andrzejusa 23.11.05, 21:07 samociak to samociak tamto co tu gadac na prezydenta go i tyle Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_werty Re: SAMOCIAK na prezydenta!! 23.11.05, 21:13 "SAMOCIAK na prezydenta!!" a prezydent sie zgodzi? Przemek ostnio przytył... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: SAMOCIAK na prezydenta!! 23.11.05, 21:18 e-werty nie znam przemka ,z togo powodu jest mi przykro , chociaz nie za bardzo , ale tyle teraz o samociaku , ze az sie prosi, z drugiej strony co za nazwisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga2 Re: SAMOCIAK na prezydenta!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 21:20 A moze Surmacz na prezydenta.Ciekawe co on w tej złej głowie znów obmyślił? Jak to dobrze, że nie głosowałam na kaczorów i innych facetów z kuprem Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: SAMOCIAK na prezydenta!! 23.11.05, 21:35 kochana tak mysle ze jestes ja , surmacz jest za cienki , to zaden kandydat ; ale samociak ( co za nazwisko!?)to jest gosciu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agave Re: SAMOCIAK na prezydenta!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.05, 02:22 Aa myślę, że własnie Surmacz jest ok:) Odrobiłam pracę domową.. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: SAMOCIAK na prezydenta!! 24.11.05, 09:44 dobra agave mozesz tak myslec w wolnym kraju zyjemy , ale pomysl tylko SAMOCIAK jak to brzmi dla ucha i rozwojowy jest ma brata ksiedza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwolennik Re: SAMOCIAK na prezydenta!! IP: 82.160.54.* 24.11.05, 09:50 SAMOCIAK na prezydenta, PORWICH na skarbnika, a BAGIŃSKI na kontrolera NIK. Będzie burdel w mieście. Darmowa wódka w knajpach. I przyzwolenie na wszystkie wałki. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: SAMOCIAK na prezydenta!! 24.11.05, 09:58 mi chodzi Zwlennik o temat SAMOCIAK ( jak to brzmi) na prezydenta polski Odpowiedz Link Zgłoś
gosia771 Re: SAMOCIAK 24.11.05, 10:03 Niewiem w czym jest problem. Czego czepiacie się nazwiska! Samociak dobre jak każde inne,a jak ktos jest oszustem to i tak będzie niezależnie jak się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwolennik Re: SAMOCIAK IP: 82.160.54.* 24.11.05, 10:06 Panie i Panowie! Przedstawiam Państwu Jego Ekscelencję PREZYDENTA SAMOCIAKA!!!! Z sali:(brawa). Wśród nas jest również Jego Butelcencja SKARBNIK PORWICH! Z sali:(Jarek, Jarek..seta,seta!) oraz JEGO WYSOKOŚĆ KANALIA BAGIŃSKI Z sali:(dawaj coś opieprzymy). ALE TO BRZMI......... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: SAMOCIAK 24.11.05, 10:19 zwolennik popatrz jaki glupi jestem ja nie pomyslalem ze on moze za soba swoich kulesi pociagnac. tylko troche kulesie musza uwazac bo co niektorym juz prace w funduszach europejskich proponowal , taki to SAMOCIAK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Porwicha wyprowadzali na czworakach z Gerappy!!! IP: 82.160.54.* 25.11.05, 20:56 2 dni temu Bytelscelencję Porwicha wyprowadzano ledwo żywego z Gerappy na Zabytkowej. Może nachlał się za pieniądze Przemka (kradzione)? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejusa Re: SAMOCIAK na prezydenta!! 24.11.05, 10:39 no i sami widzicie popularnosc SAMOCIAKA rosnie w calej polsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon SAMOCIAK na gospodarza celi w Wawrowie IP: 82.160.54.* 25.11.05, 21:05 Prześlemy mu czekoladki jak filmowemu Kramerowi z "Vabanku". Albo lepiej za te wszystkie świństwa co ludziom zrobił prześlemy mu wyrób czekoladopodobny (czy ktoś jeszcze pamięta tę nowomowę z kartek żywnościowych z lat 80.?). Odpowiedz Link Zgłoś