e_werty 30.07.05, 23:05 www.gorzow24.pl/?sekcja,1,news,1561 To była próba światel prze impreza.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marek_p Re: Woodstock 31.07.05, 21:19 e_werty napisał: > To była próba światel prze impreza.... To trzecie zdjęcie jest naprawdę niesamowite, wyjątkowo efektowne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resorak Czy te pioruny nie celowały w Tadeusza J.???? IP: *.ztpnet.pl 31.07.05, 21:27 Ale zdjecia super! Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Woodstock 31.07.05, 21:31 "iskrzace kominy..." :-) w tej chwili w Kraku trwa druga dzisiaj burza.... na razie sama pirotechnika i akustyka.... hydrotechnika cos zwodzi... szkoda bo chciałem połazić po deszczu.... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Woodstock 31.07.05, 21:41 www.bbc.co.uk/polish/ciekawostki/ pioruny piorunami.... mi zaimponowal Armstrong - na tej stronce sa zdjecia a przebiegu jego kariery... Gościu z rakiem... i nie załamał się... kurna!!! a tu człowiek narzeka jak go lumbago pokreci... doladował mnie pozytywnie... mam do opanowania AADobe Acrobata 7 i Adobe Designer 7... dwa tygodnie... na perfekcyjna pracę w nich... dam radę!!! - Armstrong nie takie przszkody pokonał... a każdy ma przeszkody na własna miare... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: resorak Re: Woodstock IP: *.ztpnet.pl 31.07.05, 22:03 gościu z taka psyche wszystko wytrzyma..naładowałem się..takie przykłady buduja..a ja stresuję sie występem przed 20 słuchaczami ...choć na pamięć znam to co mam mówić..WYPALENIE...życie jest piękne i szkoda czasu na złe myślenie i ...wypalenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Woodstock IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 01.08.05, 02:18 Hey, Wszystkim zycze wesolej zabawy... Byloby fajnie tam byc... Opwiedzcie jak bylo... Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś