Dodaj do ulubionych

www.pijarowski.pl

27.09.05, 19:09
COOL... :)
Obserwuj wątek
    • Gość: rici Re: www.pijarowski.pl IP: *.kam.pl 27.09.05, 22:49
      Co to za firma???
      • cembe gamoń 28.09.05, 17:27
        Cytuję: "Krzysztof A. Pijarowski jest politologiem ( Uniwersytet im. A.
        Mickiewicza w Poznaniu) oraz ukończył podyplomowe zarządzanie (Uniwersytet
        Warszawski). W latach 80 pracował w kulturze organizując m.in." - koniec
        cycata :]

1. po otwarciu nawiasu nie stosujemy spacji - ale nieważne to prosty błąd
        edytorski.
        2. Co można powiedzieć o pijarowcu, który nie potrafi się wysłowić. kochany, to
        na prawdę nie jest język polski. Te zdanie powinno brzmieć: KAP jest
        absolwentem Nauk Politycznych UAM w Poznaniu. Ukończył również podyplomowe
        studia z zarządzania na Uniwersytecie Warszawskim.
        Można i prościej - jest politologiem, abslwentem poznańskiego Uniwersytetu Adma
        Mickiewicza. Ukończył również zarządzanie na UW ....
        możliwości jest ok 5, ale do cholery nie ja za to biorę pieniadze ...

3. "W latach 80 pracował w kulturze" - no to juz jest po prostu perełka! Moze
        pracował w hucie, albo w ziemniakach? W kulturze? he he niezłe, niezłe -
        chłopie - chyba żeś sie z kranem na głowy pozamieniał! Toć to rusycyzm straszny.

4. to tylko jeden mały wyrywek z całej strony, a kwiatków jest tam cała łąka!!!

5. strona do wymiany! design do d... merytorycznie strona cienka, choć
        materiałów w necie jest na prawdę pod dostatkiem. jak ktoś chce źródła to niech
        poszuka w necie, bo ja wysyłąć nie będę - trzeba choć trochę rószyć swoje to,
        gdzie jest styl strony jegomościa!

6. ocena profesjonalizmu kolegi 2+, który daję jedynie za chęci.

łączęwyrazy
        • e_werty Re: gamoń 28.09.05, 17:33
          "...trochę rószyć ..."

i to nie troche... ale całkiem solidnie... do szkół...

:-)
        • Gość: Edmund Re: gamoń IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 28.09.05, 17:34
          Krzysiu, czy przypadkiem tych ,,poprawek''nie naniósł pan Wróblewski,Twój
          były ,,podwładny''z Ziemi Gorzowskiej. On tak uwielbia wszystkich poprawiać.
          Pozdrawiam.
          • cembe Re: gamoń 28.09.05, 17:43
            he he he jak chcecie mogę dać waszej firmie namiar na naszą i zajmiemy sie Wami
            profesjonalnie.
            • Gość: Edmund Re: gamoń IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 28.09.05, 18:06
              Niestety, ale mnie to nie interesuje, gdyż nie jest to ,,moja'' firma. Mieszkam
              daleko od Gorzowa, ale od czasu do czasu wchodzę na wasze forum, by zobaczyć co
              ciekawego dzieje się w mieście, z którym łączy mnie wiele, jeszcze świeżych,
              wspomnień.
        • e_werty Drugi gamoń... 28.09.05, 17:49
          Pan Pijarowski jest politologiem... itd. Myślalem ze "politolog" to rodzaj
          wykształcenia - profesji - a tu sie okazuje że gatunek...!!! (chyba powinno
          być "... jest z wykształcenia politologiem..."?)

No i ten pasus "... zajmuje sie kreowaniem pozytywnego wizerunku..." - a gdybym
          chciał kreować swój negatywny wizerunek? To p. Krzyś ze wstretem odrzuci moja
          ofertę? Nie chce mi sie wierzyc... A tak wogóle to wystarczyłoby "... zajmuje
          sie kreowaniem wizerunku..."
          • Gość: Lepeer Re: Drugi gamoń... IP: *.kam.pl 29.09.05, 15:22
            Zrobi z ciebie kogo tylko zechcesz.... :))) chcesz być Misiem Koalą... proszę
            bardzo.. zrobione :)))
            • lebstrefa Re: Drugi gamoń... 29.09.05, 22:01
              iszcze ma czoża kamczat cool stronka. Miszi miszi.
        • harimatrix Re: gamoń 07.11.05, 22:30
          > 3. "W latach 80 pracował w kulturze" - no to juz jest po prostu perełka! Moze
          > pracował w hucie, albo w ziemniakach? W kulturze? he he niezłe, niezłe -

lepsze kulki od grycana :))))))))))
        • ryba24 Re: gamoń 15.11.06, 16:54
          Naucz się pisać i chyba mówić. Nie "te zdanie", tylko "to zdanie" - jeśli już
          zwracasz uwagę na błędy to patrz na swoje.
    • Gość: alfa Re: www.pijarowski.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.05, 01:06
      bzdura

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka