j24 27.06.02, 13:44 Znowu za jakimiś Gosiami się ugania, kumpli samych na polu walki zostawił! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j24 ... fajeczkę bufa :) 27.06.02, 14:50 j24 napisał(a): > Znowu za jakimiś Gosiami się ugania, kumpli samych na polu walki zostawił! Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Gdzie jest Borys ? 27.06.02, 17:03 Sfrustrowany rozpamiętuje WCIĄŻ przeszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Gdzie jest Borys ? 27.06.02, 23:29 czarna_pantera_102 napisał(a): > Sfrustrowany rozpamiętuje WCIĄŻ przeszłość. > borys -nie normalny:-))))) człek żyje i jest! jak umarnie:-)))to go niebędzie:-)))))))))))) jak nas nie będzie to nicość nastanie!:-)-hiro Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Borys ! idź do psychoanalityka (no text) 28.06.02, 07:42 czarna_pantera_102 napisał(a): Czarna małosympatyczna i małotolerancyjna pantera :) (żartuję sobie) Ja tam Borysa lubię i w pewnym sensie rozumiem. Ma niewyrównane rachunki z komuną, dlatego czasem szpilkę wbije i jest tak samo nudny jak ja (on ma czerwonowstręt, ja zielonowstręt :) Ja bym potrafił wybaczyć, jeżeli UFO-przywódcy przyznaliby, że było źle (psie ogrodnictwo), ale czas to zmienić, ustalamy jasne zasady, zapominamy o podchodach. Eee.. futurysta jestem :( Czarna Pantero 102 :))), gratuluję ksywki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Borys ! idź do psychoanalityka (no text) 28.06.02, 18:49 j24 napisał(a): > Czarna Pantero 102 :))), gratuluję ksywki :))) Nie rozumiem, czego tu gratulować? trochę inwencji, szczypta wyobraźni, odrobina pomysłowości.... z nutką dekadencji.... Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 10:23 j24 napisał(a): > Znowu za jakimiś Gosiami się ugania, kumpli samych na polu walki zostawił! Wcale, że nie, w Świnoujściu też go nie ma! :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 10:40 gosia-s napisał(a): >> Znowu za jakimiś Gosiami się ugania, kumpli samych na polu walki zostawił! > Wcale, że nie, w Świnoujściu też go nie ma! :(((( To pewnie zaszył się w małopolskiej pieluszy i naród Polski do uprawiania seksu nakłania, lub wręcz wziął sprawy z swoje ręce (z obowiązku rzecz jasna :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 10:52 lub wręcz wziął sprawy z swoje ręce (z obowiązku rzecz jasna :) Borys!?.. SPRAWY w swoje ręce?-nie wierzę:-) dziewczyny się za nim uganiają a on ......w....swoje...... eeee nie wierzę:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:00 hiro napisał(a): > lub wręcz wziął sprawy z swoje ręce (z obowiązku rzecz jasna :) > Borys!?.. SPRAWY w swoje ręce?-nie wierzę:-) > dziewczyny się za nim uganiają a on ......w....swoje...... > eeee nie wierzę:-))) Oj czepiasz się, co miałem pisać, że wziął dziewczyny na "te sprawy" :) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:03 j24 napisał(a): ... wziął dziewczyny na "te sprawy" ....znaczy się na prącie :))) Borys, tylko Ty się na nas nie obrażaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:11 j24 napisał(a): > j24 napisał(a): > > ... wziął dziewczyny na "te sprawy" ....znaczy się na prącie :))) > > Borys, tylko Ty się na nas nie obrażaj :) kto wie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:14 >> Borys, tylko Ty się na nas nie obrażaj :) > kto wie?????? Jestem dobrej myśli. Jak by był obrażalski, to już dawno by ze mną nie rozmawiał :) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:18 Na chwilę tylko na siku wyszedłem, a Wy od razu afera. Co za potwór, ta Pantera? Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:23 borys-krakow napisał(a): > Na chwilę tylko na siku wyszedłem, a Wy od razu afera. > Co za potwór, ta Pantera? No całe szczęście, żeś wrócił! Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:25 hiro napisał(a): > bez pantery:-))) ... a to część płci pięknej: "pan tera, pan potem" :) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:25 j24 napisał(a): > No całe szczęście, żeś wrócił! Ale częściej będę wychodził ręce umyć, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:27 borys-krakow napisał(a): > j24 napisał(a): > > > No całe szczęście, żeś wrócił! > Ale częściej będę wychodził ręce umyć, niestety. Co z piwem w niedzielę ? Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:24 borys-krakow napisał(a): > Co za potwór, ta Pantera? ... a to ja nie znaju. Jak trza będzie założymy "rudy_102" i bronić Krakowa przed panterą będziemy :) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:27 j24 napisał(a): > Jak trza będzie założymy "rudy_102" i bronić Krakowa przed panterą będziemy :) Ja tam lubię panterki. Jak oswoić, to z ręki zjedzą. Kici kici. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:31 borys-krakow napisał(a): > j24 napisał(a): > > > Jak trza będzie założymy "rudy_102" i bronić Krakowa przed panterą będziem > y :) > Ja tam lubię panterki. Jak oswoić, to z ręki zjedzą. > Kici kici. oj borys widać żeś nie ze wsi!na panterki to się woła taś taś taś Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:36 hiro napisał(a): > oj borys widać żeś nie ze wsi!na panterki to się woła taś taś taś Na Panterki woła się "w dwuszeregu zbiórka". Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:38 borys-krakow napisał(a): > hiro napisał(a): > > > oj borys widać żeś nie ze wsi!na panterki to się woła taś taś taś > Na Panterki woła się "w dwuszeregu zbiórka". tak tak tak:-) a później kollejjjjjnooooo oooodllicczz:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:33 borys-krakow napisał(a): > Ja tam lubię panterki. Jak oswoić, to z ręki zjedzą. > Kici kici. Tylko nie wypłosz nam forumowicza. Pogadać dobra rzecz. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:36 j24 napisał > Tylko nie wypłosz nam forumowicza. Pogadać dobra rzecz. do płochliwych świat nienależy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:38 hiro napisał(a): > j24 napisał > > Tylko nie wypłosz nam forumowicza. Pogadać dobra rzecz. > do płochliwych świat nienależy :-))) do zjadaczy spacji też :) Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:40 j24 napisał(a): > hiro napisał(a): > > > j24 napisał > > > Tylko nie wypłosz nam forumowicza. Pogadać dobra rzecz. > > do płochliwych świat nienależy :-))) > > do zjadaczy spacji też :) po dziewiątym piwie piszę zawsze na skróty:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:46 hiro napisał(a): > po dziewiątym piwie piszę zawsze na skróty:-))) Dawno dziesięciu piw kolejno nie wypiłem. Kiedyś jak byłem młodym agentem z koleżeństwem nad jeziorem wypiliśmy (dokładnie nie wiem jak oni, ale ja...) 14 (czternaście). Głowa zdrowa, a nogi nosić nie chcą (ot świeże powietrze, swołocz) Odpowiedz Link Zgłoś
borys-krakow Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:39 hiro napisał(a): > do płochliwych świat nienależy :-))) Jak ma swoje zdanie - niech je przedstawi. Jeśli ma chęć. Ja czasami miewam chęć, a nikomu z forumowiczów brzydkich słów nie wstawiałem. Choć jeden Agent kiedyś chciał, żebym mu od ubeków nawtykał - powstrzymałem się. Taki jestem gentleman jezdni. Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
hiro Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:41 borys-krakow napisał(a): > hiro napisał(a): > > > do płochliwych świat nienależy :-))) > Jak ma swoje zdanie - niech je przedstawi. Jeśli ma chęć. Ja czasami miewam chę > ć, > a nikomu z forumowiczów brzydkich słów nie wstawiałem. Choć jeden Agent kiedyś > chciał, żebym mu od ubeków nawtykał - powstrzymałem się. Taki jestem gentleman > jezdni. Forum. >aluzje zrozumiano- odmaszerowano! pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
j24 Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 11:42 borys-krakow napisał(a): > Ja czasami miewam chęć, a nikomu z forumowiczów brzydkich słów nie wstawiałem. > Choć jeden Agent kiedyś chciał, żebym mu od ubeków nawtykał - powstrzymałem się. ... i bez tego baty zebrałem (te ortograficzne były najcięższe) Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_pantera_102 Re: Gdzie jest Borys ? 28.06.02, 18:53 borys-krakow napisał(a): > j24 napisał(a): > > > Jak trza będzie założymy "rudy_102" i bronić Krakowa przed panterą będziem > y :) > Ja tam lubię panterki. Jak oswoić, to z ręki zjedzą. > Kici kici. Uważaj, bo bez ręki możesz zostać..... Odpowiedz Link Zgłoś
j24 5 28.06.02, 12:21 j24 napisał(a): > j24 napisał(a): > > > Sorki, ale musi być moje > Odpowiedz Link Zgłoś
j24 4 28.06.02, 12:22 j24 napisał(a): > j24 napisał(a): > > > Sorki, ale musi być moje > Odpowiedz Link Zgłoś
j24 3 28.06.02, 12:22 j24 napisał(a): > j24 napisał(a): > > > Sorki, ale musi być moje > Odpowiedz Link Zgłoś
j24 1 28.06.02, 12:22 j24 napisał(a): > j24 napisał(a): > > > Sorki, ale musi być moje > Odpowiedz Link Zgłoś
j24 MOJE !!! 28.06.02, 12:22 j24 napisał(a): > j24 napisał(a): > > > Sorki, ale musi być moje > Odpowiedz Link Zgłoś