Dodaj do ulubionych

POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:46
P O L S K A w y g r a ł a z I R L A N D I Ą Pozdrawiam kibiców.
Obserwuj wątek
    • Gość: Scott1 Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 30.03.05, 19:55
      Swingpop ale tylko 3 : 0 . Pierwsza bramke strzelil Frankowski i dwie nastepne
      Zurawski. Zaraz bedzie powtorka.
      • Gość: swingpop Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 19:58
        Hey Scott1!byłem z psem za chwillę zobaczę powtórkę.To dopiero pierwsza połowa?
        Pozdrawiam
      • Gość: Scott1 Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 30.03.05, 20:11
        Ten Twoj pies jest pewnie tak szybki jak Krzynowek. Spacer trwal 12 min. a
        zalatwil wszystko. Moj pies musi miec na to minimum 30 min. Dotychczas 0 : 0 ,
        to nie Azerbejdzan.
        • Gość: swingpop Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:09
          Posta nie zmienię -chyba ,że Admin.Polska wygra! ale się ostudziłem po
          pierwszej połowie.
          • Gość: dodo Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:36
            no swingpop, jeszcze 15 min
            • Gość: dodo Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:44
              7 czasu przepisowego, moze coś doliczą
              • Gość: dodo Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:46
                GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL
                • Gość: zg Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 30.03.05, 21:49
                  Jeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
                  • Gość: swingpop Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 21:55
                    Gooooooooooooooooooooooooollllllllllgggggggggggoolllllllll!!!!!!!!!
                    • Gość: Scott1 Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.gorzow.mm.pl 30.03.05, 22:05
                      Bylo ciezko, oj bardzo ciezko. Juz mialem chwile zwatpienia. W nagrode moze
                      wyprowadzimy Swingpop psy na 30 min. a pozniej "na spokojnosc" po tyskim , z
                      pianka. Pozdrawiam .
                    • Gość: swingpop Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 22:05
                      No forumowicze!,Gdzie gratulacje-wynik przewidziałem przed 20.00.To odwaga!!!!!!
                      Jaka odwaga -?????wyczucie.Tak się walczy do 90min.Jedna akcja!pozamiatane.
                      • Gość: swingpop Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 22:09
                        Scott1.Byłem ugotowany ,ale jestem szczęśliwy!!!!!!wychodzę z sabaką zasłużył
                        na to!!!!
    • Gość: Tom Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ztpnet.pl 30.03.05, 22:33
      Szkoda tylko, że Austria wygrała z Walią 1:0 i wciąż nas gonią.
      • Gość: swingpop Re: POLSKA WYGRAŁA Z IRLANDIĄ_BRAWO!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:04
        Bramkarz dał plamę!!!!ale wynik poszedł w świat!!pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka