniesz podnosić alarm, zapoznaj się z regulaminem, by się nie osmieszyć, choćby po to. Nie wspomnę już, że dobrze jest wiedzieć, co gdzie i komu wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Czytaj regulaminy 23.03.05, 00:13 gorzowianka72 napisała: > rafal_zapadka napisał: > > > Usunął. Tak uważam. > > Wątki zostały przesunięte do działu "polityka", bo o tym w nich mowa. Nie > usunięte, bo gdyby je usunięto, nie byłyby widoczne na Forum i nie mógłbyś > dopisywać w nich swoich wypowiedzi. > Usunąć - zabrać coś. > Przesunąć - zmienić położenie czegoś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus Re: Dziewczyny, idzie wiosna radosna... IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.05, 15:10 nareszcie jest pan panie rafale. dziewczyny niecierpliwe na wiosnę. gorzowianka już myślała, że pan się ze wstydu gdzieś zapadł. ja wiedziałem, że ze wstydu to prędzej by się panu komputer spalił. myślałem, że pan chcę więcej władzy dla admina, a pan się upomina o swoje prawa jak jakiś demokrata. w rosji nie było tak źle jak pan napisał. każdy dostawał przydział po pół świniaka, a jak komu było mało to jeszcze po ryju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytacz Przydział świniaka IP: *.gorzow.mm.pl 15.03.05, 21:08 Gość portalu: nicelus napisał(a): w rosji nie było tak źle jak pan napisał. każdy dostawał > przydział po pół świniaka, Przydział pewnie dostawał. Z pół świniakiem było gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Dziewczyny, idzie wiosna radosna... 15.03.05, 21:12 Gość portalu: nicelus napisał(a): > nareszcie jest pan panie rafale. Ależ jakie nareszcie... > gorzowianka już myślała, że pan się ze wstydu gdzieś zapadł. ja wiedziałem, > że ze wstydu to prędzej by się panu komputer spalił. Żeby miec wstyd, trzeba chcieć zrozumieć, za co należy się wstydzić, Nicelus. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natasza Re: Do Rafała Zapadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 15:06 Zgodnie z Rzymskimi aspiracjami Gorzowa to oprócz położenia na 7 wzgórzach mamy typowe Forum Gorzovianum... Troche maglem trąci ale... od czegoś trzeba zacząć.... Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Do Rafała Zapadki 15.03.05, 22:30 Gość portalu: natasza napisał(a): > Troche maglem trąci ale... od czegoś trzeba zacząć.... Do magla dokładasz bardzo skutecznie, Nataszko. :)) Nie zacząć, nie zacząć. To forum się raczej kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Do Rafała Zapadki 15.03.05, 22:33 blic napisał: > Nie zacząć, nie zacząć. To forum się raczej kończy Raczej nie jesteś zorientowany, Blic. No chyba, że uważasz, że wszędzie tam gdzie nie ma Twojej osoby, to nic nie istnieje. Mylisz się. Świat funkcjonuje i bez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Do Rafała Zapadki 16.03.05, 15:04 gorzowianka72 napisała: > Raczej nie jesteś zorientowany, Blic. > No chyba, że uważasz, że wszędzie tam gdzie nie ma Twojej osoby, to nic nie > istnieje. Mylisz się. Świat funkcjonuje i bez Ciebie. Cóż za kłopoty domowe napawają Cię takim sakrazmem, Gorzowianko. :)) Nie będę się Tobą, Wszechwiedząca, spierał na temat orientacji na publicznym forum, albowiem w tej materii nie wiesz, czego nie wiesz. :P Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Do Rafała Zapadki 16.03.05, 15:34 blic napisał: > Cóż za kłopoty domowe napawają Cię takim sakrazmem, Gorzowianko. :)) Kłopotów domowych, jak i służbowych (wyprzedzając ew. kolejne dociekania) nie mam, choć jest mi przykro, że Cię zawiodę, Blic ;-) Sarkazm natomiast ma to do siebie, że się udziela. Na tym forum sarkastyczne, złośliwe wypowiedzi królują, zapewne i mnie dosięgła ta epidemia, choć ubolewam nad tym. > Nie będę się Tobą, Wszechwiedząca, spierał na temat orientacji na publicznym > forum, albowiem w tej materii nie wiesz, czego nie wiesz. :P Nie twierdzę i nie twierdziłam, że jestem wszechwiedząca, Blic, nie pojmuję zatem, dlaczego w ten sposób mnie określasz. Jeśli nie wiem czegoś co Ty wiesz, trudno, jakoś się z tym pogodzę. Wiem natomiast to, że na Forum Miejskim nikt nikogo nie obraża, a posty pisze się nie po to, by komuś dokopać, czy kogoś zmieszać z błotem, co jest podstawą trwania tego forum, lecz po to, by wymienić między sobą opinie. Serdecznie Cię zresztą zapraszam, póki istnieje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blic Re: Do Rafała Zapadki 16.03.05, 23:23 gorzowianka72 napisała: > Wiem natomiast to, że na Forum Miejskim nikt nikogo nie obraża, a posty pisze > się nie po to, by komuś dokopać, czy kogoś zmieszać z błotem, co jest > podstawą trwania tego forum, lecz po to, by wymienić między sobą opinie. > Serdecznie Cię zresztą zapraszam, póki istnieje ;-) Dziękuję za zaproszenie. Aczkolwiek korzystam już z forum miejskiego od dłuższego czasu. Mam natomiast nadzieję, że nie odczytałaś mojej pierwszej uwagi jako dotyczącej właśnie miejskiego forum? Ponieważ dotyczyła forum Wybiórczej. :) Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Do Rafała Zapadki 17.03.05, 10:48 blic napisał: > gorzowianka72 napisała: > Dziękuję za zaproszenie. Aczkolwiek korzystam już z forum miejskiego od > dłuższego czasu. > Mam natomiast nadzieję, że nie odczytałaś mojej pierwszej uwagi jako > dotyczącej właśnie miejskiego forum? Ponieważ dotyczyła forum Wybiórczej. :) Ale mi wstyd! Zaczerwieniłam się po sam czubek głowy! :-) Twój post odebrałam jako atak na miejskie forum ... Przyjmij zatem moje przeprosiny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: Do Rafała Zapadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 22:39 Panie Zapadka-mysle że pana zapedy zostały ostudzone!czy wyciagnął pan wnioski!! znam pana postępowanie -smutne,cyniczne ,zawzięte,-uzdrowicielem pan nie jest i nie był,ale władza jest dla ludzi mądrzejszych niż pan .Pan w naszym mieście już nie istnieje !!! pospolity zjadacz chleba.Licza sie czyny a nie wypociny akademickie.Niech pan pomyśli o emeryturze "intelektualnej"-socjologów bezrobotnch w tym kraju dostatnio .Socjotechniki nowoczesne ! pan musi dużo się uczyć ale już nie ten umysł! Do tej pory pan nic nie zrobbił! Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Do Rafała Zapadki 15.03.05, 22:49 Gość portalu: swingpop napisał(a): > Panie Zapadka-mysle że pana zapedy zostały ostudzone!czy wyciagnął pan > wnioski! Nie wyciągnął wniosków, sądząc po kolejnym poście. Wchodzi na Forum Miejskie, podgląda, owszem, ale wniosków nie wyciąga. To z racji tego, jak zauważyłeś Swingpop, że umysł już nie ten, pewne oczywiste fakty nie docierają tak szybko, inne nie docierają wcale, króluje zaś zawziętość i zawiść. