Gość: Bernard IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 02.06.05, 04:06 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bernard Re: Tulipanki kwitna IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 02.06.05, 04:10 Moje tulipanki kwitna jakby jutra byc nie mialo.. Wszystkie i na raz... Szkoda tylko ze dlugo sobie nie pokwitna... Taka juz ich natura. Natomiast roze maja swoje paczki... PS. Drazni mnie nieco zapach bzow z ogrodu sasiada. On ma a ja nie... Trzeba bedzie to poprawic na przyszly rok... Posadze dwa razy wiecej... Niech sie nauczy!!! he he he Pozdrawiam ogrodowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: Tulipanki kwitną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 23:59 Bernard hej!Moje piwonie są super.Skończyły sie konwalie.Było z nimi wiecej niż super.Na polskich polach zapach różnoraki.Pachnący są "POLAKI"Pozdrawiam Cię wiosennie.SWINGPOP . NIECH WSZYSTKIM "GUL" ROŚNIE NIEZMIENNIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zg Re: Tulipanki kwitną IP: *.ztpnet.pl 03.06.05, 00:02 A niektorzym kwitnie marycha i tez sie ciesza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swingpop Re: Tulipanki kwitną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 00:13 Po tym tekście ,wiadomo że u ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: Tulipanki kwitną IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 14:41 To cię w ch... zrobili jezeli kwitnie to coś co rośnie u ciebie... troche za wcześnie... no!!! chyba że masz uprawe hydroponiczną!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Tulipanki kwitną IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 03.06.05, 04:48 Hey swingpop, To czego mi w ogrodzie brakuje to pospolitej maciejki... Uwielbiam ten "wieczorowy zapach" Mozna tu kupic "lokalny odpowiednik" lcz cos mi on taki anemiczny (zaopachowo). Podczas najblizszej wizyty w Gorzowie zaopatrze sie w nasionka i przemyce tutaj.. BNedzie pachniec jak na ogrodkach w Gorzowie Pozdrawiam maciejkowatowsko Odpowiedz Link Zgłoś