Gość: agutka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:10 Był już temat o hennie ale dla rzęs, a ja mam ochotę przyciemnić sobie brwi. Jak zrobie sobie raz to jak często bedę musiała powtarzać?? Czy rozjaśnią się brwi?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata Re: HENNA - brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:12 ja robie sama w domu ,gdzies raz w tygodniu mi starczy ,dodam ze brwi mam jasne bo jestem blodni ,pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mea Re: HENNA - brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:15 A gdzie można dostać to coś [proszek??] do zrobienia henny? Drogeria? Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: HENNA - brwi 18.02.05, 14:57 to się nazywa po prostu henna i kupisz w każdej drogerii, a nawet w kiosku. potrzebna Ci też będzie woda utleniona. henna jest w różnych kolorach (czarna, brązowa itp.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: HENNA - brwi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 15:13 Dziewczyny ja zapytam o coś odwrotnego: co zrobić, aby brwi rozjaśnić?!. Nie jestem już najmłodsza / hm... cos po 40 ;)/ a brwi zawsze miałam bardzo gęste i ciemne. Z natury jestem szatynką , a farbuję się na złoty blond i te ciemne brwi to taki kontrast. Wszyscy myślą, że je maluję. Nie wiem, może woda utleniona? Ale boję się, że mi wyłysieją! Poradzcie coś.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś