Dodaj do ulubionych

PRZYSZEDŁ WRESZCIE CZAS NA PREZESÓW!!!

IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 08.08.02, 16:21
Przykład zakładu "ODRA" w Szczecinie mam nadzieje jest początkiem w kraju do
rozliczenia wszystkich tych postkomunistycznych złodzieji,którzy
poprzejmowali majątki zakładów okradając załogi i państwo.Jeżeli rząd nie
może z tym zrobić porządku to pracownicy zrobią to sami.Ktoś musi być
pierwszy.
Obserwuj wątek
    • bart.q Re: PRZYSZEDŁ WRESZCIE CZAS NA PREZESÓW!!! 08.08.02, 16:32
      Gość portalu: POLO coś tam wyblubrał.

Widzisz Borys o czym mówię?
      Gdzie jest Kajzerek i jego najjaśniejszy?... :)

• pontifexmaximus Re: PRZYSZEDŁ WRESZCIE CZAS NA PREZESÓW!!! 08.08.02, 16:37
        gość faktycznie coś tam wyblubrał, ale niestety wpisuje się to dość dobrze w
        nastroje społeczne :(
      • aborys Re: PRZYSZEDŁ WRESZCIE CZAS NA PREZESÓW!!! 09.08.02, 08:38
        bart.q napisał:

> Widzisz Borys o czym mówię?
        Mówisz o wymierzaniu kar cielesnych. Pewnie Kajzerka i CK armia nie moiałaby
        nic naprzeciw takiemu wymiarowi sprawiedliwości.
    • Gość: Rici Re: PRZYSZEDŁ WRESZCIE CZAS NA PREZESÓW!!! IP: 2.4.STABLE* / *.teleton.pl 08.08.02, 18:26
      Z tego co wiem "Odra" pracuje na pełnych obrotach a gdzie sa pieniadze na
      wypłaty-no właśnie. Modne teraz są w kraju korupcyjne "Holdingi", do których są
      przekazywane pieniadze, co sie dzieje z pieniędzmi to wszyscy wiedzą. Afery
      PZU,Paliwowa, Cukrzana itd. Dostęp do tych pieniędzy mają tylko "wybrani"
      malwersanci, którzy właśnie w ten sposob okradają ludzi i społeczeństwo. Może
      SE sie zainteresuje, gdzie sa pieniądze, ktore kobiety z "Odry" wypracowały w
      jakim Holdingu zostały umieszczone, na jaki cel beda przeznaczone. Robotnicy
      wzieli nareszcie "troche" sprawiedliwosci w swoje ręce.
      • ula_ Re: PRZYSZEDŁ WRESZCIE CZAS NA PREZESÓW!!! 13.08.02, 18:39
        Nie wiem czy samosądy to najlepsze rozwiązanie, mi osobiście to się bardzo nie
        podoba. Zwłaszcza, że to stoczniowcy poszli walczyć, a nie pracownicy Odry.
        Stoczniowcy jakoś na swoim poletku nie maja tyle odwagi, poszli się bić na
        cudze podwórko. Ze strachu, że na swoim podwórku mogą stracić posady? Całą
        zgrają poszli i siłą, bo jeden by się bał, a rozmawiać to niespecjalnie
        potrafią.
        Nie wiem, gdzie są pieniądze Odry, wiem natomiast, że istnieje coś takiego jak
        prawo i tego staram się trzymać całe życie. Nie jedną przykrą sytuację w życiu
        miałam, ale prawnie dochodzę swojego. A stoczniowcy pokazali się ze strony
        prostaków. Nawet media nie zmusiły ich móżdżków do myślenia.
        Nie musicie się ze mną zgadzać, nie liczę na to, to tylko i wyłącznie moja
        opinia.
        Pozdrawiam.

• wiatr_we_wlosach Winnych oskalpować w trybie pilnym 21.08.02, 12:29
        Gość portalu: Rici napisał(a):

> Z tego co wiem "Odra" pracuje na pełnych obrotach a gdzie sa pieniadze na
        > wypłaty-no właśnie. Modne teraz są w kraju korupcyjne "Holdingi", do których

>
        > przekazywane pieniadze, co sie dzieje z pieniędzmi to wszyscy wiedzą. Afery
        > PZU,Paliwowa, Cukrzana itd. Dostęp do tych pieniędzy mają tylko "wybrani"
        > malwersanci, którzy właśnie w ten sposob okradają ludzi i społeczeństwo. Może
        > SE sie zainteresuje, gdzie sa pieniądze, ktore kobiety z "Odry" wypracowały w
        > jakim Holdingu zostały umieszczone, na jaki cel beda przeznaczone. Robotnicy
        > wzieli nareszcie "troche" sprawiedliwosci w swoje ręce.
      • Gość: x Wobec tego IP: 216.40.249.* 22.08.02, 11:49
        Gość portalu: Rici napisał(a):

> Z tego co wiem "Odra" pracuje na pełnych obrotach a gdzie sa pieniadze na
        > wypłaty-no właśnie. Modne teraz są w kraju korupcyjne "Holdingi", do których
        > są przekazywane pieniadze...
        > Robotnicy wzieli nareszcie "troche" sprawiedliwosci w swoje ręce.

Czy gdybyśmy zachowali się względem marszałka Bocheńskiego tak jak stoczniowcy
        względem prezesa Odry to by było "trochę" czy "troszkę" ?
        Jak myślisz Rici ?
    • Gość: Laufer 1 Władza wręce Rad robotniczych IP: *.xtra.pl 20.08.02, 23:25
      Gość portalu: POLO napisał(a):

> Przykład zakładu "ODRA" w Szczecinie mam nadzieje jest początkiem w kraju do
      > rozliczenia wszystkich tych postkomunistycznych złodzieji,którzy
      > poprzejmowali majątki zakładów okradając załogi i państwo.Jeżeli rząd nie
      > może z tym zrobić porządku to pracownicy zrobią to sami.Ktoś musi być
      > pierwszy.

Proponuję powołać Rady Robotnicze a nazwę Rzeczpospolita Polska zamienic na
      Kraj Rad (Robotniczych ).
      Władza w ręce uczciwych stoczniowców i szwaczek. Szwaczki i robotnicy zdrowym
      organem Narodu.
      Zastrzelić całą rodzinę carską.Zbić po ryju wszystkich Prezesów prywatnych
      Spółek.
      Majątek nieuczciwych kułaków i prywaciarzy rozdać stoczniowcom i szwaczkom.
      Wcale nie trzeba mieć wykształcenia aby zarządzać. Związek Radziecki jest
      dowodem na to , że robotnicy mogą sprawować władzę. Zresztą wprowadzi się kursy
      wieczorowe. 1 miesiąc i już magister, i może być Prezesem. Uczciwym, naszym,
      robotniczym.
      PS

A co zrobić ze złodziejami niekomunistycznymi tymi np : ze styropianowego AWS -
      u. Są tacy, czytałeś? Oni nie są postkomunistyczny.

Wniosek :

Złodziej jest złodziejem
      Robotnik-robotnikiem'
      Szwaczka - szwaczką
      Prezes - Prezesem
      Nieuczciwy może być i robotnik i szwaczka i prezes. Kojarzysz ? A samosądy to
      cecha narodów prymitywnych i prostackich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka