Gość: OLO IP: *.gorzow.mm.pl 03.07.05, 15:34 Wiem, ale szkoda gadać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maks Re: KIM JEST EWA PIEKARZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 19:11 A tutaj jej koleżanki... www.mosart.pl/pliki/bwa/kraj03.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: KIM JEST EWA PIEKARZ IP: *.gorzow.mm.pl 03.07.05, 19:21 P. OLO, ja Ci mogę tylko współczuć. Na naszą służbę zdrowia też bym nie liczyła. Lecz się sam.... Do tego, zazdrośnik.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werty Re: KIM JEST EWA PIEKARZ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.05, 19:47 jak sma nazwa wskazuje - babą o imieniu Ewa... Nie wystarczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc2 Re: KIM JEST EWA PIEKARZ IP: *.gorzow.mm.pl 03.07.05, 20:53 a ma adama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: caro Re: KIM JEST EWA PIEKARZ IP: *.gorzow.mm.pl 03.07.05, 21:03 Kto był choć raz na sesji wie, że owa pani nie przebiera w słowach, jest bardzo impulsywna, ślepo oddana władzy, bardzo głośna, której brak taktu, ogłady i dobrego wychowania. Niestety nie mamy my mieszkańcy wpływu na to, czy chcemy, by owa pani rzadziła w naszym miescie, czy nie. Pan prezydent wybrał, bo tak chciał. Nie sadzę, by ktoś kto choć raz widział 'występy' pani Piekarz podczas sesji Rady Miejskiej chciałby mieć ją jako wiceprezydent naszego miasta - i to bez wzgledu na to jaką opcję polityczną reprezentuje. Już nawet nie wspomnę o względach estetycznych ... pani prezydent powinna mieć prezencję i miescić się w kadrze. Powiem wam, że nie odczuwam złości, ale smutek, że nikt nie liczy się ze zdaniem mieszkańców, a przecież oni są dla nas i w naszym imieniu decydują. Za to pozdrawiam tych wszystkich którzy na nią głosowali - żal mi ich ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ ka Re: KIM JEST EWA PIEKARZ? BMW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 13:18 Odpowiedz Link Zgłoś