riki29 12.12.05, 21:50 Czy ktos wie przez jaka firme mogę wysłać paczke do USA ktora waży 25kg. (poczta przyjmuje do 20kg. a DHL chce za nią bagatela 1800zł.)Proszę poradźcie, jestem w stanie zapłacic za przesyłkę do 600 zł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paker Re: PACZKA DO USA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.05, 00:20 To wyslij dwie... po 12,5 kg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyben Re: PACZKA DO USA IP: *.gorzow.mm.pl 16.12.05, 01:00 Gdyby nie Twój link byłbym pewien, że taki mądry to tylko benek. Może ty jaki klon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Re: PACZKA DO USA IP: *.ed.shawcable.net 16.12.05, 02:18 Hey antyben, Nie to nie ja.. Ja bym twierdzil, ze latwiej i taniej slac paczki z USA do Polski niz odwrotnie... Jest powod... Pozdrawiam anty... :) Odpowiedz Link Zgłoś
riki29 Re: PACZKA DO USA 17.12.05, 10:21 A oprócz waszej rozmowy doradzicie mi cos?Faktycznie moge podzielic ta paczke - jest taka możliwość ale wolałabym w jednej cześći( to są organy Yamaha+ futerał).Moge zabezpieczyc organy i wyslac je, a osobnoo futerał, ale ..... wole w 1 czesci.Jednak chyba nikt mi nie poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bernard Kosztuje bracie drogo i rady nie ma... IP: *.ed.shawcable.net 17.12.05, 10:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcines Re: PACZKA DO USA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 13:20 zobacz prosze firme DOMA - mieszcza sie gdzies pod warszawa - oni organizuja przesylki kumulacyjne - czyli zbieraja pelny kontener i pchaja - a potem rozworza kurierzy ja z nich korzystalem - ale wysylalem swoje graty w odwrotna strone - z USA do PL - dziala elegancko - choc trwa miesiac - spedycje maja w Chicago i w Newark bodajze Odpowiedz Link Zgłoś