Gość: Bernard IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 24.04.05, 01:11 Czy jednopunktowe czy dwudziesto... Zwyciestwo to zwyciestwo... Brawo Stal i brawo Chomski! Oby tak dalej Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gorzowianka72 Re: Brawo Stal, 24.04.05, 06:31 Gość portalu: Bernard napisał(a): > Czy jednopunktowe czy dwudziesto... > Zwyciestwo to zwyciestwo... Racja! Brawo i odemnie! Bernard - a dla Ciebie pozdrówka serdeczne! :-) A co! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i9e Re: Brawo Stal, IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 17:49 Odpierdzielło tej gorzowiance. No no no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: Brawo Stal, IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 17:53 hey Bernard Stal Mars is the best... pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Gdy Stal wygrywa , to nie powod do placzu.Naprawde IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 24.04.05, 18:07 Hey karolek, Niektorzy piszacy na tym forum i podajacy sie oczywiscie jako "kibice" to urodzone placzki pogrzebowe... Stal przegrywa - placza... Stal wygrywa - tez placza... Moze ktos im powinien wyjasnic ze jdy Stal wygrywa to jest dobrze... A wlasciwie - bardzo dobrze... Mozna sprawdzic. Pozdrawiam zuzlowato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: Gdy Stal wygrywa , to nie powod do placzu.Nap IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 18:22 hey Bernard nie dziw sie płaczkom że płaczą,sam byłem na ostatnich 2 meczach, i przyznam sie szczerze, że ciśnione miałem... 500 na 400. ogromnie cieszy więc zwycięstwo w perspektywie ozdrowienia Lorama. brawo chłopaki. pozdrawiam też żużlowato pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scott1 Re: Gdy Stal wygrywa , to nie powod do placzu.Nap IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 18:48 Wierzylem w walke do konca. Okazalo sie , ze od poczatku opor byl nieprzecietnie mocny od poczatku. Teraz za to nieplanowane zwyciestwo racze sie miodem o nazwie Tyskie. Jade juz piaty bieg i nie wiem czy jade po malej , czy po duzej. Moze zrobie tzw. nozyce ale nie wiem czy trener da mnie w rezerwie taktycznej po szosty bieg. Czytam coraz gorzej. Staleczka RTV-ka wielka niespodzianka. Pozdrawiam wszystkich , ktorzy naszych chlopcow nie przekreslili. Zuzel to jest sport wielkich niespodzianek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolek lat 9i pół Re: Gdy Stal wygrywa , to nie powod do placzu.Nap IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 18:56 hehehhehehehe dobre,dobre Scott1 może zjedź juz do parkingu i daj szanse młodym ,bo karambol jaki spowodujesz jeszcze. hehehhehehhehe pzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: Gdy Stal wygrywa , to nie powod do placzu.Nap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:05 Wielkie słowa uznania dla zawodników i trenera! Prawdziwi kibice zawsze wierzą w swoją druzynę.Tak trzymać!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanfanfalubaz Re: Gdy Stal wygrywa , to nie powod do placzu.Nap IP: *.ztpnet.pl 24.04.05, 22:20 :)GRATULACJE!! tak trzymać Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś