przytomna 10.10.05, 16:06 Znacie jakiś dobry zespół grający na weselach? Chodzi mi o jak najmniej disco polo, a więcej przebojów, i tych starszych i tych nowych...polskich i zagranicznych... Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zamiarek05 Od razu zamówcie zespól na rozwód.... 10.10.05, 18:11 Chyba jesteś nieprzytomna... wychodzisz za mąż? Zastanów sie... robisz poważny błąd... wybór należy do Ciebie.... "Ministerstwo Przyrostu Nienaturalnego" ostrzega.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzechu Re: zespół na wesele IP: *.gorzow.mm.pl 13.10.05, 19:51 Fajnie grają Dikor, Solaris i Arkadia, do tego ostatniego tel. 603289599, udostepniaja swoje kasety i plyty dvd z wesel. Posluchasz sobie i zobaczysz czy warto. Nie bierz Reflexu, potrafia sie upic całkiem w połowie wesela. Odpowiedz Link Zgłoś
przytomna Re: zespół na wesele 04.11.05, 15:41 dzięki Grzechu, na pewno to sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: zespół na wesele 13.10.05, 20:08 "...zespół grający na weselach..." znam zespoły co graja na gitarch... skrzypcach... trabach... ale na "weselach"... nie słyszałem... jak brzmi taki instrument? pewnie płaczliwie i żałobnie... wszak przykro patrzeć jak ładna i miła dziewczyna staje się wredną żona... a sympatyczna starsza pani - upierdliwą teściową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: zespół na wesele IP: 5.6.1D* / *.ed.shawcable.net 14.10.05, 03:23 Hey werty, Pacan jestes i przewaznie mnie irytujesz... Czasami jednak rozsmieszasz... Wlasnie, pacanie, sie smieje.... Dobre!!! Pozdrawiam i zgarnij swoj tylek do Celtic 22- go... Nie badz zaba... Odpowiedz Link Zgłoś