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Do Rafała Zapadki IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 15.03.05, 23:08 Hey gorzowianka, Najgorsi sa pretendenci... Jest OK wejsc na forum i sie powymadrzac... Po to forum istnieje... Nic nie wiemy, wiec bzdury piszemy i jest fajnie... Ale przyjdzie taki jeden, drugi, trzeci i jakies Zaopadki... Przedstawiaja sie jako wyslannicy Zbawiciela, spece od moralnosci i praworzadnosci, ci ktorzy nam glupm maluczkim szczescie pokaza i do tego szczescia za reke poprowadza.... Surwysyny (tak sie poprawnie pisze panie Open), nic wiecej!!! Podworkowe cwaniaczki majace nadzieje ze tanimi chwytami przyglupow gorzowskich wokolo palca okreca... (takich cwaniakow to my z kolesiami na podworku w dupe kopalismy juz dawno temu...) Panie Zapadka... Wsadz Pan sobie ten palec "gdziekolwiek" i porzuc nadzieje na polityczne kariery... Nie w Gorzowie. Za duzy i za madry dla takich jak ty... Pozdrawiam PS. Ten pacan musi cos palic... Nikt o zdrowych zmyslach nie robilby takich glupot i liczyl na glosy w wyborach.. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Do Rafała Zapadki 15.03.05, 23:11 Bernard, właśnie brakowało podsumowania! A ja bym tak nie potrafiła! Dzięki za pomoc :-) Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Do Rafała Zapadki IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 15.03.05, 23:28 Hey gorzowianka, Nie ma za co... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
landsbergis Re: Do Rafała Zapadki 21.03.05, 21:23 Słusznie! Należy codziennie odświeżać ten wątek jako dowód degrengolady forum. Jakiś inny buc mógłby jeszcze nawrzucać trochę mięsa, a jakaś inna nawiedzona panienka rozdziawić buzię z zachwytu. Chamstwo rządzi niepodzielnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejskagorka Re: Do Rafała Zapadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 00:48 Jaki kurw a buc - wiejska górko? Odpowiedz Link Zgłoś
werty1950 Re: Do Rafała Zapadki 15.03.05, 23:41 Bernardyna poniosło...!!! Oj! dupku dupku... Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Do Rafała Zapadki 15.03.05, 23:58 werty1950 napisał: > Bernardyna poniosło...!!! > Oj! dupku dupku... Werty, czy Ty zawsze musisz tak? Odpuść sobie na jeden wieczór, z łaski swojej, zrób mi tą uprzejmość. Odpowiedz Link Zgłoś
werty1950 Re: Do Rafała Zapadki 16.03.05, 00:00 Nie musisz czytać... omijaj posty z moim podpisem... Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Do Rafała Zapadki 16.03.05, 00:06 werty1950 napisał: > Nie musisz czytać... omijaj posty z moim podpisem... Kiedy ciężko mi się poruszać po forum, nie potykając się o Twoje posty. Stąd prośba. Odpowiedz Link Zgłoś
werty1950 Re: Do Rafała Zapadki 16.03.05, 00:11 To popros mamę żeby czytała ci tylko te wybrane... Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Do Rafała Zapadki 16.03.05, 00:14 werty1950 napisał: > To popros mamę żeby czytała ci tylko te wybrane... Nie jesteś reformowalny, Werty, szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
werty1950 Re: Do Rafała Zapadki 16.03.05, 00:20 "...Nie jesteś reformowalny, Werty, szkoda..." reformowalne sa "panienki z bardzo dobrych domów"... noszą reformy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawaGo Re: Do Rafała Zapadki IP: *.aster.pl 23.03.05, 15:15 dla mnie to wygląda tak zapadka umiecił w niewłaśwym miejscu propagandę i został przesunięty, ale niewłaściwość tego miejsca nie jest aptekarsko precyzyjnie określona... gorzowianka72 i inni - nie znoszą go a on się bezsensownie na tę nienawiść wystawia. nigdy go wysoko nie ceniłem, ale taktykiem wielkim to rzeczywiście nie jest. niedojrzały strateg, kiepski auto-PR-management Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Do Rafała Zapadki 23.03.05, 18:26 Gość portalu: wawaGo