zambrapl 12.12.05, 17:49 tak wogole to miala byc jakas fontanna w parku gorczynskim...... jest miejsce, byly obietnice a teraz pusto... kto mi powie kiedy wybuduja fontanne w parku gorczynskim bez drzew? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FG 01533 Re: Fontanna poczeka do wiosny IP: *.gorzow.mm.pl 12.12.05, 23:09 70 tyś na fontannę + koszty całodobowego monitoringu. Jako mieszkaniec Gorzowa nie mogę się wręcz doczekać tej atrakcji. W mieście brakuje mi tylko tej ukochanej fontanny. Już sikam przebierając nóżkami, kiedy to wreście nastąpi. LUDZIE, CZY TO JEST COŚ NIE TAK ZE MNĄ, CZY MOŻE Z KIMŚ INNYM ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: Fontanna poczeka do wiosny IP: *.ed.shawcable.net 12.12.05, 23:12 Hey FG 01533, Z toba... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ceoll Re: Fontanna poczeka do wiosny 13.12.05, 11:58 Obawiam się, że jednak z Tobą!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Re: Fontanna poczeka do wiosny IP: *.sympatico.ca 13.12.05, 18:26 przestancie sie klucic, cieszyc sie trzeba, ze robia to Sierakowscy i bedzie - zwazyszywszy, ze maja wiecej czasu - cudenko architektoniczne. jak to ma wygladac, jakies wskazowki gdzie to mozna zobaczyc. Odpowiedz Link Zgłoś