Gość: Piotr IP: *.tele2.pl 03.07.02, 23:32 Wystarczy wejść na stronę www.slowko.filo.pl i wybrać interesujące Cię przesyłki. Docelowo projekt ma objąć wszystkie języki europejskie + esperanto i interlingua. www.slowko.filo.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blic Interlingua? 03.07.02, 23:35 Gość portalu: Piotr napisał(a): > Docelowo projekt ma objąć wszystkie języki europejskie + esperanto i > interlingua. Co to jest ta Interlingua i dlaczego ktoś tu ściemnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: Interlingua? IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 15:02 Interlingua to sztuczny język międzynarodowy. Opiera się na łacinie pozbawionej fleksji (tj odmiany). W wersji uproszczonej także na elementach jęz. wspólnych angielszczyźnie. Tyle wiem, bo kiedyś sprawdzałam w słowniku. Czemu ktoś ściemnia, to już nie... Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
kajzerka Re: Interlingua? 04.07.02, 15:11 Myslę, że szybciej bedzie zapisac sie do zieonoswiatkowcow i prosic o dar jezykow, niz nauczyc sie ich przez e-mejle. Ale jak ktos chce. Taki Schliemann np. to uczyl sie rosyjskiego z jednej ksiazki i słownika. I patrzcie do czego doszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
klin! Re: Darmowa nauka języków obcych przez email 04.07.02, 15:37 Nikt tu nie ściemnia. To doskonała metoda nauki języków. Sam skorzystałem i jestem bardzo zadowolony. Nauczyłem się niemieckiego w miesiąc, nie ruszając się z domu. Niedowiarkom mogę powiedzieć jedno: hendehoh! Gutenmorgen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pretty Re: Darmowa nauka języków obcych przez email IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.02, 19:15 O kurczę... może rzeczywiście... Bo mi, nie wiem skąd, słówko 'danke' się wzięło. Musiałam nieświadomie jakiś załącznik do maila przeczytać... Odpowiedz Link Zgłoś