marek_p 04.12.05, 00:52 Można powiedzieć, że pora to jeszcze dobra dla dwóch forumowiczów. Werty może jakąś grafikę kleci i Bernard, bo u niego słońcu się popierniczyło kiedy trzeba wstawać, a kiedy się kłaść :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pretty01 Re: Głowa do poduszki 04.12.05, 13:57 I czasem dla mnie :)) Kiedy moje syreny alarmowe zamilkną, zaczynam nocne życie... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: Głowa do poduszki 04.12.05, 23:59 Spijcie spokojnie, zanurzeni w kolorowych snach. b.G. Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Głowa do poduszki 05.12.05, 00:13 Śpisz tak cicho moja mała jakbyś tylko w sen wmyślać się chciała Dlatego przy tobie nawet księżycowi chodzi po głowie że zbyt głośno wędruje po Ogrodowej Śpisz tak spokojnie moja miła że wiatr za szybą gwiżdże z podziwu On jest dzisiaj przybyszem któremu serce nie mieści się w rynnie ale i tak w twój sen nie wpłynie Śpisz tak mocno moja droga że stary niedźwiedź przy tobie zaledwie drzemie w swej gawrze Śpisz tak pięknie moja zmęczona jakbyś pierwszy raz w życiu spała Odpowiedz Link Zgłoś
pretty01 Re: Głowa do poduszki 05.12.05, 00:30 Stare Dobre Małżeństwo. słowa: Adam Ziemianin muzyka: Krzysztof Myszkowski Takie do utulenia... Odpowiedz Link Zgłoś
marek_p b.G. 05.12.05, 21:26 Ale się cieszę, że zaglądasz do nas ! Lepsze wraca na forum. Przystań czeka na Twój kuter: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=704&w=32852367 Zarzucaj cumy! Agis mógłby czasem coś napisać i Darth4 koniecznie też. To w kwestii życzeń przednoworocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
bardgorzowski Re: b.G. 11.12.05, 10:27 Wpadlem i tam. :-) Pozdrawiam Ciebie i wszytkich tych ... Oni wiedza. Odpowiedz Link Zgłoś