napisał(a): W skrócie - trafiony zatopiony! :-) Słówko wyjaśnienia w kwestii "nie znoszenia" - nienawidzę, gdy się lekceważy innych, czy też uważa się ich za gorszych od siebie. I nachalności nie trawię. Nie personalnie - poprostu nie cierpię tych wad u ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawaGo Re: Do Rafała Zapadki IP: *.chello.pl 23.03.05, 18:45 z tym, że z uwagi na rozsądność argumentów wewnątrz sporu, OBU stron, nie rozumiem poświęcania tej walce... problem rozwiązałoby, o ile tak się nie stało - umieszczenie linka do strony na którą został przeniesiony nieszczęsny post zapadki a co do tego nieznoszenia lekceważących innych, to jesteś w odwrocie skoro sama zlekceważyć lekceważących nie potrafisz... [ :) ] Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Do Rafała Zapadki 23.03.05, 19:39 Gość portalu: wawaGo napisał(a): > z tym, że z uwagi na rozsądność argumentów wewnątrz sporu, OBU stron, nie > rozumiem poświęcania tej walce... problem rozwiązałoby, o ile tak się nie > stało - umieszczenie linka do strony na którą został przeniesiony nieszczęsny > post zapadki A widzisz, bo nie chodzi o to, by rozwiązać problem! ;-) Chodzi o to, by był SKANDAL! Cenzura wokół!Prowokacje! I inne takie ;-) Mnie wystarczyłaby jedna uwaga - słuchaj, twój post jest w dziale takim a takim, bo jest o takiej tematyce. Koniec. Zero dyskusji, bo i po co? Ale to nie ja podgrzewam atmosferkę ;-) > a co do tego nieznoszenia lekceważących innych, to jesteś w odwrocie skoro > sama zlekceważyć lekceważących nie potrafisz... Nie potrafię, no.. już tak mam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawaGo Re: Do Rafała Zapadki IP: *.chello.pl 23.03.05, 20:51 no tak... nie znam warunków gorzowskich na tyle, by znać wartość opiniotwórczą "forum gorzów" ...stąd wydaje mi się ona znikoma, więc zapadka raczej daje upust swemu ego i napotykając na twój opór żywi to swe ego, no i oboje poświęcacie sobie swoją energię wskutek swoich właściwości jednak idealnie byłoby nie ingerować w zapadkę skoro jest politykiem, bo może tę ingerencję wykorzystać, po drugie jednak największemu debilowi, który postanawia zająć się sprawami publicznymi "w sposób partyjny", przysługują niestety te publiczne prawa w sposób trochę korzystniejszy niż nam, publice, faux pas administratora, co mówię z całym brakiem respektu dla zapadki, który jest na tyle głupi, że naraził się na twoje nieignorowalne właściwości. żeby wyczerpać rozkosz własnego zdania tej sprawie - bernard na tym wątku to kompletna żenada pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Do Rafała Zapadki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 20:56 wawaGo Aleś kur wa namieszał... moze jakiś bryk...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawaGo Re: Do Rafała Zapadki IP: *.chello.pl 23.03.05, 21:10 no, jestem po piwie, ale skoncentruj się i dasz radę! Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Do Rafała Zapadki 24.03.05, 02:22 Gość portalu: wawaGo napisał(a): > ... więc zapadka raczej daje upust swemu ego i napotykając na twój opór żywi > to swe ego, no i oboje poświęcacie sobie swoją energię wskutek swoich > właściwości Niech więc żywi to swoje ego, skoro taka karma mu wystarcza. > jednak idealnie byłoby nie ingerować w zapadkę skoro jest politykiem, bo może > tę ingerencję wykorzystać, Wykorzystać w pozytywnym czy negatywnym tego słowa znaczeniu? Czy mam to odebrać jako przestrogę? ;-) > ... co mówię z całym brakiem respektu dla zapadki, który > jest na tyle głupi, że naraził się na twoje nieignorowalne właściwości. Nie jestem osamotniona w nieignorowaniu jego bezczelności. > żeby wyczerpać rozkosz własnego zdania tej sprawie - bernard na tym wątku to > kompletna żenada Bernard, może odrobinę zbyt ostro podsumował, niemniej jednak wyraził to, co wielu myśli, ale głośno tego nie powie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawaGo Re: Do Rafała Zapadki IP: *.chello.pl 24.03.05, 10:42 > Niech więc żywi to swoje ego, skoro taka karma mu wystarcza. no cóż, rodzaj symbiozy pasożytniczych dusz :) > Wykorzystać w pozytywnym czy negatywnym tego słowa znaczeniu? Czy mam to > odebrać jako przestrogę? ;-) myślę, że mentalnie górujesz na zapadką, więc w twoim przypadku przestroga to nie jest, niemniej, zapadka-polityk miał pełne prawo do swego larum, zgódź się, wobec polityka (nawet tak marnego formatu), to niedopuszczalna szykana. jednak polityk musi się liczyć z charakterem miejsc, w których występuje i w tej waszej debacie wypadł, ze się tak wyrażę, jak rozsądny ale blady > Nie jestem osamotniona w nieignorowaniu jego bezczelności. tylko nieco abstrahując: w przeciwieństwie do zapadki-polityka, nie musisz brać pod uwagę rozmiarów poparcia (osamotniona czy nie), nie musisz budzić pozytywnych skojarzeń, itp. bernard wyraził... -jestem przekonany, że każde wyrażanie silnych emocji, no, poza bezpośrednimi związkami osobistymi (przyjaźń, miłość, seks), jest bezsensownym okazywaniem bezsilności intelektualnej, psychicznej. jednakowoż, zdarza się najlepszym :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus re: do wawago IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.05, 11:00 wawago napisał do rafała zapadki: > nie znam warunków gorzowskich na tyle, by znać wartość opiniotwórczą "forum gorzów" < wartość opiniotwórcza "forum gorzów" jest dokładnie tak samo silna jak rafała zapadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawaGo Re: re: do wawago IP: *.chello.pl 24.03.05, 11:09 > wartość opiniotwórcza "forum gorzów" jest dokładnie tak samo silna jak rafała > zapadki. > dla mnie to ignotum per ignotum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicelus re: do wawago IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.05, 11:29 tak zostanie. będzie to magnum ignotum. Odpowiedz Link Zgłoś
rafal_zapadka Do Pana wawaGo 24.03.05, 05:53 OK. Przekonał mnie Pan. Zatrudniam Pana. Będzie mi Pan zabezpieczał pijar i mana gement (cokolwiek miałoby to znaczyć). W sprawach szczegółów angażu proszę pisać na Berdyczów. Rafał Zapadka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawaGo Re: Do Pana wawaGo IP: *.chello.pl 24.03.05, 11:05 PR-m: zarządzanie publicznym wizerunkiem - niczegokolwiek innego to nie oznacza. sorry za slang rafal_zapadka napisał: Zatrudniam Pana pana niezaradność życiowa sprawia, że moje usługi są nieosiągalne finansowo, a i moja kariera zawodowa potoczyła się na tyle szczęśliwie, że praca dla kogoś pańskiego formatu byłaby dla mnie niewyobrażalną degradacją, co mówię bez cienia wyższości > W sprawach szczegółów angażu proszę pisać na Berdyczów. > Rafał Zapadka -no to miał być cios polityka? :) wyszła błazenada podstarzałego frajera, a ja nawet nie mam łaskotek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @(_)@ Re: Do Pana wawaGo IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.05, 16:15 kolejny błazen buduje sobie publiczny wizerunek na forum. Odpowiedz Link Zgłoś