anbxl 26.11.05, 09:30 Brawo-super inicjatywa.Juz troche czasu minelo,a Sebastian jest ciagle zywy- ciagle wsrod nas,tylko powiedzcie jeszcze gdzie jest ta cafejka i w jakich godzinach jest otwarta???? Pozdrowienia z zasniezonej BXL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DonCarlo Re: Wystawa w Cafe Batavia IP: *.orange.pl 27.11.05, 09:35 A gdzie ta kawiarnia jest? Adres???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Wystawa w Cafe Batavia IP: *.gorzow.mm.pl 27.11.05, 10:57 kawiarnia miesci sie pod restauracja don vittorio przy ul. Sikorskiego. Obok jest tez galeria Batavia. Kiedys byl tam chyba jakis sklep z butami. Goraco polecam to miesjce, dobre wino i super atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapsel Re: Wystawa w Cafe Batavia IP: *.ikatel.pl 27.11.05, 11:54 Hej gorzowianie, tak zachwalacie dawne wyczyny śp. Sebastiana, a może tak ktoś wyjawi drugie jego oblicze. Jak myślicie, skąd on na to wszystko czerpał pieniądze? Co się dla przykładu działo onegdaj w Metrze, którego był współwłaścicielem. Na czym ten interes swego czasu prosperpwał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: Wystawa w Cafe Batavia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: Wystawa w Cafe Batavia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 16:36 to nie kawiarnia tylko melina aaaa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Refleksja Adrenalina Batavia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.05, 11:48 Nasuwa mi sie refleksja - adrenalina stała się legalnym, a nawet zalecanym narkotykiem. Z tego powodu także gina ludzie. Nie wszystkich i nie zawsze stac nas na egzotyczne podróże. Ci co już spróbowali tego narkotyku wiedzą że zrobia wszystko aby wrócić dio tych wrażeń. Dla niektórych podobe efekty daje np. przemoc w rodzinie. I nie tylko. Koles napadający kibiców z innego ugrupowanie otrzymuje podobna dawkę adrenaliny. To tylko refleksja - i pewnie wzbudzi protesty. Jednak nie zmienią one mojej oceny - nałóg to nałóg. I jestem pewien że rodziny ofiar które zginęły dla zaspokojenia głodu - nie sa tak pozytywnie nastawione do tych sportów. Pewnie woleliby mieć swoich bliskich w domu... Odpowiedz Link Zgłoś
e_werty Re: Adrenalina Batavia 27.11.05, 12:32 Kapsel niejako potwierdza negatywna ocenę adrenaliny... Odpowiedz Link Zgłoś
danny_boy Re: Adrenalina Batavia 27.11.05, 18:21 Następną adrenalinkę wstrzyknął sobie grzejąc Voyagerem z Lubniewic z paranoidalną prędkością, jedyny plus w tym wszystkim, że nie wiózł pasażerów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapsel Re: Adrenalina Batavia IP: *.ikatel.pl 27.11.05, 19:33 No i proszę. Odezwał się chyba jeden z dealerów z Metra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agave Premier był w domu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.05, 20:55 i zaraz mówi się o kulturze na forum. Przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agave Re:A KTO TO JEST SEBASTIAN, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.05, 08:45 :) Odpowiedz Link Zgłoś
calama Re: Wystawa w Cafe Batavia 28.11.05, 07:39 Koniecznie muszę zobaczyć. Szkoda,że Sebastiana już nie ma........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapsel Re: Wystawa w Cafe Batavia IP: *.ikatel.pl 28.11.05, 09:17 A tak przy okazji. Czy w końcu wyjaśniono u was sprawę JagoCenter. To własnie stamtąd wszystko wzięło początek. Wiem,że śledztwo prowadzone przez prokuratuę napotykało na poważne trudności, bo sięgało podobno aż do jednego z państw afrykańskich. Tak przynajmniej wynikało z dokumentacji JagoCenter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: befnhbfh Re: Wystawa w Cafe Batavia IP: *.hrk.pl 30.11.05, 09:32 Czy panienka, która pisała tekst słyszała kiedyś o Jawie? Po polsku jest: "JAWA", "Monachium", "Rzym", a nie "JAVA", "Munchen" i "Roma"! Ale żeby to wiedzieć, trzeba kiedyś sięgnąć po coś innego niż "Claudia", seriale w tv itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: befnhbfh Cenzura działa! IP: *.hrk.pl 30.11.05, 16:12 > Czy panienka, która pisała tekst słyszała kiedyś o Jawie? Po polsku jest: > "JAWA", "Monachium", "Rzym", a nie "JAVA", "Munchen" i "Roma"! Ale żeby to > wiedzieć, trzeba kiedyś sięgnąć po coś innego niż "Claudia", seriale w tv itp. Dziwne, że po powyższym wpisie, artykuł znikł z gorzowskiej strony "Gazety". Ha, ha, cenzura działa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majk Re: Cenzura działa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 18:45 no zdjęla wpis o tym że dziciak ci monitor zasr/al i nie widzisz artykułu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: IP: *.75-136-217.adsl.skynet.be 10.12.05, 14:30 Jak zwykle na tym forum dzieki kilku infantylom temat zmienil tory,a szkoda,bo ja ciagle probuje dowiedziec sie gdzie warto wybrac sie w Gorzowie A co do ciebie kolego apsel to z twojej wypowiedzi czuje sie zazdrosc i glupote bo nawet o najgorszych zmarlych nie mowi pisze sie w ten sposob.Akurat tak sie zdarza ze S znalam swego czasu-wlasnie jak zaczynal jeszcze jako student we Wroclawiu-to byly czasy handlu-jedni z jego kumpli zgarniali kase i potem ja przepijali w Nowej czy innym lokalu w niedziele po mszy,a on ciulal i za to juz mial wypad do Turcji i Tajlandii a potem on lub brat sprzedawali na lozku polowym i juz mieli kase na nastepne inwestycje.Tak jak wielu mlodych z tego srodowiska przykleil sie do Michel'a Daeschlera'a co mam nawet uwidocznione na zdjeciach i juz byl wypad na szparagi czy winogrona a kasa nie przepita tylko zainwestowana.A wiec koles daj sobie luzu i nie pisz glupot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kapsel Re: IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 10.12.05, 17:58 Z Twojego wywodu wynika, ze nawet o Stalinie i Hitlerze powinno się mowić dobrze, bo nie żyją. Czy tak?! więcej na ten temat napiszę, gdy dotrę do domu - do mojego kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jona Re: IP: *.75-136-217.adsl.skynet.be 10.12.05, 18:37 Jestes cienkim cynikiem,ale glupim dzieciakiem,ktory ma w sobie jad zazdrosci Odpowiedz Link Zgłoś