Gość: Bernard i Werty IP: *.gorzow.mm.pl 15.03.05, 18:44 Jak ich sobie wyobrazacie? Bernard -lysy i gruby ale kochany Werty - spocony lubieznik, ktorego nikt nie lubi...............a moze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: Bernard i Werty IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 15.03.05, 20:30 Hey Bernard i Werty, Oczywiscie, ze sie mylisz... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: Bernard i Werty IP: *.gorzow.mm.pl 15.03.05, 20:49 Bernard owszem lysawy, lekko przygarbiony / tyle godzin spedzac przy kompie/ z nieodlaczna kawa i chyba gryzie paznokcie albo czesto glaszcze psa. Werty natomiast to szpakowaty facet drapiacy sie po glowie, niczym Kaluzynski. Mysle, ze jest wysoki i dobrze po 50- siatce. Typ intelektualisty. Laczy ich jedno. Nie maja powodzenia u kobiet. Sex uprawiaja z komputerem. Jeden jest wdowcem a drugi rozwiedziony. Obaj lubia wypic. Ten zza wody jakas klonowe a drugi polwytrawne wina. No dobrze troche mnie ponioslo ale zabawa zapowiada sie przednio. W koncu obaj sa ulubiencami tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Bernard i Werty 15.03.05, 21:01 A ja, ponieważ dałam się juz wciągnąć w tę grę, określę tak: Rasowy Bernardyn i poszczekujący na wszystkich bez sensu podwórkowy kundelek, który nie mozę znaleźś swojego podwórka. Który jest który? ;-) PS. Zaznaczam z góry, że lubię tylko psy rasowe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: Bernard i Werty IP: *.gorzow.mm.pl 15.03.05, 21:03 Moze cos gorzowianko o Wertym. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Bernard i Werty 15.03.05, 21:06 Gość portalu: Scott1 napisał(a): > Moze cos gorzowianko o Wertym. Napisałam Scott1, napisałam ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szuja Re: Bernard i Werty IP: *.gorzow.mm.pl 15.03.05, 21:45 Opis bernarda mysle ze w 100% trafiony...natomiast co do Wertiego...hmmmmm....dodalabym jeszcze ze pewnie jest wysoki i przerazliwie chudy...i chyba ma wasy...:)z bernardem u boku wygladaliby jak flip i flap Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: open Re: Bernard i Werty IP: *.gorzow.mm.pl 15.03.05, 21:50 Benek nie jest łysy , a głowę porastają dredy .hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Bernard i Werty IP: *.ztpnet.pl 15.03.05, 22:26 Osama BERNARDen - wysoki, z broda i turbanem na glowie Werty - przemadrzaly okularnik, raczej wychudzony i z pryszczami na czole :) POZDRO dla tych panow:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: Bernard i Werty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.05, 23:13 Myślę że Panowie posiadają nabiał!!!!!! Bernard popija mleko krowie ,Werty mleko Wital-stąd różnice intelektualne.Benek kocha kwiaty,werty chrust. Bernard kocha ludzi,werty sam siebie.Bernard mistrz ,werty czeladnik.Bernard spełniony ,werty poszukujący.To prawdziwi meżczyzni .Bernard umiarkowany,werty umiarkowany inaczej.Dzięki róznicy zdań to forum ma sens, tylko zachowac proporcje w wyrażaniu pogladów ,mniej wulgaryzmów panie werty a tak ogólnie to Bernard wygrał tę runde>Ma pan, panie werty szansę na rewanż w rundzie wiosennej. pozdrawiam opiniotwórczo. Odpowiedz Link Zgłoś
gorzowianka72 Re: Bernard i Werty 15.03.05, 23:16 Gość portalu: swingpop napisał(a): > Myślę że Panowie posiadają nabiał!!!!!! Bernard popija mleko krowie ,Werty > mleko Wital-stąd różnice intelektualne.Benek kocha kwiaty,werty chrust. > Bernard kocha ludzi,werty sam siebie.Bernard mistrz ,werty czeladnik.Bernard > spełniony ,werty poszukujący.To prawdziwi meżczyzni .Bernard > umiarkowany,werty > umiarkowany inaczej.Dzięki róznicy zdań to forum ma sens, tylko zachowac > proporcje w wyrażaniu pogladów ,mniej wulgaryzmów panie werty a tak ogólnie to > Bernard wygrał tę runde. Ma pan, panie werty szansę na rewanż w rundzie > wiosennej. pozdrawiam opiniotwórczo. Brawo Swingpop! Nic dodać, nic ująć :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Runda Wiosenna IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 15.03.05, 23:22 Hey swingpop, Czekam na moje krokusy i tulipny... Snieg prawie stopnial, lecz zapowiadaja opady na nastepne pare dni... Snieg mnie wnerwia jedynie we wrzesniu.. Teraz...poczekam... Padaj sobie...padaj...nie wiesz co cie czeka... he he he Z pierwszej trawy obiecuje sobie zrobic salatke... Zezre ja jak zajac... Jakas kara musi byc za chowanie sie przez tyle miesiecy... Wiosno, wiosno, wiosno czy to Ty???? (Gerechuta lub ...ktokolwiek...) Pozdrawiam wiosenkowato Odpowiedz Link Zgłoś
jang64 Re: Runda Wiosenna 17.03.05, 15:59 ŻE TEŻ JESZCZE NIE ROZGRYŻLIŚCIE, Bernard to...kobieta, a Werty to...lezbijka która nie morze zdobyć bernarda. stąd te humory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klert Re: Runda Wiosenna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.05, 17:44 Nie wiadomo... jedno jest pewne - ang64 - to analfabeta z przewaga analu.... Odpowiedz Link Zgłoś
jang64 Re: Runda Wiosenna 18.03.05, 10:28 Gość portalu: klert napisał(a): > Nie wiadomo... > jedno jest pewne - ang64 - to analfabeta z przewaga analu.... a co to jest "fabeta"? i pokombinuj na klawiaturze bo jesteś przewidywalny Odpowiedz Link Zgłoś
5groszy Re: Bernard i Werty 15.03.05, 23:28 No to jeszcze ja... Bernard podtatusiały były aktywista, który tracąc swoją utopię, musiał wyjechać by śnić dalej. Z daleka grozi nam palcem i mówi co jest be, a co dla nas ok. Werty łysiejący( mądrej głowy włos się nie trzyma) osobnik, mający swoją działkę w mieście gw. Cichy; to tu podpatrzy, to tam podsłucha i dalej robi swoją krecią robotę, zwłaszcza, że jest bardzo blisko żródeł. Teraźniejszym jego hobby jest internet. To daje szansę na samopromocję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Bernard i Werty IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 15.03.05, 23:33 Hey 5groszy, Slowo - klucz: Samopromocja!!! Oczywiscie w "wertym" niewiele jest tego "samo" a wiec i "promocja" raczej do kitu.. Chyba ze ktos lubi... takie kawalki... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aggulek Re: Bernard i Werty 16.03.05, 09:51 Werty - jaki tajemniczy byś nie był, jedno tajemnicą nie jest: bez Bernarda żyć nie możesz i z wzajemnością. A czytacze mają radochę, he he he. pzdr.A. Odpowiedz Link Zgłoś
werty1950 Re: Bernard i Werty 16.03.05, 10:40 Tak generalnie to znikam... Nudno sie zrobiło na forum.. wszyscy tacy zgodni, spolegliwi... Łeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!! A po za tym, wiosna za zakretem.... lepiej iść na spacer o 4 nad ranem niz walić w klawisze po srane... Odpowiedz Link Zgłoś