Dodaj do ulubionych

Brawo Stal,

IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 24.04.05, 01:11
Czy jednopunktowe czy dwudziesto...
Zwyciestwo to zwyciestwo...
Brawo Stal i brawo Chomski!
Oby tak dalej
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • gorzowianka72 Re: Brawo Stal, 24.04.05, 06:31
      Gość portalu: Bernard napisał(a):

> Czy jednopunktowe czy dwudziesto...
      > Zwyciestwo to zwyciestwo...
      Racja! Brawo i odemnie!
      Bernard - a dla Ciebie pozdrówka serdeczne! :-) A co! ;-)
      • Gość: i9e Re: Brawo Stal, IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 17:49
        Odpierdzielło tej gorzowiance. No no no.
        • Gość: karolek lat 9i pół Re: Brawo Stal, IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 17:53
          hey Bernard

Stal Mars is the best...

pzdro
          • Gość: Bernard Gdy Stal wygrywa , to nie powod do placzu.Naprawde IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 24.04.05, 18:07
            Hey karolek,
            Niektorzy piszacy na tym forum i podajacy sie oczywiscie jako "kibice" to
            urodzone placzki pogrzebowe...
            Stal przegrywa - placza...
            Stal wygrywa - tez placza...
            Moze ktos im powinien wyjasnic ze jdy Stal wygrywa to jest dobrze...
            A wlasciwie - bardzo dobrze...
            Mozna sprawdzic.
            Pozdrawiam zuzlowato
            • Gość: karolek lat 9i pół Re: Gdy Stal wygrywa , to nie powod do placzu.Nap IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 18:22
              hey Bernard

nie dziw sie płaczkom że płaczą,sam byłem na ostatnich 2 meczach, i przyznam
              sie szczerze, że ciśnione miałem... 500 na 400.
              ogromnie cieszy więc zwycięstwo w perspektywie ozdrowienia Lorama.
              brawo chłopaki.

pozdrawiam też żużlowato

pzdro
              • Gość: Scott1 Re: Gdy Stal wygrywa , to nie powod do placzu.Nap IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 18:48
                Wierzylem w walke do konca. Okazalo sie , ze od poczatku opor byl
                nieprzecietnie mocny od poczatku. Teraz za to nieplanowane zwyciestwo racze sie
                miodem o nazwie Tyskie. Jade juz piaty bieg i nie wiem czy jade po malej , czy
                po duzej. Moze zrobie tzw. nozyce ale nie wiem czy trener da mnie w rezerwie
                taktycznej po szosty bieg. Czytam coraz gorzej. Staleczka RTV-ka wielka
                niespodzianka. Pozdrawiam wszystkich , ktorzy naszych chlopcow nie
                przekreslili. Zuzel to jest sport wielkich niespodzianek.
                • Gość: karolek lat 9i pół Re: Gdy Stal wygrywa , to nie powod do placzu.Nap IP: *.gorzow.mm.pl 24.04.05, 18:56
                  hehehhehehehe

dobre,dobre Scott1
                  może zjedź juz do parkingu i daj szanse młodym ,bo karambol jaki spowodujesz
                  jeszcze.
                  hehehhehehhehe

pzdro
                  • Gość: swingpop Re: Gdy Stal wygrywa , to nie powod do placzu.Nap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.05, 22:05
                    Wielkie słowa uznania dla zawodników i trenera! Prawdziwi
                    kibice zawsze wierzą w swoją druzynę.Tak trzymać!!!!!!!!
                    • Gość: Fanfanfalubaz Re: Gdy Stal wygrywa , to nie powod do placzu.Nap IP: *.ztpnet.pl 24.04.05, 22:20
                      :)GRATULACJE!! tak trzymać
                      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka