Dodaj do ulubionych

Praca dla informatyka w Gorzowie

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 29.06.01, 21:14
Czy ktoś z was mógłby przysłać mi adresy firm w Gorzowie, w których mógłbym
znaleźć pracę jako programista C++, programista aplikacji internetowych lub
ewentualnie administrator linuxa. Jestem świeżo po studiach (prawie),
doświadczenia zawodowego właściwie nie mam, ale myślę, że sporo umiem, a z dnia
na dzień coraz więcej.
Szukałem firm we Wrocławiu (na razie nie wysyłałem jeszcze papierów, poczekam z
tym na "po obronie") i kilka znalazłem, co to ludzi potrzebują. A w Gorzówku
kicha. czy jest wogóle sens myśleć o powrocie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Mirek B. Re: Praca dla informatyka w Gorzowie IP: 57.67.141.* 25.07.01, 10:17
      Uważaj, żebys nie żałował. Poziom "zawyżają" absolwenci z Nowej. W efekcie kasa
      spada mocno w dół. Może lepiej poszukaj tam gdzie jesteś - myślę że będzie
      zdrowiej :-)
    • Gość: Bartek Re: Praca dla informatyka w Gorzowie IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 30.07.01, 20:22
      Gość portalu: Kuba_Wr napisał(a):

&#62 A w Gorzówku
      &#62 kicha. czy jest wogóle sens myśleć o powrocie?

A to dobre, człowiek nie może znaleźć pracy jako informatyk. :&#62&#62

Z taką umiejętnością szukania pracy lepiej nie myśl o powrocie.

Bx
      • Gość: Freemood Re: Praca dla informatyka w Gorzowie IP: 193.220.255.* 30.07.01, 22:19
        &#62 A to dobre, człowiek nie może znaleźć pracy jako informatyk. :&#62&#62

Ej na tym rynku jest przecie wielki odwrót!!!!!

&#62 Z taką umiejętnością szukania pracy lepiej nie myśl o powrocie.

No przy takich możliwościach rynku lokalnego... ;-) Tu nie ma pracy w ogóle
        chyba ;-)))
        • Gość: Kuba_Wr Re: Praca dla informatyka w Gorzowie IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 31.07.01, 23:11
          Znalazłem niezłą pracę, ale w Poznaniu. Z tego co widzę, to rynek pracy w
          gorzowie niewiele odbiega od moich wyobrażeń.
        • Gość: Bartek Re: Praca dla informatyka w Gorzowie IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 01.08.01, 22:07
          Gość portalu: Freemood napisał(a):

&#62 &#62 A to dobre, człowiek nie może znaleźć pracy jako informatyk. :&#62&#62
          &#62
          &#62 Ej na tym rynku jest przecie wielki odwrót!!!!!

A Ty właśnie możesz się w nos ugryźć. Musiałeś do Gorzowa przyjechać żeby tak
          dobrze prosperować jak prosperujesz... panie informatyku. :P

&#62 No przy takich możliwościach rynku lokalnego... ;-)

Możliwości są dokładnie takie same jak w Tokyo czy San Jose (tyle, że tu ładniej
          i powietrze świeższe).
          No ale niektórzy ''informatycy'' nie znają pojęcia telepraca... Pół biedy jeśli to
          pracodawcy go nie znają, głąby pospolite (''buracus vulgaris''). Ale jeśli
          wyskakuje ''młody, po studiach'', z najbardziej poszukiwanym fachem w ręcę i nie
          może znaleźć pracy choćby w Ustrzykach Górnych, to znaczy, że pipa jest a nie
          fachowiec.

&#62Tu nie ma pracy w ogóle
          &#62 chyba ;-)))

Ciekawe jakim cudem tygrysuje ta nasza lokalna gospodarka... na dobrych
          chenciach...

Bx
          • Gość: Kuba_Wr Re: Praca dla informatyka w Gorzowie IP: *.t16.ds.pwr.wroc.pl 02.08.01, 00:28
            Widzę, że wątek poszedl w kierunku niezgodnym z moimi oczekiwaniami. O tym, by
            szukac pracy w Gorzówku, jak na wstępie napisałem, nigdy poważnie nie myślałem.
            Chodziło mi jedynie o to, by dowiedzieć się, czy faktycznie Gorzów to taka
            pipidówa, na jaką wygląda i czy jest tu jakikolwiek rynek pracy.
            • Gość: Klin Re: Praca dla informatyka w Gorzowie IP: *.miraco.pl 02.08.01, 09:22
              1. Gorzów jest dokładnie taką pipidówą, na jaką wygląda.
              2. Jest tu jakikolwiek rynek pracy.
              Następnym razem wal wprost, a na pewno dostaniesz jasną i prostą odpowiedź. Co
              jeszcze o Gorzowie chciałbyś wiedzieć?
              • Gość: Freemood Re: Praca dla informatyka w Gorzowie IP: 193.220.255.* 02.08.01, 20:59
                Ej, nie daj się zwieść. Kuba z Gorzowa jest i dużo o nim wie... Prawda Kuba? :-
                )))
                Gdzie te praca w Poznaniu? Jaka firma?
                • Gość: Kuba_Wr Re: Praca dla informatyka w Gorzowie IP: *.vip.net.pl 09.08.01, 16:37
                  Gość portalu: Freemood napisał(a):

&#62 Ej, nie daj się zwieść. Kuba z Gorzowa jest i dużo o nim wie... Prawda Kuba? :-
                  &#62 )))
                  Prawda
                  &#62 Gdzie te praca w Poznaniu? Jaka firma?
                  Invest - Bank S.A.
                  • Gość: eon Re: Praca dla informatyka w Gorzowie IP: 193.220.255.* 22.08.01, 10:26
                    Ja prawie rok czasu rozgladalem sie za praca w Gorzowie, i nic. Jesli cos bylo
                    to dla kolesia. Dostalem w Warszawie, nie minal rok jak zostalem podkupiony do
                    pewnej firmy w Europie Zach. Idzie sie tam gdzie dobrze sie zarabia i sa
                    perspektywy rozwoju. W Gorzowie pracowalbym za kilkaset zlotych, cale zycie..
                    :-)
                    • Gość: suchy2 Re: Praca dla informatyka w Gorzowie IP: 195.205.77.* 22.08.01, 12:55
                      Gość portalu: eon napisał(a):

&#62 Ja prawie rok czasu rozgladalem sie za praca w Gorzowie, i nic. Jesli cos bylo
                      &#62 to dla kolesia. Dostalem w Warszawie, nie minal rok jak zostalem podkupiony do
                      &#62 pewnej firmy w Europie Zach. Idzie sie tam gdzie dobrze sie zarabia i sa
                      &#62 perspektywy rozwoju. W Gorzowie pracowalbym za kilkaset zlotych, cale zycie..
                      &#62 :-)
                      Czy mam rozumieć , że jakby Ci zaproponowali w Gorzowie te kilkaset złotych to
                      byś pracował na miejscu całe życie ? Gorzów to Gorzów nie tam jakaś pewna firma.:)
                      Pozdro

• Gość: eon Re: Praca dla informatyka w Gorzowie IP: 193.220.255.* 22.08.01, 10:29
                    Gdyby ktos mogl wymienic firmy w Gorzowie gdzie informatyk znalazlby
                    zatrudnienie, bylbym bardzo wdzieczny..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka